@rassal "belli ki seviyen çok iyi değil" 82-83 bekleyen birine sarfedilmemesi gereken bir soz bence. Seviyeniz @rabia89 gayet de iyi. Karar sizin ama is hayati demek hele de ozel sektorde asla 8-5 ve türevleri (9-6 vs) demek degildir. Haftasonunda da 1 gününüz mutlaka işe hazirlik icin harcaniyor. O sebeple ben derim ki yasiniz müsaitse bekleyin, deneyin. İyi bayramlar.
cataphract tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
RE: 2019 KPSS İçin Kullandığınız Kaynaklar Yeterli Oldu mu? Hangi Kaynaklar Sınıfta Kaldı?
Özgür Saraç pareto maliyesi epey beğeni toplamıştı. Şimdi de (2019 için) plasebo diye birkaç kitaba bölerek çıkarmış. Ondan çalışan, onun hakkında bilgisi olan bir babayiğit var mı acaba?
-
RE: Botaş uzman yardımcısı mı? vakıfbank uzman yardımcısı mı?
@trankobuskass 1 yıl, özel bir bankada management traniee yani uzman yardımcılığı yapmış biri olarak ki girişte uygulanan sınav kamu bankalarından zordu, bankalardan uzak dur. Tertemiz BOTAŞ. Hakkına da girmek istemem, hayat senin hayatın. Bunu iyisi mi bir banka GM'si çalışanına sormanda fayda var gibi.
-
@rabia89 ben tam anlatamadım şunu demek istiyorum: 8-5 sadece 8-5 olmuyor, sabahtan kırpıyor, akşamdan çalıyor, kendine ayırabileceğin maks. 3 saat kalıyor haftaiçleri.
Haftasonu da diyorum mesela cumartesi ya da pazar, boş olmanıza rağmen ütüsüydü, kişisel bakımıydı, ev ile alakalı sorumluluklardı, yeni haftaya hazırlıklardı vs derken diyorum 1 gününüz hiç olur. Karar sizin, ben fikrimi söylemek istedim. Hakkımızda hayırlısı olsun. -
YSK seçim müdürlüğünden bahsediliyor da var mı bir bilgisi olan? Kolay gelsin.
cataphract tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 KPSS NETLERİ
@Simurgx valla sağolun hocam detalıca işlemişsiniz. Peki mesela iktisat için ne söylersiniz?
-
@fridakahlo sağolun, siz genel bir çerçeve çizmişsiniz. Yazdıklarınızı özenle okudum. @Adam-Keeynes siz de konu diyorsunuz hepsini dikkate alacağım. Emeğinize sağlık.
İkinize son 1 soru: yani ben konsensustan a kadrodan medeni çözmektense açıp tan tahsin zapata'dan konu mu çalışmalıyım o halde? -
@frank hocam bu yılın neti değil geçen yılın neti. Eksik bilgi yazdım pardon. Hem öyle de olsa dalga geçmek mi asla...
-
Allah rızası için iyi yapan, kötü yapan, tecrübeli olan, bildiğini düşünen hiç farketmez, şu sorumu cevaplayın (Hocam @sbf1983 senin yerin ayrı sen de yanıtlarsan sevinirim):
Konu mu soru mu mesele de şöyle:
Şimdi ben aldım diyelim idareyi sağlam kaynaktan çalıştım, 5-6 sefer okudum. Sonra ne yapıyorum soru çözüyorum ee soru çözdüğümde aklımda ne kalıyor, o 5-6 sefer okuduğum konu değil, en son çözdüğüm sorudaki bilgi kalıyor.Ben de bunu (YANLIŞSA YANLIŞ DEYİN KURBAN OLAYIM) şöyle anlıyorum: boşver konuyu, zaten altyapın var direk çözümlü soru çöz 2 kaynaktan. 5-6 sefer dön, sınava gir.
Yani: soru mu konu mu bi aydınlatın, 1 yıl konu kastım girdim bazı branşlar beni rezil etti. Ertesi yıl full soru kastım girdim hem de tavsiye kaynaklardan, yine bazı branşlarda patladım.
Mesela paretonun maliyesini yemin ederim 0 250şer soruyu en az 6 defa bitirdim 28e 11 maliye yaptım :(...
Güzel netler yazan, netlere yorumlar yazan güzel arkadaşlarım size zahmet yanıtlayıverin.
Saygılar. -
@monser niye öyle dediniz anlamadım ama
o da ilan diğerleri gibi. inş hepsi gelir ama o da gelsin. Başlık beklediğimiz sınavlar ya o anlamda. Saygılar.
-
YSK seçim müdürlüğünden bahsediliyor da var mı bir bilgisi olan? Kolay gelsin.
-
@emilsax geçen bir arkadaş daha sordu ona da yazdım eğer ki vakıfbanktaki uzmanlık GM'de iç denetim, kontrolörlük, mevzuat, muhasebe, değilse asla ve asla bankadaki uzman yard ikame edilemez gibi. Sgk denetmenliğini çok bilmiyorum. Kamu bankalarının durumu da epey kötü ayrıca. Karar sizin.
-
@rabia89 ben tam anlatamadım şunu demek istiyorum: 8-5 sadece 8-5 olmuyor, sabahtan kırpıyor, akşamdan çalıyor, kendine ayırabileceğin maks. 3 saat kalıyor haftaiçleri.
Haftasonu da diyorum mesela cumartesi ya da pazar, boş olmanıza rağmen ütüsüydü, kişisel bakımıydı, ev ile alakalı sorumluluklardı, yeni haftaya hazırlıklardı vs derken diyorum 1 gününüz hiç olur. Karar sizin, ben fikrimi söylemek istedim. Hakkımızda hayırlısı olsun. -
@rassal "belli ki seviyen çok iyi değil"
82-83 bekleyen birine sarfedilmemesi gereken bir soz bence. Seviyeniz @rabia89 gayet de iyi. Karar sizin ama is hayati demek hele de ozel sektorde asla 8-5 ve türevleri (9-6 vs) demek degildir. Haftasonunda da 1 gününüz mutlaka işe hazirlik icin harcaniyor. O sebeple ben derim ki yasiniz müsaitse bekleyin, deneyin. İyi bayramlar.
-
RE: Botaş uzman yardımcısı mı? vakıfbank uzman yardımcısı mı?
@trankobuskass 1 yıl, özel bir bankada management traniee yani uzman yardımcılığı yapmış biri olarak ki girişte uygulanan sınav kamu bankalarından zordu, bankalardan uzak dur. Tertemiz BOTAŞ. Hakkına da girmek istemem, hayat senin hayatın. Bunu iyisi mi bir banka GM'si çalışanına sormanda fayda var gibi.