Gecen sene bu sürece dahil olmuştum saçma sapan yürüyen bir süreç var sadece bekliyorsun ve en son olumsuz mail geliyor telefonları bile açmiyorlar rezil bir kurum ama sabrına güvenen denesin tabi
gençler23 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Kuveyt Türk Bankası Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
RE: Yapı Kredi B. Müfettiş Yardımcılığı (2020)
Toefl vardı Ankara siyasal mezunuyum işletme yl yapıyorum bana da red yollamışlar ciddiye almaya değmez
-
RE: KPSS ertelenir mi?
Koskoca YKS ertelendi Guy sınavı ne ki o da ertelenir
-
RE: DÜNYA GÜNDEMİ 2020
Süleymani'nin ölüsü bile insan öldürüyor. Izdihamda 50 kişi ölmüş, söyleyecek bir söz yok bazen kendi kendime her toplum hakkettiği hayatı ve düzeni yaşar diyorum bu bir miktar rahatlama sağlıyor.
Asıl tüm insanlığın odaklanması gereken yer ise Avustralya olmalı bana kalırsa. Kendine has, endemik 30 bin hayvan ve bitki türü gözümüzün önünde yok oluyor. Şimdiye kadar 500 milyondan fazla hayvanın yanarak olduğu söyleniyor. Tüm dünya devam eden yangınları söndürmek için uğraşacağına bir de savaş naraları atılıyor, gerçekten anlamak çok zor. Bana kalırsa tüm dünya muazzam bir yönetici krizi yaşıyor aklı başında insanların dünyanın geleceğinde söz sahibi olması dileğiyle.
-
RE: Kpss iktisat ve diğer dersler için kaynak ve çalışma biçimi tavsiyeleri
Analiz iktisat çözümlü soru bankasını kullanıyorum ben beğendim.
-
RE: Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
@dukeofcambridge yökdil 70 ile toefl 84ü eş tutuyor, kendileri de ingilizcenin i'sinden anlamıyor ki böyle bir koşul koymuşlar
-
RE: Guy Sınavı Ertelensin
@M-Niskanen 90 alan adam eğer kurum sınavı goremediyse otursun kendini sorgulasın
-
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
Bugün itibariyle 8. mülakatım olumsuz sonuçlandı. Her mulakat çıkışı umutlanmak yok bu sefer diyorum hep de aynı çöküşü yaşıyorum bu yolun bir sonu yok gibi geliyor artık.
-
RE: Yapı Kredi B. Müfettiş Yardımcılığı (2020)
@emrffffff şimdiye kadar iş bankası, akbank, anadolu emeklilik teftiş sınavlarına ve mülakatlarına katıldım ve orada da herkes boğaziçi odtü mezunu değildi dokuz eylülden hacettepeden de arkadaşlar vardı bu koç grubu kendine yakıştıramıyor anadoludaki üniversiteleri demek. Genç işssizliğin patlaması bunlara yarıyor, bu şımarıklık ve küstahlığın da sonu gelecek bir gün.
-
RE: 2019 Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Bu neydi böyle sabah sabah tadım kaçtı
gençler23 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Aslıhannn Ne alakası var kardeş bu 2020 alerjisi nedir böyle, 2018 2019da sınava girip istediği puanı alamayıp 2020de şansını deneyecekler ne olacak? 3 seneye de pay edilsin deniyor işte hep bana hep bana demeyi bırakın 3 yıla pay edilsin deniyor işte neyinden rahatsız oldun?
-
RE: 6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
@jook hocam muhasebe için ne önerirsiniz hangi kaynakları önerirsiniz siyasalda okutulan genel muhasebe kitabından monografi ağırlıklı çalışıyorum sınava yönelik hangi kitabi/kitapları almalıyım
-
@hayırlısı035 'inşallah atanamazsin' dua mı. Bu ettiğin beddua yine gelir seni vurur ha vurmuş da zaten devam et bakalım.
-
@hayırlısı035 2021e kaldı zaten sınav boş yere beddua okumayın millete, herkes yıllarını veriyor çabalıyor bekliyor zaten kimse kimseden farklı değil burada.
-
@croco 2018 puanı daha önce neye yetişemiyordu da şimdi yetişir oldu?
-
@croco önemli olan o değil bakanlık ilk anda da 2018 puanını dahil edebilecekken dahil etmedi 2019 ve 2020 puanları kullanılacak dedi açık açık 2020 bu sınava girecek yani