Dün bi arkadaş vesilesiyle ögrendigin bilgiyi yazmak istiyorum. Arkadaşım ankara da guy ve onun bir grup arkadaşı berat albayrak'ın danışmanlarının yanında stajyerlik yapıyolarmis orda da gündemde olan bi konuymuş dguy ve guy kazananların çoğunun ortak olduğu ve bunun önüne geçmek için yetiştirmeye çalıştıkları. Kesinlikle iki listede de aynı isimleri görmek istemiyorlarmış ve bunun için dguy önce açıklancakmış süre bakımından zorluk yaşasalarda yetiştirmeye çalışacaklarını bizzat danışmanlarının ağzından duymuşlar.
duman tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
RE: YDS 70+ İÇİN NASIL ÇALIŞMAK GEREK ?
Daha öncede yazmıştım. Öncelikle kesinlikle taktik odaklı çalışılmamalı Ankarada bazı kurslar var 70 garanti adı altında insanları dolandırıyolar. Yds zor bi sınav girdiğimiz alesin türkçesinin daha detaylı hali:)
Öncelikle gerçekten kaliteli bi kursa gidin ankarada akın yada moda dil. Bu kurslarda sıfırdan başladığınız zaman zaten size okuma anlama kelime bilgisi kazandırıyolar. Sıfır olan bi insanın bol bol okuma yapması lazım. Yds de bi kaç yerde pratikler taktikler işe yarıyor ama kesinlikle tüm sınavı bu bazda çözmek imkansız. Kelime bilgisi okuma anlama bu işi çözer:) passage work kitapları var aşama aşama makalaleri var her cümleyi çözümlüyor çeviriyor yavaştan başlamak isteyenlere öneririm. -
@paretowilfredo sürecin en başından beri yardımınızı her an hissettik. ilanın geleceği tarihten mülakat tarihlerine kadar en net bilgileri sizin sayenizde öğrendik. Mülakat başladı guy dan önce aciklancak dediniz zirve de kalmasın yardımlarınız
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Tweet atalım arkadaşlar boş durmaktan iyidir
-
#GibMülakatlarıAçıkla arkadaşlar @gibsosyalmedya hesabını etiketleyerek tweet atıyoruz destek lütfen
-
Bu platformda @paretowilfredo gibi sözüne güvenebileceğimiz çok az kişi var. Bu kişilerin bizim için uğraşları açık ve ortada kimse bunun aksini iddia edemez. Bu kişilerin emeğini hiç edecek davranışlar sergileyenleri de allah'a havale edip geçicez herkes gönlünün ekmeğini yer
-
@kaldorhicks oligopol dedim. Bildiğim kadarıyla 4 5 firma var oligopole girer dedim. Sonra ürün farklilastirmasi var mıdır mesela dedi bende kimi firma 1000 dk 500 sms 1 gb paket yapar diğeri çok daha farklı bi paket yapar dedim burdan yola çıkarak ürün farklılaştırmasi var dedim. Tamamen o an aklıma gelen şeyler daha öncesinde bildigim bir sey degildi.
-
Akşam etkinlik için para toplamaya başlayalım bence. Olurda açıklanırsa kpss öncesi ilan gelmesi için kullanırız. Mesai bitimine kadar açıklanacağını sanmıyorum. En azından yarın açıklanması için faydalı olur akşam yapılacak bir etkinlik
-
@adnan-ötüken vallahi bildiklerim o kadar .. hislerim ptesi açıklanır diyor ama en sağlam bilgiler yine @paretowilfredo dadır:)
-
@paretowilfredo allah razı olsun sagolun
duman tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: YDS 70+ İÇİN NASIL ÇALIŞMAK GEREK ?
Daha öncede yazmıştım. Öncelikle kesinlikle taktik odaklı çalışılmamalı Ankarada bazı kurslar var 70 garanti adı altında insanları dolandırıyolar. Yds zor bi sınav girdiğimiz alesin türkçesinin daha detaylı hali:)
Öncelikle gerçekten kaliteli bi kursa gidin ankarada akın yada moda dil. Bu kurslarda sıfırdan başladığınız zaman zaten size okuma anlama kelime bilgisi kazandırıyolar. Sıfır olan bi insanın bol bol okuma yapması lazım. Yds de bi kaç yerde pratikler taktikler işe yarıyor ama kesinlikle tüm sınavı bu bazda çözmek imkansız. Kelime bilgisi okuma anlama bu işi çözer:) passage work kitapları var aşama aşama makalaleri var her cümleyi çözümlüyor çeviriyor yavaştan başlamak isteyenlere öneririm. -
RE: HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
Gonderen halkbank ama mail icerigi bos bilgisayardan da baktı. Ama sanırım müşterisi olduğu için gelen bi mail biz direk sınav için mi acaba dedik ama dediğim gibi bos içerikli bir mail
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@davetsiz hangi iller ne zaman gelicek belli mi hocam
-
RE: 2018 dguy kazananlar.
@MiltonKeynes hocam gecen hafta cumaya giderken grup başkanıyla karşılaştım aslında ama sert bi mizaci var sorayım istedim çekindim. Kendisi bizim guy mülakatında da vardı mutlaka bilgisi vardır ilk fırsatta soracağım ilk bulduğum kişiye benim de bekleyen arkadaşlarım var
-
RE: HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
Mail icin öngörülen süre nedir kız arkadaşıma bos bi mail gelmiş bunla alakasi olabilir mi
-
Oecd de egitimimize giren hoca ay sonu sınıflarınız değişecek dguylar gelicek dedi. Diger guylarin egitimi ertelendi dguylari aldik araya dedi. Siz de şanslısınız 1 hafta gec gelseniz sizinki de ertelenirdi dedi.
-
2 hafta sonra dguylar gelicek oecd ye diye duyuru yapıldı:) kesinleşmiş. Sabah ki kafa karışıklığı için kusura bakmayın lütfen.
-
Net ağzından ekim sonu çıkmadı. Ama gvs ler yeni bitti atama onayları başlıcak uzun surer gibi dedi. Sınıftan bi kac kişi ne zaman gelirler oecd ye diye ust uste sorunca o da tahmin ederek söyledi ekim sonu diye