İngilizcesi olup düşük puanlı olanlar ve ingilizcesi temel seviyede ya da hiç olmayıp yüksek puanlı arkadaşlar arasındaki kavgayı izlemek için geldim. Öğlene doğru başlar akşama kızışır.Bu kavganın demirbaşı arkadaşlar var gözlerim onları arıyor.Pusudayım!!!
Bir İki tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: ETKB 5 Denetçi Yardımcısı İlanı 2018
-
RE: 2017 kpss p48 puanı 80-86 arası olanlar şimdi ne yapıyor?
Durum aynı hocam :). Ders çalışmasan olmuyor çalışşan artık ilerletemiyosun. Çalışmazsam yapamayacam stresinden dolayı dışarı çıkıp zevkle gezemiyosun. Ben 2 yıldır daha geçen hafta şehir dışına çıktım. Buna da arkadaşlarım kalmalı gidelim dediler zar zor günübirliğe ikna ettiler beni :).Allah yardımcımız olsun hocam başka diyecek hiçbir şey yok.
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Tek hazine hesabı değişikliğe uğramış arkadaşlar.Klasik sınavlarda hazinenin yer ve zaman bakımından uyumlaştırmasını anlatınız diye bir soru görmüştüm o yüzden bakmakta yarar var. http://www.mahfiegilmez.com/2018/08/tek-hazine-hesab-degisti.html?m=1
-
RE: BOTAŞ 186 İşçi İlanı
@mrnobody 89.10 benim de . Köşemde ağlıyorum bütün oyunu bozdunuz.
-
RE: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
Her ilanın altında aynı kişiler. Zaten yds isteyen ilanlara sizler giriyorsunuz bizim beklediğimiz sınavlar sınırlı zaten her sınavın altına gelip konusmayın.Rekabet başlığının altında yazan adamlar yine doluşmaya başlamış.Abi siz değilmiydiniz arkadaşlar yds si olanlar başvurmasın aç gözlülük yapmayın diye çoğu kişi ben de dahil bu yüzden başvurmadık.Şimdi de kurum diyor ki kpss olmayan başvurmasın sussun.Sorununuz varsa bize saldırarak değil kurumu arıyarak bildirim.
-
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Artık napıcaz aynı güne düşen bütün ilanlara başvuracak mıyız ? İlk sayıştay sınavıyla aynı gün olan bir sınav vardı . O başlıkta bu sınava da başvurucaz dedik hak yemeyin dediler . Bir arkadaş da hak yemeyin diyorsunuz ama vergi müfettişliği sınavı ertelendi , o gün ki diğer sınavlara başvuramadık dediğinde başka bir arkadaş bu sayıştay bu ertelenmez deyip bizi ikna etti. Bugüne geldiğimizde biri kesin olarak iptal olmuş diğeri de yargı aşamasında olan iki sınav var ikisinde de aynı gün başka sınavlar vardı ve bir çok kişi bu sınavlardan mahrum kaldı.Bu saatten sonra aynı gün olan sınavlara başvurucam diyeni mi yoksa hak yemeyin diyene mi kini mi kusayım napayım.Bizim haklarımız nolucak.
-
RE: 2019 KPSS Muhasebe Soru ve Cevapları
@rintintin ben fazlanın nedeni bulunduğu için sayım ve tesellüm fazlasını borçlandırdım alıcıları da alacaklandırdım
-
RE: Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@tylerdurden Ben bugün aradım hocam. İki hafta önce de aramıştım herhangi bir bilgi gelmedi dendi. Bugün ise telefondaki kişi 1-2 hafta içinde açıklanabilir ama kendi fikrim kesin bir şey yok dedi.
Bir İki tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: BTK Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@mülakatzedee Arkadaşın dediği gibi fanustan soru çekiyorduk hocam. Bana ''2004 te Kıbrıs Anayasasında yapılan değişiklik nedir'' tarzı bir soru gelmişti bilememiştim hocam. Sonra tekrar çektim ya da onlar sordu orayı hatırlayamadım ''İşsizlik türleri nedir, gizli işsizlik en çok hangi sektörde vardır'' diye bir soru geldi. Btk'nın görevleri nelerdir diye bana da sordular.
-
RE: Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Cevap için sağolun hocam.
-
Arkadaşlar iktisattaki piyasa türü sorusunu Herfindahl-Hirschman endeksine göre mi çözdünüz yoksa N firma yoğunlaşma endeksine göre mi ?
Ayrıca bu iki endeks arasındaki fark nedir hangi sorularda Herfindahl-Hirschman endeksini hangi sorularda N firma yoğunlaşma endeksini kullanıyoruz. -
İşletmenin birim değişken maliyeti 4 TL, satış fiyatı 15 TL, Sabit maliyetleri 400.000 TL, Satış adedi de 90000.
İşletmenin yaptıgı analize göre fiyatları yuzde 20 arttırırsa satısları 70000 e düşecek, fiyatları yüzde 20 düşürürse satısları 120000 e çıkıyormuş.
Firma için en karlı satış fiyatı nedir ?
Tam emin olmamakla buna benzer bir soruydu. -
@primocarnera 0312 449 2430-2436 Bu numaraları arayabilirsiniz hocam.
-
@tylerdurden Ben bugün aradım hocam. İki hafta önce de aramıştım herhangi bir bilgi gelmedi dendi. Bugün ise telefondaki kişi 1-2 hafta içinde açıklanabilir ama kendi fikrim kesin bir şey yok dedi.
-
@yelloww Puanlamada kıt olabilirler hocam. Önceki alıma baktım. 23 kişilik bir alım var 92 kişi mülakata kalacakken 48 kişi kalmış.
-
RE: EPDK 30 UZMAN YARDIMCISI 2020 ALIM İLANI
DİKKAT
Enerji Uzman Yardımcılığı Sınavı Başvurularının son saatinde Mernis’te yaşanan bir sorundan dolayı bazı adayların başvuru yapamadıkları yönündeki şikayetlerini değerlendiren Kurumumuz, bugün saat 11.00- 14.00 arasında sistemin açılmasına ve dün akşam başvuru yapamayanların girişine izin verilmesine karar vermiştir.
Kamuoyuna duyurulur.
-
RE: 2019 ÖSYM Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Binadaki tüm komşular anlaşıyorlar ve sadece cuma günleri balık kızartıyorlar. Bu hangi teoriye örnektir ?
Memura yıl içinde harcırah verilmesi gerekiyor ama verilmiyor bu harcırah nerede izlenir ? ( yukarıdaki bütçe emaneti cevabının sorusu )
Müdahaleci devlet teorisi kimin görüşleri sonucu ortaya çıkmıştır ? ( soru tam olarak böyle değildi aklımda kaldığı şekilde yazdım )