gy: 27d 13y
ing: 9d 31y
hukuk: 26d 14 y
ekonomi: 30d 10y
maliye: 29d 11y
genel puan: 70
rintintin
@rintintin
rintintin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
RE: YSK SINAVI 2019
arkadaşlar geçen sene mülakattan elenen biri olarak şunu tavsiye ederim sınav hakkında;
-Kanunları bol tekrarla kolayca halledebilirsiniz.
-Alan kısmında çıkan sorular normal kpss düzeyi çalışma ile yapılabilir.
-Sınav için kilit nokta Genel Kültür-Genel Yetenek. Burayı iyi bir şekilde yapan ciddi bir avantaj elde ediyor. Özellikle 20 tarih sorusu vardı 10 tanesi inkilap 10 tanesi kültür medeniyet burası fark yaratıyordu. Tabi bir de her sınavın kilit dersi matematik.
-Standart sapma olayı yok sınavda. O yüzden aynı puanı alan çok kişi vardı.
-Bunu demeden de geçemeyeceğim. Geçen seneki süreçte şeffaflık sıfırdı. Ben mülakatta zarftan çektiğim 3 soruyu da bildim ama kazanamadım. Sınav yönetmeliğinde mülakat puanlama sistemine göre rahatlıkla 70 puan üzeri mülakat puanı alıp listeye girmem gerekiyordu. Daha sonra dilekçe ile mülakat puanımı öğrendiğimden 60 küsürle sınırda bırakıldığımı öğrendim. Diyeceğim şu ki malum olaylar çok oldu geçen seneki süreçte. Sınava girecek arkadaşların bunu da göz önünde bulundurmalarını tavsiye ederim. -
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Kpss öncesi gelsin buralar bayram yerine dönsün inşallah çok mağdur olduk 2018 puanlılar olarak
-
2018 yılında gezip tozsaydım keşke boş yere o kadar verilen emek. Ağustos sonundan önce Kpss 2018 e guy ilanı gelmezse her şey boşa gidecek.
-
2018 sınavına girip de istediği puanı alamayanların şansı mı bu bizim talihsizliğimiz mi anlamadım. Ben niye çalıştım o sınava o kadar madem kullanılmayacaktı? Hep birlikte 2019 a hazırlansaydık o zaman sadece. Bize yapılanlar vicdansızlıktan başka bir şey değil Allah bildiği gibi yapsın bunları.
-
RE: 14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
2018 kpss= denklemler
2019 kpss=integral
Herkese geçmiş olsun. -
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@cataphract hocam o kadar kişi içinde mülakata kalıp daha sonra mülakatın çok iyi geçmesine rağmen sebepsizce elenmek, kazananların listesinin açıklanmaması, yedek olmaması, genel itibariyle hiçbir şeffaflığın olmaması bizi bu düşüncelere itiyor.
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
kpss de 100 nete 7-8 bin sıralamaz gelmez deniyordu, 2bin 3bin sıralama geldi
kpss de 110 nete 80 puan gelmeyecek bittik biz deniliyordu, 85-90 puan arası geldi
sayıştayda 75 altı zor görür deniyordu, 66 doğru ile kapattıbu sınavda her sınavda olduğu gibi normal seviyelerinde kapatacak. Gerçekten uzak atıp tutanlara itibar etmeyin.
-
RE: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
Arkadaşlar sınavda kolay gözüken yerler çalışana kolaydı bunu da unutmamak da fayda var. Ayrıca derslere göre kolaylık zorluk herkese göre değişir. Geçen seneki muhasebe bu seneye göre daha kolaydı mesela bana göre. Geçen sene süre yetmedi bu sene süre yetti yapamadım.
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
WhatsApp gruplarından birinde bir arkadaş cuma günü açıklanacağı üzerine bilgi aldığını söylüyor haydi hayırlısı bakalım.
rintintin tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: YSK SINAVI 2019
arkadaşlar geçen sene mülakattan elenen biri olarak şunu tavsiye ederim sınav hakkında;
-Kanunları bol tekrarla kolayca halledebilirsiniz.
-Alan kısmında çıkan sorular normal kpss düzeyi çalışma ile yapılabilir.
-Sınav için kilit nokta Genel Kültür-Genel Yetenek. Burayı iyi bir şekilde yapan ciddi bir avantaj elde ediyor. Özellikle 20 tarih sorusu vardı 10 tanesi inkilap 10 tanesi kültür medeniyet burası fark yaratıyordu. Tabi bir de her sınavın kilit dersi matematik.
-Standart sapma olayı yok sınavda. O yüzden aynı puanı alan çok kişi vardı.
-Bunu demeden de geçemeyeceğim. Geçen seneki süreçte şeffaflık sıfırdı. Ben mülakatta zarftan çektiğim 3 soruyu da bildim ama kazanamadım. Sınav yönetmeliğinde mülakat puanlama sistemine göre rahatlıkla 70 puan üzeri mülakat puanı alıp listeye girmem gerekiyordu. Daha sonra dilekçe ile mülakat puanımı öğrendiğimden 60 küsürle sınırda bırakıldığımı öğrendim. Diyeceğim şu ki malum olaylar çok oldu geçen seneki süreçte. Sınava girecek arkadaşların bunu da göz önünde bulundurmalarını tavsiye ederim. -
@akncıı hocam geçen sene kazanan arkadaşlar kura için gittiklerinde onlara öyle söylemişler. Forumda konuşulmuştu.
-
@cataphract hocam o kadar kişi içinde mülakata kalıp daha sonra mülakatın çok iyi geçmesine rağmen sebepsizce elenmek, kazananların listesinin açıklanmaması, yedek olmaması, genel itibariyle hiçbir şeffaflığın olmaması bizi bu düşüncelere itiyor.
-
@akncıı hocam geçen sene kura çekiminde bir daha dışardan alım yapılmayacak dendi. Yapılmasın da zaten ne kazanan listesi yayınladılar ne de yedek belirlediler. Çok adaletsiz bir süreç olmuştu.
-
RE: 2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
@Adam-Keeynes aynen hocam farklı sorulardı ben de böyle bir seçeneği işaretlediğimi hatırlıyorum.
-
@balans-etkisi hocam çok düşündüm bu soruda hatta optiğe bir seçeneği işaretleyip geri sildim boş bıraktım sonunda.
-
@balans-etkisi ben de öyle yaptım hocam.
-
kıdem tazminatı sorusu vardı arkadaşlar bir de
-
@sbf13 ben de son 1 dk kala işaretledim hocam bunu
-
@Bir-İki @mbguy hocalarım ben de öyle yaptım da yukarıdaki cevaplarda noksan filan demiş yine ne kaçırdım dedim