Yine ailecek hayal kurduk.simdi kaymakamlik koltuğundan kalkma vakti. Aciklanmasaydi iyiydi ne guzel oturuyoduk...
ultras06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@i̇lanbekleyenbiri ben de 5 kere forumu cozuyorum bir kere soruya bakiyorum.
-
@can-mavi cevap safi vergi yuku degilse vergi kapasitesi hic degildir.vergi kapasitesi gsmh nin vergilendirilecek maksimum kismini gosterir.
Mesela colin clark vergi kapasitesinin gsmh ye oraninin max yuzde 25 olacagini soyler.
Adi ustunde ortada ödenen yük(vergi) var.cevabin vergi yuku ile alakali oldugu kesin. -
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Hakikaten zormuş dile kolay 4 ay kaymakam gibi hissettim kendimi.hayali bile guzeldi.bu uzun ruyadan uyandim. kendime geldigimde yeni sinava hazirlanmak istiyorum.
-
RE: 2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
@balans-etkisi hocam satis iade kaydinda ticari mal 2000 borclu satilan mallar maliyeti 2000 alacakli olunca.stokda 2000 artar dedim.
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
merkez bankasinin kendi yayinlarinda dalgali kurun tanimi yapilirken /serbest/ diye ayrica belirtmisler zaten.guclu turkiyeye gecis programinda es anlamlisi yazilmamis diye israrla sadece dalgali dogru denmesini de cozemedim gitti.ordaki metne tamamen bagli kalinmadigi da bi gercek.merkez bankasi programdan hemen sonra asiri kur artisinda dovize mudahale etti.bazi ekonomistler de bunu yonetimli dalgali kur diye yorumladi.sabit kur cevabi disinda esnek/serbest/yonetimli esnek cevaplarini kabul etceklerini dusunuyorum.
-
Dün bile bugunden daha heyecanliydi oecd toplantisi, atkinsonun atarlanması.
ultras06 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@g-uzmanı hocam ingilizcem çok iyi değil ama. Kısa cevap olarak hatırladıklarım. None, that, fill in, is surrounded, invention, specialize, where
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Yahu bu twit atan hoca forumdan bilgiyi alıp bişeyler yazıyo çok da büyütmeyin. Geçen senelerde de gördük aynısını canmavi 400 baraj mevzusunu açtı ardından hoca twit attı. Bu sene de amirim yazdıkdan sonra yazdı. Hatta amirim hesabı kapatınca o da kaçla kapattığı twitini sildi.
-
@kaymakam o hocanın kaçla kapattığıyla alakalı yorumunu şu an baktım göremedim. Silmiş mi? Kendisi genelde foruma göre hareket ediyo geçen senelerden gördüğüm bu.
-
son 2 mülakata kalan biri olarak türkçe 4 net toplamda 72.75 net.
-
o soruda hepimizin gözleri dokumayı aradı. sonra aklımıza sürekli tekrar ettiğimiz 1923-1930 döneminde en çok gelişen sanayi kolu gıda sanayidir cümlesi geldi. diğer şıklar çanak çömlek vs bunlar olmaz dedik gıdaya atladık. bana da toprak gibi geliyo. sonuçta paşabahçe faktörü var. hammadesini aklımıza getiremedik.
-
@suigeneris123 kaç kat artar şeklinde soruyomuş hocam. 4 diye atlayanlardanım ben de
-
@Keynesin-Faizi hocam gıda sanayisinde eminmiyiz
-
@Etiketsiz sayıştay 2 tür denetim yapar düzenlilik ve performans denetimi. düzenlilik denetimi mali tabloların hesapların belgelerin denetimi(mali) ve harcamaların işlemlerin uygunluğu(uygunluk) denetimini içerir. soruda düzenlilik denetimi hangileridir diyodu. o yüzden performansı almıyoruz.
-
@fthdyngc ben de 1 2 3 yaptm ama mahalle ihtiyar heyetinde takılı kaldım. muhtara oy verirken altında aza ların olduğu liste oluyomuydu. kural olarak derken neyi kastetti anlayamadım
-
@Hayaller71 tobin baumol gelir esnekliği birden küçük diye biliyorum. gelir artınca farklı getiri sağlayan araçlar tercih edilebiliyo. ayrıca ihtiyat ve işlem amaçlı para talebini etkileyen unsurlarda faiz de devreye giriyor.