Birtane daha mektup verdim Cumhurbaşkanı korumasına. Başka birtanesine de sordum için rahat olsun o mektuplar yerine gidiyor merak etme dedi. Verdiklerimi de takip ettim ikisinde kağıdı kaldırıp atmadı. Cebine koydu. Saat 2 den beri ayaktayım keşke gitseydim dememek için elimden geleni yaptım hala birşey yapmamayı savunan arkadaşlar olduğunu gördüm 24 saat kitapla yatıp kalkıyormuş gibi etkinliğe katılmamayı savunan bencil zihniyetten Allah’a sığınırım.
hamzaömerhalid
@hamzaömerhalid
ALLAH’dan daha iyi bildiğinizi mi iddia ediyorsunuz daha adil olduğunuzu mu sanıyorsunuz. Din(hesap-mahşer) gününde göreceksiniz.
hamzaömerhalid tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
-
Beni çok mutlu ettiniz dualarınız yeter inanın. Hepinize tek tek cevap vermek isterdim ama sayfanın Benim mesajlarımla dolmasını istemedim. Bende hiçbirinizi şahsen tanımıyorum ama şöyle dua almak bana yetiyor yine olsa yine giderim yine sıcağın altında beklerim o mektuplara kendi adımı dahi yazmadım. Ben bu yolda ne kadar yalnız olduğumuzu gördükçe hırsım arttı keşke elimden daha somut şeyler gelse de daha fazla şey yapsam. Geçen seneden beri nice insan gördüm duydum bu yolda nelere muhtaç nelerle sınanan hepimizin halini biliyorum o yüzden birşeyler yapmaktan mutluluk duyuyorum inşaallah karşılığını alabiliriz. Allah da sizlerden razı olsun inşaallah biliyorum ki Allah rızkımıza kefil bu kadar bekledik sonunda mutlu olacağız inşaallah.
-
RE: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Öncelikle selamualeyküm aylardır dışarıdan takip ediyordum beğenerek severek. Burda faydalı olmak için emeği geçen herkese teşekkürler.guy ilanı gelince üye olmayı planlıyordum nasip bugüneymiş son konuşmayı haberleri görene kadar. @paretowilfredo Sizler bilen insanlarsınız Allah aşkına Benim Aklım almıyor sinirden ağlasammı Twitter açıp birilerine bişeler mi yazsam bilemedim. Ayni masada aynı iş yapılıyormuş geçiş haklarıymış bunun önüne geçemesekte bi tepkimizi gösteremezmiyiz nasıl hak bu kafalarına silah dayayıp seçmediler memurluğu yemin ederim ben düz memur olsam onların yerinde bunu istemem yüzüm kızarır memurlar nette gördüm daha önce haberin yorumlarında adam inşaallah olur bakanım duyun mağduriyetimizi yazmış birgün kendime gelemedim bu ne şükürsüzlük ne mağduriyeti arkadaş. Özlük haklarında iyileştirme istesinler devletimiz ev araba versin gözüm değerse namerdim ama yazıktır ya b den atan beş on yıl sonra benim üç aşamada girmeye çalıştığım kadroya otur. Emin’im benden daha ihtiyaç sahipleri vardır kimin hakkında hayırlıysa Allah’ım nasip etsin bir buçuk yıldır evden dışarı çıkmıyorum şeklim şemalim değişti bir yanda askerlik bekliyor işe giremiyorum dersimi etkiler diye aile bekliyor sevdiğin bekliyor bende ilan gelse diye bekliyorum stresten egzema sardı kafamı bide şu mevzuyu görünce deliriyorum girsinler kpssye girsinler kuruma girsinler mülakata kazanırlarsa kaldıkları yerden devam etsinler ama Olmaz böyle zaten sınava giriyoruz aylarca bekliyoruz olacak mı belli değil ben burda kazananları gördükçe heyecanlandım dua ettim o duyguyu yaşamak için hayırlıysa elenenleri suratım düşe düşe üzüldüm okudukça dertlerini. Adam gelmiş mağduriyet diyor. Hasbünallah. Kusura bakmayın böyle uzun yazdım ama artık duramadım dersi bırakıp yazdım
-
RE: Memurlar.com vs tercihini yap
Aradaki fark belli zaten. Asıl önemli olan ty nin birgün Memurlar gibi olup olmayacağıdır.
