Değerli dostlarım yazmama hususunda kendi kendime söz vermiştim. Fakat burda bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlarım olduğunu özelden gelen mesajlarda birkez daha anladım. Görev icabı gelmiş olduğum izmir sgm'de daire başkanlarından bir üstadımızla karşılaştım. İsim verip onu da zan altında bırakmak istemiyorum. Kendileri bizzat yanımda görüştüğü dostuyla olan telefon görüşmesinde, listenin kurumda olduğunu ve kimin kazanıp kazanmadığının belli olduğunu söyledi. İzmirde bir arkadasımızın referansı arayıp hayırlı olsun dahi demiş. Bugün açıklanır mı bilmiyorum. Sınav hizmetlerindeki memur arkadaşımızı bizzat arayıp listenin henüz gelmediğini ama bugün bir hareketlilik olduğunu iletti.
Bu süreçte elimden geldiği kadar sizlere ne duyduysam ne biliyorsam aktarmaya çalıştım değerli dostlarım. Tek diyebileceğim liste net bir şekilde belli. Bakan imzalamadı, başkan tatildeymiş, başkanın canın istemiyormuş, başkan imzalamıyormuş, söyle duyum aldım böyle duyum aldım dıyen arkadaşlarıma itibar etmemeniz. Kurum başkanımız bugün yerindeymiş danışmanları öyle iletti. bazı prosedürlerin olmaması için en ufak bir sebep bulunmuyor.
Haklı davanızda hepinize Allahtan sabır vermesini temenni ediyor, hayırlı cumalar diliyorum...
uche tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar, Ankara İl Müdürü Sn. Tuncay üstadımızın denetmenlık binasında yaptığı toplantıdan sonra sorma fırsatım oldu. '' Liste başkanlıkta, bugün görüştük eli kulağında '' dedi. Kesin ve net bilgi bu şekilde. Ne zaman acıklanacagını inanın üstadımızda net bir sekılde soylemıyor bılgınız olsun.. Eli kulağında dedıgınde gore bu hafta bu iş bitecek. Herkese hayırlı olsun...
-
Değerli dostlarım , papağan gibi aynı şeyleri yazmaktan inanın sıkıldım. Aynı şeyleri duymak sizin bekleyişinizde içinize su serpiyorsa milyon kezde yazabilirim. Cuma günü 1. ağızdan anlamayanlar için bizzat kendim bakan özel kalem vekili hüdai beyden ''bakanın imzaladğını listenin kuruma gittiğini '' duydum. Cuma günü siz değerli dostlarıma bu müjdeyi verdim. Yeni haftaya başladığımızda sizler için il müdürlüğüne giderek il müdür yardımcılarından yine bizzat kendim, '' bakan hanımın imzaladığını sonuçların yakın zamanda açıklanacağını'' ilettim. Aynı gün Ankara İl Müdürümüz Denetmenlik biriminde toplantı gerçekleştirdikten sonra 10. Promosyon sürecini sordum. Kendileri bizzat '' Bakan hanımın imzaladığını sonuçların eli kulağında olduğunu'' söyledi.... Bunun üzerine bu hafta açıklanır mı öyle duyumlar var dediğimde 2. kez ''eli kulağında'' dedi. Bana özelden yazan arkadaşlarımda oluyor ama inanın en net ve güncel bilgiler bu şekilde. Ne zaman açıklanır derseniz inanın bilmiyorum.. Sizlere tek diyeceğim uçak havalandı ve iniş için pilotun keyfini bekliyoruz.....Eğer daha üst birimlerden bilgi alabilen arkadaşlarım varsa amenna söylesinler bizde sizler gibi sevinelim... Son birşey daha eklemek istiyorum kurum başkanımız Sn. M. Selim Bağlı Twitter' ı etkin bir şekilde kullanıyor. Burda birbirinize laf yetiştiricem telaşına girmektense herkes 1 tweet atsın inanın daha çok işe yarar.. Tweetle ne olacak diyen arkadşalarıma da inanın hiçbir kurum başkanı kurumunun bu şekilde gündeme gelmesini istemez...Söylenen her duyuma da inanarak kendinizi rica ediyorum sıkıntıya sokmayın. Güneşi görmeye az kaldı biraz daha sabır.:)
-
