Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben kurumdan bir yetkili olsam ve bu forumdaki adayların diyaloglarını okusam bu promosyonun alımı hakkında gerçekten şüpheye düşerdim.
0626 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Süreçten o kadar ümidi kestikki artık neredeyse 1 gündür hiçbir şey yazılmamış başlığa
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Hazır ufak tefek duyumlar varken etkinliklere yoğunlaşsak biraz nasıl olur çünkü geçtiğimiz yıllarda gelen ilanlar puanımızla hiçbir alım olmadığı konusunda sesimizin duyulması sonucunda gelmişti
-
RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@köymen10 Hocam ben mezun olalı 3 yıl oldu yaklaşık artık bir yerlerden başlamak gerek diye düşünüyorum.Sizde çok haklısınız bende bir kariyer memurluğunda kurumlar için daha faydalı olacağımı düşünüyorum Ancak 1 yıl sonra ilan gelir + 1 yılda yazılı mülakat soruşturma sürer 2 yıl daha boş durmak demek.Birde o mülakattan elenirsen zaten tamamen başa dönmüş oluyorsun.
-
En kötüsü de bu kadar bekledikten sonra her 4 kişiden sadece 1inin sevineceğini bilerek beklemek
-
Evet arkadaşlar açıklandı.Bakanlık düşünüldüğü kadar bekletmedi.Bir beklentim olmayarak girdiğim bir mülakattı ancak kazanmışım.Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Guy taban puanlar 70e yakın puanlara doğru inecek gibi bir manzara var sanki başvuru sayısı artmıyor + dguy taban puanı bile ortada + illerin kontenjanı az olduğu için mecburen birilerimiz seçim hatası yapıp yazılı sınava giremeyeceğiz bakalım kimlere nasip olacak
-
Benimde referans arayışım hiç olmadı hatta Ankarada yaşadığım halde mülakata gidip gitmemekte kararsızdım.Mülakata girdiğimdem bile kimsenin haberi yoktu bende sizin gibi referanssız olmaz diyordum ama kazanmışım işte.Nasip bu işler Allah daha iyi kurumları kazandığımızı görmeyi nasip etsin hepimize çünkü bende çoğumuz gibi A grubu meslekler hedefiyle yıllarımı harcıyorum.
-
RE: Maliyede 35+ için kaynak önerisi lütfen
Bahsedilen kitapların hiçbirini kullanmadım 2018 kpss maliye 35 doğru 2 yanlışım var boşlarda heyecandan gitti sınav hali yanlış yapmamak için boş bıraktım Piyasada isim yapmış TÜM soru kitaplarını çözün bence sık tekrar çok soru benim yöntemim
-
Arkadaşlar merhaba ben de muhafaza olarak atandım ve çalışmaya başladım.Bulunduğum kapı oldukça rahat öncelikle rahattan kastım yoğunluk olmaması yoksa muhafaza olarak sorunlarınız her zaman mevcut.
Mesleğe girmeyi düşünecek olan arkadaşlara sözlerime gelecek olursak; eğer ki son çareniz gümrük ise emekli olana kadar akıllı ve ahlaklı bir şekilde çalışırsanız bir devlet işi.
Eğer ki A grubuna ben gibi yıllarını vermiş insanlarsanız ve iyi bir puanınız varsa benim tavsiyem yolunuzdan şaşmayın çünkü A grubu bir adayı gümrük tatmin etmez gece gündüz soğuk sıcak açık havada tır araması yapıp mazot ölçümü yaparsınız.Neticede bu devirde iş bulmak zor ancak bunu bulduğumuza şükrediyoruz hayat her zaman istediğiniz gibi olmuyor yazık ki.
0626 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Gümrük muhafaza becayiş
Trakyayı isteyen muhafaza bulmak biraz zor olabilir sadece
-
RE: Gümrük muhafaza becayiş
Sözleşmeli personelde şu an rotasyon yok becayiş yapılabiliyor yakın zamanda yapanlar oldu bunun için kurulmuş whatsapp gruplarıda var
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Ösym sınavlarının ertelendiği bu dönemde 2020 kpssnin akıbetide belirsiz şu an aslında.Başvuruyu şimdiden alıp sınavı o tarihte yapma ihtimalide var
-
Süreçten o kadar ümidi kestikki artık neredeyse 1 gündür hiçbir şey yazılmamış başlığa
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Geçen yıl da girmiştim bu sınava yazılı sınavı geçememiştim 89.8 kpss puanı ile başvurmuştum yine aynı puanla başvuracağım ama sgk sonucu belki bugünlerde açıklanırsa onu bekliyorum
-
Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben kurumdan bir yetkili olsam ve bu forumdaki adayların diyaloglarını okusam bu promosyonun alımı hakkında gerçekten şüpheye düşerdim.
-
@uche Hocam kazanan arkadaşlar için göreve başlamadan önce kapsamlı bir eğitim oluyor mu yoksa herkes atandığı ile gidip başlıyor mu
-
En kötüsü de bu kadar bekledikten sonra her 4 kişiden sadece 1inin sevineceğini bilerek beklemek
-
Toplamda katılmayan kaç kişiydi acaba
-
@simer93 ilan metni Değerlendirme başlığı C maddesi son cümle