Arkadaşlar bu ilan seçim öncesi gelmezse Temmuz Ağustos veya başka bir ayda gelmesi olanaksız. İlan ya seçim öncesi gelir yada Guy defteri uzunca bir süre kapatılır. Ancak bakan beyin 2018 bütçe görüşmesinde yıl içerisinde Guy alacağız demesinden yola çıkarak bu ilanın seçim sonrasına bırakılması biraz risk olur. İnşallah umut ve dua ediyorum ki o ilan bu haftaya gelicek. Hayırlı bayramlar
hasansss tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
-
RE: İçişleri Bakanlığı Sınav Duyumları 2017
Ekim sonu kasım ortası aralık başı bu böyle mayısa kadar gider
-
@paretowilfredo hocam artık bu konuda bişeyler söyleme yorum yapma duyum varsa paylaşma zamanınız gelmedimi? İyi veya kötü en azından önümüzü görüp yolumuzu çizme açısından bize yardımcı olmuş olursunuz. Belirsizlik gerçekten çok yordu. Maliye bakanlığı ile ilgili öngörülerinizi artık bizimle paylaşın
-
RE: İl göç Uzman Yardımcılığı İlanı 2018
Benim için kpss defteri kapandı. Bu resmen dalga geçmektir alay etmektir. Emeklerimizle oynamaktır. Aylardır kurumlardan alım bekle ve 20 kişilik ilan gelsin. Diyecek bişey yok Allah büyük. Söyleyecek söz bulamıyorum
-
@oguzidane kardeşim sen ne olsun istiyorsun? Her olaya muhalefetsin. Daha geçen gün duyum yok kişisel muhabbet etmeyin diyordun bugün gelmiş duyumlar boş çıkıyor hesap verin diyorsun. Kimse kimseyi burada zorla tutmuyor, bizde aynı süreçten geçiyoruz fakat senin gibi sağa sola ahkam kesmiyoruz. Burada kimse yüzde yüz olacak demiyor bizde çok hüsrana uğradık üzüldük vs. yapıcak birşey yok. En azından kendimizi bu sayede diri tuttuk
-
Biz şuanda neredeyse kopma aşamasına geldik Guy kpss sonrasına gelirse önümüze yeni yıpranmamış rakipler gelicek. 500 vmy alımının bize hiç bir yararı olmaz ayrıyetten sonuçlanana kadar o arkadaşlar gelecek guy sınavınada girecek yani nereden baksan ilanın gelmemesi bizim zararımıza bunun aksi olamaz. Yıllarımızın boşa giden zamanlarımızı saymıyorum bile
-
@baybilgilisss yemin ediyorum daral geldi. Kasımdı aralık aralıktı ocak oldu. Sadece umut satıyorlar başka bişey değil
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
İşsizlikten sokağa çıkamaz olduk bide ilan mı beğenicez? Sadece ilan gelsin yeter gerekirse haftada 6 gün çalışırız
-
RE: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@duranvarlık kardeş seçim öncesi bu sınavları açacaklar zaten bunu hepimiz biliyoruz. Yani kimsenin seni beni düşündüğü yok. Asıl olan bu sınavlarından bir veya bir kaçının 2018 kpss öncesi gelmesi. İnşallah gelir diyelim beklemeye devam edelim
hasansss tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Vakifbank müfettişlik
@blues25 gündem bu kadar yoğunken bize sıra gelmez herhalde. Seçim sonrasına kalır gibi
-
@nişancı kardeş hele bir alsınlar ondan sonra şu olumsuzlukları oturur bir daha düşünürüz. Yani burada olumsuz hava oluşturmanın alemi yok. Yorumun için teşekkürler ancak şu süreçte Vakıfbank Uzman Yardımcılığı bizim için bulunmaz nimet
-
Arkadaşlar bu ilan seçim öncesi gelmezse Temmuz Ağustos veya başka bir ayda gelmesi olanaksız. İlan ya seçim öncesi gelir yada Guy defteri uzunca bir süre kapatılır. Ancak bakan beyin 2018 bütçe görüşmesinde yıl içerisinde Guy alacağız demesinden yola çıkarak bu ilanın seçim sonrasına bırakılması biraz risk olur. İnşallah umut ve dua ediyorum ki o ilan bu haftaya gelicek. Hayırlı bayramlar
-
Kime durumu anlatsam seçimden önce açıklanmaz diyor İNŞALLAH YANILIRLAR
-
@ulrich kardeş sen böyle birşey yaparsan çok hayra geçersin. Bence ilgi çeker istediğimizide alabiliriz. Allah yardımcın olsun
-
Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim bundan yaklaşık 3-4 ay öncede bu programa bakan bey konuk oldu. Gerek sosyal medyadan gerekse telefondan soru yağmuruna tuttuk bir sonuç alamadık. Sonradan öğrendik ortada doğaçlama yapılan birşey yok yani gündem önceden belli sorulacak sorular konular. Tabi sabah biz yine şansımızı deneyelim ancak sorulmazsada çok moral bozmaya gerek yok dediğim gibi gündemleri önceden belirliyorlar. İnşallah bu sefer sesimize kulak verirler
-
Ama tabikide seçim öncesi o ilan gelecek inşallah temennimiz beklentimiz dualarımız o yönde
-
Bu kardeş @genclerbirlikli birşey diyorsa dinlemekte fayda var derim. Banada yeni üye olup duyum paylaşanlar pek ümit vermiyor