@modigliani-0 kardesım inşallah bu hafta açıklanır tüm kalbimle bunu istiyorum. Bana söyleyen herkesi sizlerle paylastım ne dedıklerıne kadar...Lıstenın kuruma ulastıgını net sekılde bılıyorum. Hayırlı olsun aramalarının arttığını biliyorum. Acıklamak ıcın kurum neyi bekliyor inanın hıcbır sekılde bilmiyorum. Netlesmeyen muallakta olan bırseyler var sanırım. Ozelden mesaj atan ve duyum kaynaklarını belirten arkadaslarım ıcın pazartesı gunu ulasmaya calısacagım o kısıye. Cunku dogru 1 tanedır. Kurum ıcerısınde eli kulagında denılıyor, dısarıda ımzalamadı denılıyor. Oncelıkle su belırsızlıgı sızler ıcın ortadan kaldıralım. Ondan sonra eger kurumda bekletılıyorsa nedenlerini araştıralım. İnşallah bu hafta hersey belli olur değerli arkadaşlarım... Allah yar ve yardımcınız olsun diyerek kazanamayan arkadaşlarım için, bir sonucun asla hayatınızı etkilemesine izin vermeyin. Aldığınız nefes için şükredin, yanınızda sizlere destek olan ailenize sıkı sıkı bağlanın ve de kendinize yeni yollar belirleyin...
-
Kıymetli arkadaşlarım dün yolda olduğum için foruma bakamadım. Fakat yazılanları tek tek okudum. Arkadaşlar, ben sizlere şu tarihte açıklanacak, gelıyor artık, bitti bu iş dediğimi hatırlamıyorum. Tek soyledıgım gorustugum, konustugum insanların soyledıklerını harfı harfıne sızlere aktardım. Eger ortada bir yalancı bır gunah kecısı arıyorsanız malesef o ben degılım.
Bu süreçte olabıldıgı kadar net ve dogru bılgılerı sızlerı aktardım. Kıymetli arkadaslarım sizleri kandırmak ya umutları yesertmekten nasıl bir çıkarım olabılır soyler mısınız? Eger ki siz haftaya acıklanacakmıs oyle duydum dıyen ınsanlara ınanmayı tercıh edeceksınız inanın karar sizlerin.. Başından beri söylüyorum Ankara il müdürümüz orda yardımcıları orda, külliye orda, daire başkanları orda. Buyrun gidin görüşün dediklerimden bir kelime farklı birsey ogrenırsenız herkesın huzurunda özür dileyecegım...
Sgk dernek baskanı sinan beyin söylediğine itibar edip, Ankara il müdürünün ya da daire başkanının soyledıklerıne itibar etmemenizde ayrı bir muallak. Denetmenlik derneğinin bir yaptırım gücü olsaydı 6-8 senedir 3600 ek gostergeyı ya da denetım tazmınatlarının arttırılması hususunda bir çalışmaları olurdu.
Gelelim denetçi ismiyle hakkımda birseyler yazan arkadasa, dostum ben neden insanları gazlayayım? Nasıl bir cıkarım olabılır? Oo insanları yıne kandırdım dıyerek kahkaha attıgımı mı dusunuyorsun? Lütfen seni azıcık düşünmeye davet ediyorum.
Kıymetli arkadaşlarım, acıklanmama hususunda inanın hıcbır bılgım bılunmuyor. Tek bıldıgım lıstenın hazır oldugu. Referansının arkadasımızı aradıgını soyledıgıme ınanmayan arkadaşlarıma da, kamuya girdiğinizde işlerin bu şekilde yürüdüğünü goreceksınız. Ve ben adım gibi emınım kı bu yazdıklarımı okuyup referansı tarafından olumlu gerı donus alan arkadaslarım mevcuttur... Paretonun soyledıgı dava süreciyle ılgılı bırkac kısıye danıstıgımda haberlerının olmadıklarını ılettıler. Kurumda beklemesının bazı sebeplerı muhakkak var arkadaslar. Ona ne yazık kı gucum yetmıyor. Belkıde paretonun soyledıgı gıbı bazı seylerın netlesmesı beklenıyor... -
Arkadaşlar, bu süreçte kimseyi kandırmak kimseyi boş yere umutlandırmak gibi bir çabam olmadı. Birkez daha soyluyorum degerlı dostlarım bakanın ozel kalem vekili hüdai bey, bakan hanımın ımzaladıgını acık bır sekılde soyledı... Bugün açıklanır mı inanın bilmiyorum ama artık top sayın kurum başkanımız M. Selim Bağlı ' da. Yok toplantıymıs, yok meclıs toplantısıymıs ya da yazılan dıger yorumlara itibar etmeyiniz. En yakın süreçte bu iş bitecek. Kazanan arkadasları tebrık edıyorum. Kazanamayan arkadaslar ıcınde dunyanın sonu olmadıgını çalışmalarının karsılıklarını tez vakıtte almalarını umuyorum.
