@bonus, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@antimülakat yani 3400 ler kesin mi oluyor hesaba göre
Bu yorumu yapamiyosan bu sinava girme derim.
@bonus, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@antimülakat yani 3400 ler kesin mi oluyor hesaba göre
Bu yorumu yapamiyosan bu sinava girme derim.
Biz de şu kenardan izleyelim agzinin suyu akanlar olarak
@hgrotius olmasi gereken bu zaten . Askere git, yat kalk, izmarit topla, komutanin ve üst devrenin nazini çek, sürün gel bu ne sacma iş. Okuyan adamlarin bin tane derdi var illa yaptiracaksan okumayan sokaklarda dolasanlara yaptir degil mi
@içerde14 ne ortalama tarihi hocam böyle saygısız baska bi kurum görmedim. Telefonda bi dövmedigi kaldi adamin. Neden açiklanmiyo diyorum bilgi veremeyiz diyor . Sorusturma mi bekliyorsunuz diyorum , baska bi sey demiycem diyor. Neden yardımcı olmuyosunuz diyorum, ne diyeyim diyor. Gayet saygisiz ve anlayışsız bir kurum . Zaten alirlarsa ilk firsatta cikmaya calisin cunku böyle bi yerde calisilmaz.
Ne is yaptigini ve nasi zor sartlari oldugunu arkadaslar zaten yazmisti gecen sayfalarda . Insanlarin sirf issizlik nedeniyle girdigini de hepimiz biliyoruz. Düz memur olun bundan iyidir
Ingilizcesi olmayanlar bosuna basvurmasin da bilenlerin önünü kapamasin dilerim. Bi gireyim yaparim diye girince olmuyo ingilizce malesef.
Sus payı da gelmiş hayirli olsun. Bir parmak bal çalındi sanırım
@rterdogan ben müfettış olanlar kaymakam olmak istiyor ama kaymakamlar müfettiş olmak istemiyor diye bi sey demedim.
Kaymakam olmak daha zor bir sinavdan geçmekle olur dedim. Nasi okuyorsun yazilari anlamadim.
@basol477 hakli çakma erdoğan senle muhatap olmak yanlış.
@didi61 uzman yardimcisi olarak şubeye giderseniz müdür sizi gişeye de oturtur bireysele de. Bunlari görüyoruz da konusuyoruz . Kariyer imkani diyosunuz da sizin uzman olmaniz 5 sene, uzman olduktan sonra müdur yardimcisi ve müdür olma süreleri ise belirsiz.
Ayrica cok fazla uzman ve yardimci calisiyor.
Yani sizden önde çok kisi var kariyer yolunuz neredeyse tıkali. Emekliligi gelmis ama hala uzman olarak calisan da var. Hicbir seyin garantisi yok. Ayrica bankanin kampanya yaptigi zamanlarda veya devlet faizsiz kredi veya kgf gibi kampanyalar yapacaginda insanüstü bir çalışma, haftaiçi aksam ve haftasonu calismasi sizi bekliyor kolay geksin.
@sofuoglu @Antimülakat 3 maymunu oynayan insanlar degil, siyasilerdir.
Insanlar kendime notlar diye yazi cikariyo diyosunuz da o insanlar o yazida her seyi olduğu gibi anlatiyo ekonomiye dair. Yandaş tutum sergileyip ekonokideki olumsuzluklari örtbas etmiyolar.
Bkz http://www.mahfiegilmez.com/2018/05/bu-kez-gecmisi-de-sattk.html?m=1
@piazza ne bogaziciymis arkadas ya bi sınavı okuyamadilar
Dogru kaymakamligin ozlugu mufettislige göre daha iyi ona sozum yok ama sinavlarin zorlugu ile mesleklerin özlukleri dogru orantili değil bunu da soyleyeyim. Bunne perhiz bunne lahana turşusu ben de anlamiyorum. uygulamalar yanlis iste buna ben karar vermiyorum. Versem boyle saçma işler olmazdi
@rterdogan ben müfettış olanlar kaymakam olmak istiyor ama kaymakamlar müfettiş olmak istemiyor diye bi sey demedim.
Kaymakam olmak daha zor bir sinavdan geçmekle olur dedim. Nasi okuyorsun yazilari anlamadim.
