@dguycu boş adamsın dostum! saygılar...
Adnan Ötüken
@Adnan Ötüken
Adnan Ötüken tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Ben Priss i özledim. o yorum yapınca içim rahatlıyordu. Troll olduğuna da kesinlikle inanmıyorum.
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar şarkı linklerine tıklamıyoruz bilin lütfen.
-
Bende şimdi aradım yorgun baygın bir sesle: ‘’Bugün açıklanması zor gibi’’ dedi ama sağdan soldan aldığım sağlam duyumlar neticesinde taban puan belliymiş optikler okunmuş sadece imzadaymış o bekleniyormuş
-
@priss hocam bu gece uyku tutmaz beni
gib'in önünde yatasım var o derece
nolur güncel birşeyler duyarsan bizi habersiz bırakma eyw herşey için
-
@kpss-a-bağımlısı kardeşim dguy sınavı yapılalı 25 gün oldu. İlk günden beri belki yarın açıklanabilir. Havada dguy kokusu var o gemi bugünde gelmeyebilir gibi ucu açık sonsuz laf etti. Twitterı kapatırım açıklanmazsa dedi ve kapattı. 2 gün sonra bugün açıklanabilir öyle hissediyorum diyerek twit attı. Hala daha kumar oynuyor! Duyumculuk bu değil! Duymuyorsan duymuyorum diyeceksin. Prim yapmak için yol gemi yok bulut demeyeceksin. Kendisine imeceden ötürü ve iibf ye verdiği desteklerden ötürü sonsuz teşekkürler eder duyum işini bırakmasını tavsiye ederim.
-
@paretowilfredo hocam sen bizi meraklandırma
şimdi duyduğunu palaş akşamda daha net bilgiyi paylaşsan olmaz mı
şimdi iki kat fazla foruma girecez
-
arkadaşlar sınav bugün büyük ihtimal yarın kesin açıklanıyor diye 4. Kulaktan duydum
-
@duranvarlık kardeşim Arkadaşınla daha rahat konuşabilirsiniz tekrar sorabilirmisin. Seni gece 1 de arıyorsa demekki haberi gece almış komisyon çalışmalarını bilen biri olabilir. Ankara yağışlı gösteriyor ama ona göre gib'in önüne gidecek
senden bi hayırlı haber daha bekliyoruz lütfen tekrar sorabilirmisin
-
Az önce işten çıktım en son foruma öğlen 12 de girmiştim kayda değer yorum varmı diye tekrar girdim ama boş muhabbetten öteye gidememişsiniz!!!!!
Adnan Ötüken tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 dguy kazananlar.
@kpssa34 sizin tahmin boşa çıkacak sanırım. Keşke doğru olsa ama sizin tahmininiz ve duyumunuz ama benim duyduğumda hala daha bakanbeyde imzada olduğu ve sürecin belirsiz oldugu.
-
RE: 3 Yılda YDS’den 70 almak :)
Eylül gibi kursa yazılmayı düşünüyorum. Ankaradayım zaten. Kurs çeşitliliği baya fazla. Eylül’e kadar da bir tane kitap alıp çalışmak istiyorum. YouTube da Hakkı Şahin YDS videoları var. Günde 2 tane izleyerek Notlar da alabilirim. Dediğiniz kursu araştıracağım. Yorum için teşekkür ederim
-
3 Yılda YDS’den 70 almak :)
Arkadaşlar herkese merhaba; İngilizce temeli olmayan ama merkez uzmanlık için 3 yıl içinde ydsden 70 alması gereken bir arkadaşınızım
bu güne kadar KPSS çalışarak işi gayet güzel götürdüm ama artık KPSS devri bitmiş olup; YDS çalışmaya başlamam gerekiyor. İlkokul seviyesinde ingilizcem var. Bu işi 1 yıla yayarak 1. Yılın sonunda başarıya ulaşmak istiyorum. Genelde herkesin bir temeli olduğu için forumlarda 2-3 ayda 70 almaktan bahşedilirler ve bu bana gelmiyor. Bir öğrenciniz olarak bana yardım edin yol gösterin
hangi kaynakları alıp, hangi kursa yazılmalıyım. Eylül ayında kursa yazılmayı düşünüyorum. O zamana kadar da evde boş oturmamak adına çalışmak istiyorum. Bayram sonrası hakkı şahin hocanın YouTube videolarını izlemeyi ve ODTÜ reader at work ve Akın dil Reading words kitaplarından birini alıp yavaştan başlayayım diyorum. Doğru tercih olur mu? Zamanında benim geçeceğim yoldan geçmiş Kişiler olarak yardımcı olur musunuz? Aktif bir başlık olması dileğiyle...
-
@north-remembers Ankara’da OECD de çalışan bir arkadaşım hiçbir hareketlilik yok burda dedi. Normalde haberdar olur bu tür süreçlerden. Ona dayanarak diyorum. Muhtemelen hepsi akşam birer twit yada yorum paylaşarak hepimizin gazını alırlar. Haftasonunu işaret ederler. Dediğim gibi siz İnan’ın ben inanmıyorum. ( umarım yanılan ben olurum )
-
Bence açıklanmayacak. Siz TK ve türevlerine inanmaya devam edin.
-
birkaç twitte biz atalım
-
@kaimoğlan haklı olabilirsin kardeşim ama duyumu hangi birimde çalışan birinden aldın? Ciddi mi değil mi? Üstü kapalı kaynağını da paylaşırsan daha net olur.
-
@aslan-reyiz bence öğleden sonra Twitter etkinliği olabilir .
-
@dguycu boş adamsın dostum! saygılar...