İnşallah Cuma'nın hürmetine yüzler güler inşallah herkes emeklerinin karşılığını alır
sui generus tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
O @amirim burayı okuyorsa ben onun diye başlayıp Kutluay kararlıya kadar hepsinin gelmişini geçmişini yad ediyorum ulan insan elini vicdanına koyar ailelerine söyleyen mülakat hazırlığı yapan hadi bunları geçtim içten içe oh be bu sefer oldu diyen sürüsüyle insanın hakkına girmedin mi girdin birde kim bilir bunlara bakıp gülüyorsunuz daha çok küfür etmek istiyorumda içimden ediyorum merak etmeyin
Not:Yöneticiler bu yorumu silerse silsin mümkünse benide engellesinler çünkü aklıma geldikçe sinirleniyorum -
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@strtmn ne saçmalıyorsun dayı sen yanlış götürmüyor doğruyu ve nerde kaldı şu ilan be millet il tercihi konuşuyor ortada ilan yok ne hallere düştük sıyırdık iyice...
-
Bekir bey gelmemiş zaten yardımcısı burda sorabilirsek ona sorarız arkadaşlar
-
Bağırasım geliyor yeter laaaaan diye bilmiyorum sizede oluyor mu ama şu var duyumdan sıkıldım resmî gazetede bu gece yayınlanacak diyin valla inanıcam dayı
-
@paretowilfredo Son noktaydı sanırım ben yinede @albertcamus a tartışmayı uzatmadığı için teşekkür ediyorum umarım ilan gelirde burası tartışma yeri olmaktan çıkar çünkü yönetim olsun yazanlar olsun bu başlıkta herkes fazlasıyla gergin keşke bu gece resmî gazetede bir ilanı görsekte yeni umutlar yeşerse içimizde....
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Hay şu bedelli ödenecek ilaçlar listesine ....
-
RE: Sihir Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı 2020
Ya alanı hallederizde mevzuatına nerden çalışacağız o sıkıntı Kutluay kararlı(melez prens) çıkartır mı yakında kitap biliyor musunuz ?
-
@hayırlısı035 ben şuan konferanstayım ama bu dediğin okadar zor ki bakalım
sui generus tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Valla ilk gvsydi sonra virüs derken bu yılki alımı iptal ettik derler diye korkuyorum umarım bu normalleşme sürecine kurumda katılır
-
RE: Yeni Atanacaklara Tavsiyeler
@walras12 Kusura bakma kardeşim rahatsız ettik
-
RE: Yeni Atanacaklara Tavsiyeler
@walras12 Dedi twitterdaki kanaat önderi...
-
RE: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
Acaba daha fazla uzatıcaklar mı murakıplığın açıklanmasının üzerinden 1 aydan fazla geçti ses yok
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Edebi konuşmayı pek beceremediğim için direk konuya geleyim yorulduk dayı tükettiler la bizi yavaş yavaş sınavlar değil herşeyin ilacı dedikleri zaman tüketti gelmeyenleri beklemek tüketti olum nasıl insanlarız la biz her seferinde ayağa kalkıyoruz kalkmayalım dayı düştüğümüz yerden kalkmayalım yine taklaya gelmeyelim...
-
RE: Ruh eşini bulamamış iibfliler
Geç ruh eşini bulsan nolur hep bir yanın eksikken kpss a bencildir kendinden başla sevgi istemez dayı
-
RE: Guy Sınavı Ertelensin
@paretowilfredo Ben bu dediğinize katılmıyorum hocam biz değilmiydik ilanı getiren hep birlikte mesele 2020 2018 değil benim yazdığımda mesele birlik burda foruma laf atıldığında biliyorum ki siz emeğinize hakaret edildiğini düşünüyorsunuz ama mesele bu değil burda 2018 çil gibi dağıldığı günlerde siz başlık açarak bir arada tuttunuz ama şimdi bu yapılmıyor başlığı açanda siz değilsiniz bu başlığın şuanki süreçte kimseyede yararı yok bunun benden çok siz farkındasınız ve hocam niyetinizin iyi olduğunu biliyorum inanıyorum demiyorum biliyorum ama kızdığınız için içeriğiniz tehditvaride olmuş burdaki herkes en az 23 yaş üstü insanlar ve maalesef sizin dediğiniz gibi bazen ne yapacaklarını bilmiyor bencilce davranıyorlar bu sadece burda da böyle bir pandemi ile mücadele ettiğimiz şu günlerde de 20-50 yaş arası sözde bilinçli insanlarımız sokaklarda fink atmakta uzun lafın kısası evet büyük insanlarız belki ama geçim derdi çeken ve gözü kapalı çoğumuz o yüzden size yada buraya ışık aramaya geliyor çoğu kimse oyüzden çoğu insan etkinlik bir anlam ifade etmiyor dediğinde size inanıp devam ediyor şimdi siz bu tartışmayı önlemezseniz insanlar yine buraya gelicek ama bu sefer ışık için değil...Umarım derdimi anlatabilmişimdir sağlıcakla kalın iletimi kaldırmamıssınız eğer içerik sorun yaratıcaksa buyrun kaldırın hocam
-
RE: Guy Sınavı Ertelensin
@lannisterjk Ya bırak kardeşim site yönetimiymiş bu başlık işlerine gelir anca buraya kimse müdahale etmez sende çık okuma güzel kardeşim nasibimizde varsa gelir şamdan yemenden Allah herkese emeğini verir öyle yada böyle inşallah emeklerimiz karşılığını alırız bu insanlar burda anonim önemli değil başkası kırılmış incinmiş yada site yönetimi insanlar yazsında tartışma mı oluyor bu nasıl bir başlık umrunda değil umurlarında olsa bu başlık ibfyi birbirine düşürür der bu başlık etkinliklerde milleti ikileme sokar der ama demiyorlar gördüğümüz kadarıyla dayı oyüzden sal biz nasibimize bakalım sende sıkma o güzel canını
-
RE: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
Zaten geçen yılda Ramazan'dan sonra açıklanmış sanırım şuan sormanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum ozamana kadar açıklanmazsa bence aramaya ozaman başlayabiliriz