Halkbank teftisi kazandim. Ön mulakat icin eve gelen mufettis tanidigin vekil yonetici vs var mi referans verebilecegin diye sordu. Efendim benim boyle bi tandiigim yok dedim. Elenecek miyim diye sordum titreyen bir sesle. O da bana biyik altindan gulerek yok sadece bilgi amacli sordum dedi. Eger benim egitimimi bilgimi ingilizce mi vs baz almayip referansimla haraket edilecekse ben istanbuldaki mulakata katilmak istemiyorum dedim. Alakasi yok dedi. Gittim istanbulda da ne sordularsa hepsine cevap verdim yine elendim. Yani cok sukur elimiz yuzumuz duzgun kimseye de bi saygisizligimiz olmadi Anadolu cocuguyuz buyugumuzu kucugumuzu her zaman biliriz. Ama olmuyor kacinci mulakattan elendim inanin ben bile hatirlamiyorum. Psikolojik olarak sanirim bir bunalim surecindeyim. Hastaneye bile yatmayi dusunuyorum. Allah sonumuzu hayr etsin. Ama diyecegim su ki; osmanliyi yikan asil sebeplerden birisi son donemlerde alip basini giden Rusvet iltimas adam kayirma torpil bunlardi.. akp nin de sonunu bu hazirlayacak. Akp il baskani emir vermeden temizlikci bile olamiyorsunuz. Neyse meseleleri bilen biliyor. Allah herseyi goren ve bilendir selametle..
sinek
@sinek
Adalete hasret kaldik ya Ömer..
sinek tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
-
Arkadaslar size ilan nasil gelir yolunu soyleyeyim. 24 haziran secimlerinde Akp ye oy vermeyin( ki iibf den oy verenin aklindan zoru olur) Baskanlik secimini asrin lideri Reis beyimiz ilk turda alamasin. Secim 2. Tura kalsin. O arada istemediginiz kadar ilan gelir gencler. Hatta mulakati bile kaldirmayi vadederler.
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Haklisiniz hepinizin basini sisirdim. Bu 12. Mulakatimdi bu da basarisiz oldu sonuc itibariyle. Yasim da gecti artik sanirim bu defter benim icin kapandi. Son ihtimal teftisten elenenlere yapilma ihtimali olan uzman yardimciligi. Butun gencligim heba oldu gitti bu defa olacak diye diye. Cok defa hakkim yenildi goz gore gore kimseye derdimizi anlatamadik. Unutmuyorum guy sinavinda yaziliyi birinci girdim listeye. Sonuc kocaman bir sifir. Yedeklerde bile yoktum. Niye? Herseyi gectim herseyi bilgimle kazandim ama bir turlu torpilli beylerin VICDANININ ONUNE GECEMEDIM. Hakkimi yiyen kim varsa elbet bir gun hic bir torpilin gecmedigi bir zamanda hesaplasacagiz. Artik buraya hic bisey yazmayacagim. Hos zaten yazacak bisey de kalmadi artik. Hepinize hayatta basarilar. Kalin saglicakla
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@moonlight tipta uzmanlik kardiyoloji anabilimdali
-
RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@antimülakat ben isletmeciyim. Ingiliçcem var benden de faydalanirlar ins
-
Herkes ilan gelsin diyorda ben son sinavdan 100 almis bir kardesiniz olarak mulakatimin 1 dakika kadar surdugunu ve yedeklere bile alinmadigimi belirtmek isterim. Torpilciler uzerine alinmasin sanirim ben gerizekaliyim.
-
Daha baslamadan istifa etmeyi dusunuyorsunuz. Bi girin ise bi baslayin belki guy dan dguydan ziraatten bddk dan daha zevkli gelecek. Hemen banki burdan bir an once kacmaliyim psikolojine girmeyin arkadaslar ya
-
RE: Akp yolun sonu!
Simdiye kadar hep iyi yonlerinden bakmaya calistim Allah kitap dedim oyumu verdim. Soyle bi bakiyorum elendigim mulakat sayisi yasima kavusacak dereceye gelmis. Neden? Akp den torpil yaptiramadigim icin. Mulakatlarda resmen dalga geciliyor artik. Torpil almis basini gitmis herkes atini oynatiyor. Benim bu kadar zoruma giden baska bisey olmadi. Emegimle rezil oldum !! Ahdim olsun bir daha Allah kitap din iman diye milleti soyup dalga gecenlere oyumu verirsem ! Gecenin bu saatinde dusunmekten kafayi yiyecegim
-
Iibfden bi halt olmaz. Birlik yok beraberlik yok dayanisma yok. Kiskanclik var hasetlik var torpil var. Allah sonumuzu hayr etsin
sinek tarafından gönderilen son iletiler
-
2024 kişisel verileri koruma kurulu uzman yardımcısı
Değerli arkadaşlar taban puanlar hala aciklanmadi. Kimler hangi alandan kaç puanla başvurdu yazabilir mi? Geçen alımda taban puan kaçmış bilen var mı?
-
RE: Bedelli Askerlik 2018
bedelli yapanlar birlige katildiktan sonra veya terhis olurken herhangi bir saglik muayenesi yapiliyor mu? Yoklamasi olan birisi icin surec nasil?
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
Su bir guy maasi ne kadar ? Yeni baslamis?
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Sagi solu onu arkasi ortalama maas ne kadar?
-
Istanbul gumruk muhafaza mi yoksa istanbul gelir uzman yardimciligi mi arkadasalr? Sizce hangisi tercih edilmeli?
-
RE: Bedelli Askerlik 2018
Bedelli basvurusuvyapanlar gittiklerinde veya gitmeden once askerivhastanelere gidecekm i muayene olmak icin ?
-
@antimülakat üstat muhafazanin maasinin 2400 +1600 mesai olarak 4000 oldugunu dusunursek, %15 enflasyon zammi 2400 uzerinden mi olur yoksa 4000 tl izerinden mi hesaplanir?
-
Onumuzdeki ay ek 5 bin verilirse toplamda maas arti mesai arti ek 5 bin ne kadar yatacak bilen var mi?
-
Beyler bayanlar bu onay ne zaman verilecek bi haber yok mu ?