-
@paretowilfredo 1000 kişinin net olmamasına çok sevindim. Allah daha beterinden korusun
-
Ne bakan twit okuyordur ne de yardımcıları söyler söylüyorlarsa da sonuç Ortada 11 ay. Fox a yazıyorsanız Suriyelileri guy yapıyorlar diye yazın 1 hafta haber yaparlar. Bence herşey belli zamanı bekleniyor alınacaksa da alınmayacaksa da. TAMAMI ŞAHSİ DÜŞÜNCEM
-
Cumhurbaşkanı korumasına mektup verdim özel kaleme veriyorlarmış onlar iletiyormuş inşaallah okunur. başka birtane daha vermeye çalışacağım başka korumaya denk gelirsem dua edelimde okusunlar belki etkisi olur
-
@oligopol haklı veya haksız çıkmana birşey demeyeceğim. Ama sende 1 ay önce üye olmuşsun ve seninde ilk gönderin duyum. Üstelik geçen gün 2 3 ay önce ilanın geç geleceğini söyledim dedin ama sen üye olalı 1 ay olmuş. Ve ilk gönderinde de sırf bu duyumu paylaşmak için üye oldum demiştin. Sanırım çelişkileri görüyorsun dur tek tek yazmayım birdaha. Acaba kaç hesabın var burada diye düşünsem mi neyse önemli de değil benim için duyum güzel oluyor insan inanmak istediği için ama aralık ocak şubat mart sürekli duyum geçti pişmanlığım keşke polislik alımlarını filan kaçırmasaydım ama buda da bir hayr vardır. KPSS önce si veya sonrası.. ne yapalım elimizden birşey gelmiyor dua etmekten başka. Bu kadar insanın kaderi bir ilana bağlı değil ya bu kadar Emek boşa gitmeyecek ya. Bence sende bana bunu dediniz buna bunu diyip boşuna vaktini öldürme
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
75 Malatya olmadı. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Vatanına milletine hainlik yapmadan hizmet edecek insanların kazanması umuduyla.
hamzaömerhalid tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 ekonomik krizi
varya bazılarınızın niyeti üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Dolar 2 TL’den de ekonomi battı öldü
Bitti mahvolduk yıkıldık diyordu şimdi de. Krizden öte bu bir savaş mücadele. Ve bu yıllardır oluyor. Ama siz o üstün zekanızla dış güçler büyük resim gibi elimelerle aklınızca dalga geçiyorsunzu. Yaptığınız hep bu aşağılamak dalga geçmek seçmeni küçümsemek. Tabi siz kiii allamei Cihan mahfi eğilmezin herbiri prof seviyesinde ki öğrencilerisiniz. Her bakanın dediğinden birşey anlamıyorsunuz hep bakanlarda sıkıntı var tabi siz de haklısınız. Ekonomik gelişmeler başlığı ve bu başlık sizin EGO’nuzu tatmin ettiğiniz yer olmuş. Birkaç Admin ve üye. Kelepir ülkeymişde saman ithal ediyormuş ta. Niye hiç iyi olan birşey konuşulmuyor. Ne diye soracaksınız tabiki de ama anlatmaya gerek Yok anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az demişler. Size yazarkqsayla batan ülke lazım. Aylarca imf den borç bekleyen ülke lazım. Adam küfürlü gönderme yapıyor küfürün bir harfini çıkarıyor güya sansür yapıyor ama yöneticiler umursamıyor Çünkü hükümeti eleştiriyor ya sıkıntı Yok. Seçmenini aşağılasın sıkıntı Yok. yerli arabaya ne gerek bar diyen zihniyete sahip bazılarınız bundna da Emin’im. Bunların olacağı belliydi.senelerdir olan olaylar da bunun ispatı. Tabi size dokunmayan yılan bin yaşasın Avrupa’ya boyun eğmeliyiz abd ye eğmeliyiz. Çanakkale’de çarıksız yemeksiz savaşanlar da böyle baş edemeyiz önce silah üretmeliyiz önce ekonomiyi düzeltmeliyiz demeliydi. Takip edeceğim. Millileşme arttıkça takip edeceğim bu siteyi dolar elbet düşecek o zaman da burada olacağım bakalım üzüm mü yiyorsunuz bağcı mı dövüyorsunzu hala. -
75 Malatya olmadı. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Vatanına milletine hainlik yapmadan hizmet edecek insanların kazanması umuduyla.
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Guyu görünce geçen seneden beri gelen duyumlar aklıma geldi. Bence çok çok erken
-
@lamıcimiyok bugün aklımdan geçti biliyor musun :):) dedim demekki herkesin buradan Facebook dan haberi oluyordu ama dahil olmuyorlardı diye.
-
Başkasını hatalı yönlendirmek isteyen şahıslar yarın elendiğinizde sağa sola çamur atmayın bunu haketmiş olacaksınız. Ayrıca birsürü tecrübeli insan ilk günden beri diyor ki kimseyi dinlemeyin nereyi istiyorsanız orayı yazın ve Anketlere güvenmeyin diyor bence dinlemekte fayda var
-
@kadem o kadar kişiye nasıl ulaştınız ki. Ne kadar güvenilir sonuçta gördüğüm kadarıyla buradan bir kişi 3-4 kere şehir değiştiriyor tabi yine de ciddi bir sayı en kuvvetli anket elinizde ki
-
@paretowilfredo orada akraba dışındakiler dediği için yazamadım sorun olmazsa yazayım o zaman
-
@paretowilfredo hocam bu referans kısmında akraba dışındaki iki kişi yazıyor. Bu tüm akrabalar mı oluyor yoksa 1. 2. Derece filan mi :):)
-
Akraba dışı referans kısmını boş bırakıp atanan oldu mu hiç ? Yani hiç yazmamak tepki görüyor mu komisyon tarafından