arkadaşlar hepimiz çok heyecanlıyız ama bu heyecanımızı neden olur olmadık insanlara manipüle ettirelim ki? yüksek yada düşük puan farketmez biz bu forumun üslubunu sevdik.insanlara hadsizce cevaplar verenlerle neden muhattap olalım ki. bu sınav 2016 nın 300. puanına yakın kapatır. 80 i biraz geçer sapmalı
toranj tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Bizim ülke palu ailesi gibi bi aile çıkarmış , burda kendi adımızın dahi olmadığı bi forumda yüksek netle egosunu tatmin eden şizofrenik bireylerin olması beni şaşırtmaz ama sayıca çoklar mı acaba
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
- Komisyon
Kıymetli evrak nedir?
Ahde vefa ilkesi?
Sözleşme değişen koşullara ayak uydurur mu? Karşı taraf zor durumda kalırsa ne olur?
Özün önceliği nedir?
İşsizlik nedir? Ülkemizde nasıl bi işsizlil var hangi türü var?
İrade fesadı hallerini say? Hata nasıl olur? Komisyon çok tatlı herkese başarılar dilerim? ( whatsapp tan)
- Komisyon
-
- Komisyon iktisat
Sebepsiz zenginleşme
Düşük mal
Farksızlık eğrisi
Cari açık hatırladıklarım bunlar (whatsapp )
- Komisyon iktisat
-
Benim sorularım1 komisyon ankara Kendini tanıt
Daha önce girdiğin mülakatlar
Idari vesayet nedir
Es ürün eğrisi ( whatsapp) -
@timuçin hocam size karşı argüman olsum diye söylemiyorum ben de yedeğe kaldım ve sevinenleri görmek beni üzmüyor umarım kimseyi üzmüyordur. hepimiz içinçok çok zorlu bi süreç ve bazılarımız kazandı ve sevinmek de hakları bence tabiki düzgün bi çerçevede . ey arkadaşlar sevinirken bize de dua edin bizim de hakimlikte yüzümüz gülsün inşallah
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
artık ösym şifremi unutmak istiyorum mümkünse
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
hiç kimsenin yazamadığı kadar açık yazıcam arkadaşlar. ailemin bi tanıdığı kişi vardı ve beni de mülakattan önce tanıştırmaya çalıştılar çünkü ailem de torpilsiz asla olmayacağını düşünüyorlardı. açıl konuşmak gerekirse bi an acaba gitsemmi dedim sonra çok büyük bir vicdan azabı duydum. anneme asla gitmiycem konusunu bile açmayın eğer olaki etkisi olmadığı halde dahi kazanırsam çalışıtken zul olacağını düşündüm. şu an yedekteyim vardır bi nedeni zamanı grlmemiştir vs. ama insanlar nasıl araya insan koyuyorlar nasıl vicdanları el veriyor gerçekten anlamıyorum anlamakta istemiyorum. hakkıyla kazanan arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum inanın kendim kazanmış gibi sevindim. biz beklemeye devam edeceğiz malesef
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@mühlet son hafta duvarlara çarpacağız:)
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@otuzyılsavaşı hocam yemek tarifi de bekliyoruz
toranj tarafından gönderilen son iletiler
-
Facebook de biri aramamış 5 6 arası demişler
-
@kemankeşş benim de ilk seçenedeklerdeydi okuyunca direkt üstünü çizdim ama alt seçeneklerde istinafı görünce onu işaretledim tabiki.büyük ihtimal seçeneklerin tamamını okumayan arkadaşlar.ama bizim işimiz yanlışı bulmak en yanlışı bulmak değil.azıcık soru hazırlıyorlar onuda düzgün hazırlayamıyorlar
-
@kemankeşş o soru benim de doğru hocam yanlış anlaşılmasın ama bu 1 sene sonra mülakat olayını dınırdan kaybedenler ve kazananlar açısından adil bulmuyorum
-
@kemankeşş evet tabiki ama bi soru hatalıysa bunun sonuçları açısından ne kadar erken düzeltilirse o kadar iyi bence.
-
@kemankeşş iptal olur mu bilmiyorum ama olursa kaymakamlık gibi şimdiden iptal olur sanırım.bu sonradan mülakata çağırma işi çok saçma çünkü
-
Hocalar hangi soruların iptal olacağını öngörüyordu
-
@kd16 hocam sizin dışarda kalmanız mümkünsüz düşünmeyin böyle şeyler.ama sınıra uzak olunsada insan heyecanlanıyor tabiki
-
Geçen sene ne güzel 11 de Açıklanmıştı ya zehir oldu bütün gün
-
@kamucu06 yok olmaz.soru iptali olabilir o durumda ve o sorular yokmuş gibi hesaplanır puan