Arkadaşlar merhaba. Cumayi cumartesiye bağlayan gece burada büyük hareketlilik yaşandı. Bir çok kişi ne yazık ki bazı "Duyumcular" sayesinde sabaha kadar kalbi küt küt sonuçları bekledi. Aslına bakarsanız, ben de emin konustuklarindan dolayı epey şaşırdım.
İnşallah 13-14 Mayıs bandında sonuçlar açıklanacak. İmza ve bir kaç prosedüre kaldı sanırım olay. Saat olarak ise mesai saatlerinde açıklanacağnı düşünüyorum.
Herkese selamlar, umarım hak eden listede ismini görür. Uzun yıllar almış olacakları maaşı, analarının ak sütü gibi helal olan insanlari o listelerde görmek umuduyla..
Oligopol tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
RE: 2018 Guy Alımı
Öncelikle dua eden herkesten Allah razı olsun.
Bende hepinize duaciyim arkadaşlar.
İsmimi çok zikretmissiniz, hepinize çok teşekkür ederim. Ancak ilanın gelmesine vesile olan ben değilim, BİZİZ.
Birlik olursak, her zaman sesimizi duyurabiliriz.
Eğer vaktimiz olsaydı, eminim bir çok şeyi de degistirebilirdik. Mülakat +/-5 yapabilirdik mesela. Ama maalesef artık vaktimiz yok. Şimdi bakanın ilanını açıklamasını bekleyeceğiz.
Umarım bayram öncesi ilan gelir ve huzurlu bir şekilde derslerimize devam ederiz.
Bu arada ben ve 15.000 arkadaşım GUY a başvuracağız ona göre
Not: Sayı konusunda kimse emin değil. Sayı hususu söylenmedi. O yüzden itibar etmeyin kimseye, tahminen bende 2000 düşünüyorum pareto gibi. -
Ayrıntılı açıklama isteyen arkadaşlar olmuş. Ben forumda etkin olmadığım için genelde bu saatlerde görebiliyorum. O yüzden kusuruma bakmayın.
Birinci ağızdan, guy ilanının geleceğini ve hatta hızlandırılması talimatının verildiği mesajını aldık. Dün gece ki yükselmeler bu yüzdendi. Ki beni biliyorsunuz, bundan önce vmy dışında hiç bir ilan için olumlu konuşmamıstim.
Fakat yine de elbette tedbiri elden bırakmayacağız. Twitter dan sesimizi duyurmaya devam edeceğiz.
Malum seçim öncesi, Twitter artık siyasiler için de bir meydan.
O yüzden Twitter etkin olmuyor diyenler varsa hala, bu ilanın gazete ilanı+Twitter etkinlikleri ile geleceğini unutmasin.
Tarihi bilmediğimiz için, sayıyı arttırmak için, il tercihi esnasında kimsenin canının yanmaması için PAZARTESİ 22.00 DA sen de etkinliğimize destek ol. -
@albertcamus kardeşim neyin peşindesin sen ?
Gemici , pareto , Refik saydam sürekli bir karşılaştırma havası. Bırak insanlar güzel şeyler duyunca mutlu oluyor, bozma şu havayı.
Sen TK ya guvenmeyebilirsin, başkası da paretoya guvenmeyebilir. Bu kişilerin insiyatifine kalmış. -
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Gazeteye ilan verilecekmis ve 15 temmuz gününü belirlemissiniz. Daha önce gazeteye ilan verildiği için bana danışmak üzere gerek Facebook gerekse buradan ulaşan arkadaşlar oldu. Arkadaşlar öncelikle gazete ilanının günü önemli değil. 15 temmuz çok yoğun olur elbette ama o gün gazetede yer almakta bir başarı. Fakat gazeteye ilan verdik, tamam oldu bitti diye düşünmeyin. Asıl bundan sonra çok görev düşüyor üzerinize. Öncelikle Twitter'da gazeteye ilan çıktığı gün dahil olmak üzere 2-3 defa gündemde yer alarak seslenmeniz gerekiyor. Üslubu düzgün twitler atarak yetkilileri etkileyerek gazete küpürünü paylaşmanız gerekiyor.