-
Arkadaşlar, bu zor süreçte Allah hepinize sabır versin. Biliyorum beklemek en zoru. Ama sizlere anlam veremiyorum yorumlarınıza baktığımda.. Dün Ankara il müdürünün, il müdür yardımcısının ayrı ayrı söyledikerini sizlere ilettim. Cuma günü bakan özel kalem vekilinin sözlerini sizlere aktardım. Daha ne duymak istiyorsunuz değerli dostlarım, il müdürü dahi şu gün açıklanıcak demeye çekinirken malesef beklemekten başka çareniz bulunmuyor... Sn. Tuncay üstadımızın dediği gibi sonuçların eli kulagında. Bu bilgiden başka kimsenin söylentisine kulak asmamanızı önemle rica ediyor, Bekleyişinizde sabırlar diliyorum.
-
@modigliani-0 @redcrossbjk umarım hayırlı ve güzel haberlere ulaşabiliriz. Elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz.
-
Arkadaşlar, yakın bir dostumun annesi vefat ettiği için bugün cenaze merasimindeydim. Pek fazla forumda etkin olamadım. Mesai bitimine doğru başkanlıktan bir abizimile görüştüm. Liste kesin olarak kurumda değerli dostlarım. Neden açıklanmıyor diye sorduğumda '' verdiği cevap eli kulağında '' dedi.. Bana özelden ulastıkları kısılerı ıleten kardeşlerime de, yarın ınsallah onlarada ulasmaya calısacagım..
uche tarafından gönderilen son iletiler
-
@denetmenadayı dostum, eğer sen ve senin gibilerde sizlere yardımcı olmak isteyen insanlara bu denli sert yorumlar yapacaksanız, insanları küstürürsünüz. Sanırım pareto gibi susup uzaktan izlemek en iyisi.
-
İleti küfür ve tehdit içeriği sebebiyle kaldırılmıştır.
-
@mrnobody dostum, sen önce konuşma üslübunu düzelt! Ben nasıl yazdığınız yorumlara saygı çerçevesinde birseyler yazıyorsam, sende öyle davran. Bana inanmak zorunda değilsin! Yorumlarımı önemsemek zorunda değilsin! Bana cevap vermek zorunda değilsin! Tamam mı? Gördüğünde önünü ilikleyip iki büklüm olacağın insanlar hakkında bu şekilde konuşamazsın!
Arkadaşlar hepinize zorlu sürecinizde sabırlar diliyorum. Allah yardımcınız olsun.
İster açıklansın, ister açıklanmasın çok şükür işim gücüm var. Benim, sürecinizde yardımcı olmak istediğimi, sizlerin yanında olduğumu, oturduğu yerde klavye efendiliği argo tabirle klavye delikanlılığı yapan arkadaşlarım ne yazık ki anlayamadı. Sağlık olsun. Bundan sonra inşallah karşınıza net, güvenilir, sizleri tatmin eden insanlar çıkar... Sağlıcakla. -
@redcrossbjk dostum inananıp inanmamak sana kalmış. Gücüm buna yetti! Bana aktarılanı sizlere aktardım. Eğer gücünüz yetiyorsa buyrun bakanlık orda kurum orda! Siz akıl süzgecinden geçirebileceğimiz bilgileri paylasın, bızlerde okuyalım
-
@felix-felicis kardeşim ne deseniz haklısınız sanki listenin açıklanmamasındaki suçlu benmişim gibi davranmayın. Sadece sizlere duyduğumu aktarıyorum. İnanmak inanmamak sizlere kalmış
-
@bornova35 dostum inanmak ya da inanmamak tamamen sizlerin tasarrufunda. Ben sizlere şu tarihte açıklanacak demiyorum. Sadece durumu açıklıyorum. Şu an ülke gündeminde başlatılan operasyon var. Her gün toplantılar gerçekleştiriliyor. İnanın denetmenlik mülakatı şu evrede kimsenin umrunda değil...
