Herkese iyi akşamlar Çarşamba 17.30-02.00 arası açıklanacak bilgisi geldi. Yanlış çıkarsa asılsız çıkarsa şimdiden hepinizden özür dilerim kardeşlerim. Haklarınızı helal edin. Ateşe atlıyorum bunu yazarak ama yine de tepkilere aldırış etmemeye çalışacağım
Priss tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Herkese günaydın. Aldığım duyum maalesef tutmadı. Bu nedenden dolayı hepinizden tek tek özür dilerim. Hakkınızı helal edin.
-
Ben az önce birdaha aradım açmadı hemen sonrasında yazdığı şeyler aynen şöyle dostlarım:
İçerdeydim açamadım abicim. Listeler bitti. Her şey hazır artık söz yönetimde. Ne zaman derlerse o zaman siteden duyurulacak. Sen tahmin de istersin şimdi tahminim hala aynı Cumaya kalmaz bence. Tabi yönetimden nasıl karar çıkar onu bilemem.Yazdığı aynen budur.
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Hepinizi tebrik ederim dostlarım. Artık yeni bir hayatınız var. Tadını çıkarın
-
Merhaba dostlar. Çalışmalar devam ediyor. Cuma 17.00’de bu iş nihayete erecek. Üstat kesin tarih mi dedim bu işte kesinlik yok priss arkadaşların Perşembe 17.00 de açıklansa duyum yanlış çıktı diye seni suçlarlar mı dedi yok mutlu olurlar dedim. Cuma 17.00 yüksek ihtimal dostlar.
-
Allah rızası için bunun bir duyum olduğunu ve kuldan gelip kula gittiğini unutmadan yargılayın. Dediğim gibi aracıyım bana gelen mesajı resim ekleyebilsem aynen atacağım ama ekleyemiyorum. Üstattan 5 dakika önce geldi gözün aydın diye. Nolur Perşembe ya da cuma açıklanırsa hani ulan nerde laflarını işitmeyim.
-
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim dostlarım. O zaman bir haber daha vereyim size. Dediğim gibi çalışmalar devam ediyor şuan bile çalışma var üstatla görüştüm. Cuma hatta Perşembe’den bile önce olma ihtimali var dedi. Geçen sene 1 haftayı bulmuş açıklanması o sene hafta Sonu çalışması olmadı dedi. Yani bence de bu iş cumaya kalmayacak
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Diğer gruba yorum yapılamıyor bence iyi olmadı ama neyse buraya yazalım. İller hakkında bilgim yok gidip üstatdan öğrenebilirim ama bağışlayın beni bugün işlerim var zaten bu akşama ya da yarına açıklanır o da sürpriz olsun. Ankara İstanbuk İzmir birkaç Karadeniz bölgesinden il ve Akdenizden hatrı sayılır iller kesin gibi ama şu şu diyecek bilgim yok. Sistemde değişiklik yok arkadaşlar aynı şekilde devam eder. 2000 kişi alınacak puanlar 75-80 bandında gidip gelir yani 80 i 0.1 geçen bir aday lütfen benim il tercihim gelir mi demesin. Ayrıca bu süreçte duyumlarımla siz değerli dostlarıma yardımcı olmak için elimden geleni yaptım bu bana 1 öğle yemeği kaçırmama ve yaklaşık 10 tl yol parasına maloldu işin şakası bu tabi. bundan sonraki süreçte de iller belli olunca özelden il tercihlerinizi puan söylemek kaydıyla yardımcı olabilirim inanmayabilirsiniz biri bana dışardan dese ben de inanmazdım ama meşhur 73 Bursa yılında 74 ile Bursa kazandırdığım ve şuan görevde olan 2 arkadaşım var. Kolay gelsin
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Yazmak içimden geldi. Hep duyum için yazacak değiliz ya dostlarım. Bir zamanlar ben de sizin gibi saatlerce forumlar takip ettim. Resmi gazeteler yeniledim geceler boyu. F5' in dili olsa derler ya tam da o biçim. Parasız kaldım, marketlerde çalıştım daha başka işler de yaptım. Ailemden azar yedim. Arkadaşlarımdan uzaklaştım. Yaşın kaç oldu tatavalarını dinledim günlerce. Kardeşimin şu sözü hiç aklımdan çıkmaz: ''Abi annem senin için çok ağlıyor''
Bir gün olsun kendime ya kazanamazsam demedim. Halı yıkama işlerinde çalıştım. Gece eve geç geldiğimde kolumu kaldıracak takati kendimce bulamazken koskoca IS LM leri sağa sola kaydırdım. Hiç kazanamam demedim. Yaparım dedim. Ders aralarında annemi uyurken çok izledim. Bilmiyorum belki şu hayatta ne kazandıysam ona borçlu olabilirim. Daha birsürü acılar dostlar...
Neyse kazandık bir şekilde. Ev bayram havası tabi. Annem yine ağlıyor ama bu sefer sevinçten. Kadınlar hep ağlar derlerdi de inanmazdım cidden öyleymiş. Hep kederden ağlayacak değiliz ya bir kere de sevinçten ağlayalım şu dünyada.
Takım elbiseler bakıldı ayakkabılar alındı. İlk iş günümü hiç unutmam bugün tam 10 yıl oldu. Şimdi dönüp arkama bakıyorum da bunca çile zorluk bunun için miydi diyorum. Tamah etmiyorum sanmayın Allah'ın her günü şükür ederim. Ama demek istediğim değerli dostlar ben hayatı kaçırdım sırf bu uğurda siz kaçırmayın. Küçük meseleler bunlar. Allah herkesin nasibini veriyor. Sizin yaptığınız beyhude çaba. -
Daha erken açıklanma ihtimali de var şu nedenden dolayı: İstanbul ve birkaç yüksek sayılı şehir hariç %70 kazananlar belli. Cuma akşam o küçük sayılı yerler bitirildi kazananlar belli. O nedenle belki Perşembe de olabilir dedi
Priss tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Hayırlı olsun ilan. Sayı Maliye kulislerinde konuşulandan çok çok az. Ne denirki?
-
RE: 2018 Guy Alımı
@eliff sınav haziranda olacak diyorsa ilanın yakın zamanda gelmesi lazım. Geçmiş senelerde ilanla sınav arası kaç gün vardı?
-
@hamzaömerhalid hangi tablo dostum görmedim ben paylaşır mısın
-
Arkadaşlar merhaba. Ben soruşturduğumda ilan hazırlıkları vardı ve ortalama 15 Mayıs'a kadar bir süre biçildi tahminen. Şimdi Haziran diyor bir arkadaşımız ben soruşturacağım ama dediğim gibi biz 15 mayıs derken ortalama bir süre belirledik. Mayıs ya da Haziran umarım biran önce ilan gelir de herkes rahatlar.
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
hayırlı olsun kazanan arkadaşlara. Geç bile kalınmıştı.
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar şirketler muhasebesi genel muhasebeye dahil mi. Kar yedekleri ayırma vs
-
@hasansss Yok alınmıyorum dostum. Sizi de çok iyi anlıyorum çok değil 2-3 yıl öncesine kadar ben de aynı zorlukları çektim. Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda ailenize atandım haberini verirsiniz.
-
Kardeşim ben kendi yorumumu yapıyorum katıl katılma ya VMY güzellemesi felan yapmıyorum kendinize gelin benim elimde değil benim elimde olsa şu yazıyı yazarken 5000 kişilik ilana çıkarım