Herkese iyi bayramlar şimdiden geçen geçti gitti sınavda yaptın yaptın yapamadın kimse neden yapamadığına bakmaz:)herkes için hayırlısı olsun işsiz olanların öncelikle kazanması dileğiyle..
balans etkisi
@balans etkisi
balans etkisi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
RE: 2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
yüzde 15e sahip iştirakler 250borçta, kasa 250 alacakta yapan varmı?
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Kocaeli için girdim verginin kesinleşmesi?yoruma dayalı bi soru sordu king kanunu dedim cobweb ney peki dedi?onuda dedim son olarak borç senetlerine reeskont ayırdım alacak senetlerinede ayırırsam hangi muhasebe ilkesi gereğidir ?tutarlılık dedim yok dedi dönemsellik dedim sanırım dönemsellikti cevap bide bu ilkeleri say dedi genel olarak iyiydi güler yüzlülerdi herkesin hakkında hayırlısı bu arada bölüm iktisat
-
RE: 2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
@rintintin birini genel yönetim birini genel üretim alacağada kıdem tazminatı olan şıkkı yaptım
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Bende düz memurum ama hep A grubu istemişimdir yaş 35 olsada devam ediceğim ha memurluk sıkıcımı sıkıcı mutlumuyum değilim ama şükür işim gücüm var olumsuz sonuçlansada benim için işim var en azından diyebiliyorum. Memurluğu içi boş iskelet sistemine benzetirim hep.ama işsizlik nedir onuda bilirim 4 yıl işsiz kalmış biri olarak inanın bana mutluda olmasan memursun sonuçta işin gücün var para kazanıyorsun hayatını idame ettirebiliyosun ailene destek olabiliyorsun herşeyden öte kafan rahat bikere.öbür türlü belli bi yaşa gelip anneye babaya el açmak çok daha zor.sinir sıkıntı stres zaten içten içe çürütüyor insanı bu süreçte.ülkenin şu şartlarında işsiz kalmak gerçekten zor allah herkesin yardımcısı olsun bi an önce atanırsınız umarım
-
RE: 2018 Kpss Muhasebe
Sınav zordu arkadaşlar hem ikilemde bıraktırıyordu hemde süre yetişmedi hakkımızda hayırlısı olsun yurtdışı satışları yapanları tebrik ederim alıcılar 195 yaptım ben ama sınavda aklıma gelmedi üstelik 4t guy denemelerinde çözmüştüm öyle bi soruyu yurtdışı olunca kambiyo karları kullanılmıyor
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@duyguuu37 mgk kurulu tavsiye niteliğinde kararlar verir mgk yaptım bende
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
85.4 le başvurmadım gelmez diye düşündüm ki yanılmadım,zaten halihazırda çalıştığım için çokta hazırlanma şansım yoktu sınava,sıralamaya girenlere başarılar diliyorum
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
Küçük bir bahçesi olan dayımın iyi hava koşullarında domates bol oluyor fakat fiyatı düşüyor kötü hava koşullarında domates az oluyor bu seferde fiyatı yüksek oluyor bunun iktisattaki karşılığı nedir?alacak senetlerine reeskont uygulamak aynı zamanda borç senetlerine de reeskont uygulamak hangi muhasebe ilkesi gereğidir?muhasebe ilkelerini say?verginin kesinleşmesi nedir?tahakkuk ettiğinde vergi kesinleşmiş olur mu?
-
RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@sinek hocam kesinlikle guy kıyası bile yapılmaz muhafazanın şartları çok çok ağır kazanan herkese hayırlı olsun
balans etkisi tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
Küçük bir bahçesi olan dayımın iyi hava koşullarında domates bol oluyor fakat fiyatı düşüyor kötü hava koşullarında domates az oluyor bu seferde fiyatı yüksek oluyor bunun iktisattaki karşılığı nedir?alacak senetlerine reeskont uygulamak aynı zamanda borç senetlerine de reeskont uygulamak hangi muhasebe ilkesi gereğidir?muhasebe ilkelerini say?verginin kesinleşmesi nedir?tahakkuk ettiğinde vergi kesinleşmiş olur mu?
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@hopefully mülakatlar aciklanmadimi
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@ksünr kesinlikle olur hocam destek veririm metin varsa cimerede yazarım hocam gün geçtikçe alımlar azalıyor yani artık A dan 90 ve üzeri yapmak gerekecek artı kurum sinavlarindada 95 falan yapmak lazım yoksa çok zor herşeyi en iyi yapmak gerekecek kurumicine verilen kadro yönetmeliğe aykırı sanırım tam okumadım gerçi yönetmeliği ama
-
@mervenil Hocam işletme adı sorusu doğruydu ticaret siciline tescil edilmesi gerekiyor diye bircogumuz ticaret unvanı yaptı artı eski soru aynısı diyede düşünmüş olabilirsiniz(ben öyle düşündüm şahsen) tıpkı maliyedeki tepki hatasıni işaretlemem gibi işletme ortaklarından bağımsız diyordu soruda son kısımda ama ortaklardan bağımsız dediği için işletmeyi hedef alıyordu işletme adıydı yani cevap iktisattaki doyum noktasi sorusunda u=ax ifadesinde a ile x neden eşit olsunki iki değerde sonsuz değer alabilir pozitif eğimli orjinden çıkan doğru
-
@ksünr cimere uygun bir dille yazabilirsiniz hocam şeffaflık gereği vs sorularin cevaplarının açıklanması ve kazananların kaç puanla kazandıklarının yazması
-
Sivas'ı seçmiştim ucu ucuna girdim sınavına dahil oldum diğer illere yetmiyordu puanım p48 79 civarı benim,elimden geldiğince çalıştım ama bazı şeyler kader kismetten öteye geçmiyor sınavı kazanırım 4.girisim oldu guya tecrübeliyim gozuylede bakıyor ister istemez insan malesef olmadı 87 yaptım 89 la kapattı 2015 Kasım sinavindada Ankara'yı yazmıştım ondada 84 yapmıştim 85 le kapatmisti,gerçi hoş kocaeliyi 2017 Mayıs'ta kazandım ama mülakatta eklenmiştir,sınavda beni yakan hukuklar oldu korkuyordumda hukuklardan zaman kalmadı şöyle güzelce bı tekrar etme şansı bulamadım son günler özellikle bı anayasa idareyi özet olarak calissaydim farklı olabilirdi ama sınav anında olmuyorsa olmuyor basireti bağlanabiliyor insanın adım gibi biliyorum meclis başkanı bir yasama döneminde 2 kere seçilir ama sınavda gelmedi aklıma kazanan arkadaşları tebrik ediyorum mulakattan bı yarısının elenecegide kötü cidden 90 li puanlarla ve üzeri girenler özellikle
-
@blackbird hayırlısı olsun hocam puanı 85 ve üzeri çekinmeden heryeri yazabilir heryerde gelir diye tahmin ediyorum 80 altına çok inmez diye tahmin ediyorum bakalım aciklaninca gorucez artık
-
Toplam başvuru sayısı kaç acaba?7-8bin varmıdırki?
-
@fenerlim tahmin sadece eminim net demedimki hocam