-
@g-a-g dostum mantıklı ya da değil. Gücüm buna yetiyor. Bu bilgiyi bizzat bakanlıktan aldık. İnanmak ya da inanmamak tamamen sizin tasarrufunuzda.
-
@LioN sende kusura bakma o zaman kardeşim, forumda o kadar değişik muhabbetler dönüyor ki, atlayarak okuduğum için böyle oldu.. Hayırlı akşamlar.
-
@sansebastianozn iş yorgunluğundan öyle anlamışım kardeşim kusura bakma. Senin vasıtanla mesaj gerekli yerlere iletilir inşallah
-
Kıymetli arkadaşlarım hepinize selamlar, bu zor sürecinizde elimden geldiği kadar duyduğumu, gördüğümü, bildiklerimi aktarmaya calıştım. @sansebastianozn dostum gerek sen gerekse de diğer hakkımda yorum yazan arkadaşlarıma ithafen : ordan baktığınızda ajan gibi mi görünüyorum? '' Kuruma baskıyı azaltmak için birkac birsey yazıp gitti''diyen kardeşim, istersen kurumu ara, yık, parcala umrumda değil... Sence kurum 50-100 kısı bıze baskı yapıyor bizde foruma ajan sokalım diye mi düşündü nacizane yorumlarınızı lütfen kendinize saklayın sizleri mantıklı düşünmeye davet ediyorum.
Hak verirsiniz ki benimde bir özel hayatım var eşim var çoluğum çocuğum var, her dakika elime telefonu alıp sizlere cevap veremiyorum...
@LioN dostum yazdıklarını bana yönelik yazdıysan, ben ne denetmenlik mesleğini kötüledim ne de ekmek yediğim kaba pisledim. Sadece soru soran değerli arkadaşlarıma, mesleğin iyi ya da kötü yanlarını zamanında aktardım. Okumak zorunda değilsin yorumlarımı. Yalnız dostum sana tavsiyem bu hayatta amaçsız insan olmamalı. Denetmen olduğunda çalışmayı bırakacak mısın? Hayallerime ulaştım diyebilcek misin? İnsanlarda amaçları doğrultusunda hep bir üst mesleği hedef haline getiriyor. Buna karışmak ne senin haddine ne de benim haddime. Herkesin hayatı kendine!
Gelelim sonuçlarla ilgili kısma, kardeşlerim ne deseniz haklısınız, kurum yönetmeliğe aykırı bir şekide davranıp sonuçların açıklanmasını bir hayli geciktirdi. Bana inanmak ya da yorum yazmak zorunda da asla değilsiniz. Salı günü bir danışman kardeşimizle birlikteydim. Sağolsun birkac yerı aradı sordu araştırdı. Söylediği, '' Bakanlık talimatı gereğince, ülkedeki operasyon başlangıcı, bitişi boyunca bazı şeylerin askıya alındığı ''. Şimdi kızan arkaşlarım olacak kendi çaplarında haklı da olabilirler ama operasyonda Allah göstermesin şehit haberleri gelse ve sgk biz sonuçları açıkladık diye duyurular sayfasından açıklama yapsa inanın gündeme oturur. Tabiki bu tek başına geçerli bir sebep olamaz. Malesef durum ne yazık ki bu. Sizlere içinize bir nebze olsun su serpmesi adına, Allah danışman kardeşimden de razı olsun onunda yardımıyla listenin hazır bir şekilde kurumda bekletildiğini bir kez daha teyit ettirdim. Ne zaman açıklanacağı hususunda kurum başkanımızda dahil hiçkimse net birsey soylemıyor bununda teyıdını ettirdik. Hepınız saglıcakla kalın, kahraman Türk askerlerimize de dualarınızı eksik etmeyin dostlarım...