Twitterda kanaat önderi gibi davranmayın
walras12 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@bydaler hocam allah aşkına “yalnış” ne ya ?
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@ceterisparibusss Her gelen bölüme "nasıl olsa bize rakip olamazlar, kazanamazlar" gözüyle bakarsak ve buna ses çıkarmazsak; 5 sene sonra diğer bölümlere de bu tarz hakların verilmesiyle sen kazanamayacaksın bu kadroları kardeşim. Tus'a girme hakkını bize versinler, gece gündüz ders çalışır vallahi çoğu doktor hekimi eleriz.Hiç ütopik gelmesin bu yaklaşım. Neticede teori değil mi ? Yapılmayacak bir şey değil. Bu açıdan bakmak lazım
-
RE: Sanayi ve Teknoloji Uzman Yardımcılığı 2019
Adam sistemi eleştireceğine , milletin gecesini gündüzüne katarak, beş parasız şekilde masalarda dirsek çürüterek aldığı puanla sınava mülakata başvurmasına limit istiyor. Ne garip insanlar var ya. Kardeşim sistemi eleştir, ilanın azlığını eleştir ne bileyim uzun süreçleri eleştir. Açıklanmak bilmeyen sonuçları eleştir ama böyle saçma sapan bi düşünce tarzına sahip olman... Neyse gülüp geçelim
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
İyi ki bilmiyor kalabalıklar
Yağmura bakmayı cam arkasından
İnsandan insana şükür ki fark var
Birine cennetse birine zindan
İyi ki bilmiyor kalabalıklar -
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Bankaymış, 35 yaşmış kim çıkardı bunu arkadaş ya ? Nerden geldik oraya ? Konuştuğumuz şey mülakat tarihleri vs değil miydi ? Sürekli bi farklılık atıyorsunuz , ikilik çıkıyor. Yola nasıl çıktıysak öyle devam edelim.
-
RE: Mutlu Seneler!
Mutlu bir tarafı da kalmadı artık yeni yılların, hayallerimiz vardı ; çaldılar.
Mutlu seneler sayın forumdaşlar, tabi bu ne kadar mümkünse
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@misiko duyum hocam. Bi aksilik çıkmazsa şayet
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Ölümü özledim anne,
Yaşamak isterken delicesine.
walras12 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
19-46 yapmışız muhtemelen olmaz. Kalan arkadaşlara başarılar
-
RE: Yeni Atanacaklara Tavsiyeler
Hakkımda tek fikrin olduğunu sanmıyorum da sataşacak yer arıyorsun belli @sui-generus
-
RE: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@tugrulkocer çok delikanlıydın da adamın yüzüne söyleseydin ya oradayken, şimdi burda forumda sallıyorsun sende bi cesaret bi özgüven eksikliği seziyorum. Çok fazla tırmalama bence, hatta kpss işlerini de bırak.
-
@gençler23 benim yazdığımı daha dikkatli okursan toplam alınan ücretlerden bahsettiğimi görürsün. Maaş, harcırah... diye devam etmişim
-
@gençler23 ayrıca iş bankasının en yüksek ücreti veren banka olduğunu da nerden çıkardın ? Diyelim ki öyle, o 7 bin sadece maaştır. Harcırahı vs söylememişlerdir sana. İşin içindeyiz ki yazıyoruz söylüyoruz. Bilginiz yok madem neyine itiraz ediyorsunuz ?
-
@gençler23 yeni başlayan müfettişten bahsediyorum
-
@gençler23 kontrolör 9-9500 alıyor, müfettiş 10-11 arası. Bunun maaşı, harcırahı, ikramiyesi,performansı, temettüsü var. 5000 liraya o kadar turneye kontrolör veya müfettiş çalıştıramazsınız bankada
-
RE: Sihir Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı 2020
@sui-generus buna çok güldüm sjsjmwjss paranın kokusunu almıştır kesin çıkartır
-
RE: Sihir Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı 2020
Bu kadro direkt Slytherin’lerin hakkı. Snape’ten referansımız da var ️️ 9 arkadaş 90 puanla başvurduk hiç ümitlenmeyin