@basol477 hakli çakma erdoğan senle muhatap olmak yanlış.
@rterdogan, içinde söyledi: ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
Bir zamanlar vmy alımları cok fazla oldugu icin puanlar 73 lere kadar düştü.. ne yani denetcilik statü olarak mufettislikten yüksek miydi o seneler, cunku denetcilik yine o zamanlar alım sayısı az diye puanlar yuksek kapatıyordu. Her sey puanda degil, alım sayısından tutun kisinin kendini yetistirmisligine kadar her sey onemli.. Bir kisi 4 denemede sgk mufettisi olmustur, parasi vardr almstr kaynak, gitmstr dershaneye.. bir kisi vardr ne parasi ne zamani vardr ilk kez sinava girisinde mufettisin ilk kez sinava girdigi zamaninda yaptigi puanin cok daha fazlasini yapmstr ama guy kazanabilmstr ve bir daha deneyebilecek durumu, vakti yoktur.. Bunları ilahi adalet duzenlemiyor nasılsa, beseri adalet duzenliyor. O yüzden statü olarak daha asagı meslekleri ezmek yerine onları anlamaya calısın.. Bugun sgk denetmen yardimciligindan kacan kacana.. Kaymakamlik mulakatinin yarisi guy ve sgk denetmeniydi neredeyse. Kaymakamligi basaran adam mufettisligi mi basaramayacak? Ama madem sistem beni ozluk icin ömür boyu calismaya zorluyor ben de tek seferde en iyisine calisrm oyleyse diyor... Kim 4800 ek gosterge varken 3600 e bakar. Ama sen denetmene 3600ü versen iste o zmn denetmen rahatini bozmak istemez. 2200 ek gostergeli adam 3600 icin de calisir 4800 icin de calisr ama 3600 gostergeli adam ancak 7200 vb icin calisr ya da hic calismaz.. Bu da kurumun ve dolayisiyla devletin yararina.. Surekli memur al yetistr baska kuruma yolla memur al yetistr baska kuruma yolla derken kurum yipranir. Isleyen duzenin surekliliginde sorun olusur
Kaynakamliği kazanan herkes müfettişlikleri de kazanirdi yani öyle mi çok saçma . Bi kere ikiso cok ayri sinavlar. Sinav süreçlerinde olanlar bilir ki bir müfettişlik sinavi 2 günde yapılır,klasik usulde yapilir ve muhasebeden monografi çözdürülür. Kaymakamlik ise boşluk doldurmayla, sıfır muhasebe ile geçilen bir sinav.
Sistem bozuk diyosunuz da sgdy ler 3600 gosterge alsa baska yere gecmeye calismaz diyosuniz bubda cok yanlis. Bu sureclerdekiler bilir herkes daha iyi yere gecme pesinde. 3600 sgdy ye verseniz adamlari yine tutamazsiniz 4800 7200 gostergeli yerlere gecmeye calisirlar. O yuzden 3600 ver adamlar kurumda dursun demek de yanlis.
Sgdy ler haketmiyor demek degil amacim hak ediyor etmiyor orasi ayri konu , ben sizin yaklasiminiza yanlis diyorum.
Son olarak siyasi nick alarak yazi yazmayi birakin. Ayrica bir cok yerde yazılarınıza denk geldim cok gereksiz konuşuyorsunuz.
Yine anketçiler çıkmış meydana. Her guy sinavinin geleneğu artik bu. Böyle şeylerle boşuna ugrasmayin. Manipüle edilmeye cok müsait bir yöntemdir anket. Katilimcilarin doğru bilgi verdigine nasi emin olacaksiniz biri bana bunu aciklasin. Gayet mantiksiz isler bunlar. Tavsiyem ne ankete katilin ne de sonucunu dikkate alin. Oturun ders çalışın
Bursali var mi kiralar ve sehir hakkinda bizi bilgilendirebilir mi
Tartışmaya gerek yok herkes girsin yarissin basarilar
Trol looser diyenler ben sizin giremediğiniz sinavlara girdim hala da giriyorum. Kim looser acaba ! Size ingilizcesiz başarilar. Serpil hanım a ayrica basarilar ultra puaniyla