Haber sitelerini etiketleyerek kendinizden de bahsetmeniz gerekiyor.
O yüzden bana sorulan sorulara topluca burada yanıt veriyorum.
Öncelikle herkes elini taşın altına biraz daha koysun ve toplanan meblağı olabildiğince arttırıp Twitter için de para toplayın ve Twitter da seslenilecegi zaman birlik olun.
Başarılar dilerim. Umarım ilan gelir ve emek veren herkes atanır.
Hayırlı forumlar. -
Dostlar merhaba, şuna açıklık getirelim önce.
Paramiz zaten var, yani ilan dışında elimizde kalacak olan bir meblağ var. O tag almaya yeter şimdilik.
Yusuf kaplan, saat 10 da benimle iletişime geçecek ve ben bilgilendirmeyi yapacağım. Muhtemelen tag satın alınmasına karşı çıkacak, ki zaten tagi kendisi belirleyecek.
Yusuf kaplan in hesabı bana söylediği üzere cok güçlü. Yani kendisini bir çok bakan ve danışman takip etmekte. Onun bizim hakkımızda atacağı tek bir twit bile önemli zaten.
O yüzden akşam 22:00 da lütfen kemerlerinizi sıkı bağlayın, uçuşa geçeceğiz. Ellerinizi dinlendirin.
Rabbim hepinizden razı olsun.
İnşallah o ilanı getireceğiz.
Selamlar.. -
Arkadaşlar merhaba
Şuan guy ilanı ile ilgili bır çok duyum dönüyor. Ve hepsi de geleceği yönünde. Ancak şöyle bir hususta var, bir kaç duyum yankilanarak farklı şekillerde bizim karşımıza çıkıyor olabilir. Yani wp ve Twitter grubunda konuşulan duyumlar buraya farklı bir senaryo ile yazılma olasılığı olabilir. O yüzden duyum kirliliği yapmayalım. Olur da ilan gelmez ise büyük yıkım olur bunu da toparlamak güç olur.
@paretowilfredo üstadı bekleyelim. O eminim en sağlam duyumu bizlere söyleyecektir. -
Arkadaşlar merhaba.
Bildiğiniz üzere 2018 de ilani getirmek için gazete ilanı ve Twitter etkinlikleri yapıp çok çabaladik. Şimdi yine ilan bekleyen arkadaşlar Twitter'da bir oluşum peşinde. Destek olursanız, hepinizin iyiliğine olur.
Değerli KPSS A Grubu Adayları ve Kurum Sınavı Bekleyen Arkadaşlar;
Malumunuz Gelir Uzman Yardımcılığı ve Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı süreçleri son buldu. Artık yeni ilanlar istemenin zamanı geldi. Tıpkı diğer arkadaşlarımız gibi bizler de Twitter ve diğer sosyal medya kanallarıyla birlikte Sayın Bakanımıza ve Gelir İdaresi Başkanlığına yeni ilan istediğimizi kamuoyu önünde belirtmek için kendi aramızda para toplamaya başladık. Toplanılan paralar ile Twitter'da hashtag etkinliği yapacağız ve daha çok toplanması halinde gazeteye ilan vereceğiz.
Bu süreçte tıpkı eskiden arkadaşlarımızın yaptığı gibi şeffaf bir şekilde her toplanılan tutarı ve gönderen kişiyi burada paylaşacağız ki herhangi artniyetli bir düşünce olmasın.
Sadece GUY ve DGUY için değil aynı zamanda VMY, MHUY, B Grubu ve diğer kadrolar için de taleplerimizi dile getireceğiz.
Sizlerden ricamız kısa süre içinde maddi desteği sağlayıp bir an önce etkinliklere başlamamız.
Bu süreçte işsiz arkadaşlarımızın yanında atanmış arkadaşlarımıza da sesleniyoruz. Bu süreçleri en iyi sizler bilirsiniz, desteklerinizi ufak dahi olsa bekliyoruz.
Aynı zamanda değerli hocalarımızdan ve kurumlardan da destek talep ediyoruz.
IBAN NO : 970006400000143840045368
Hesap sahibi : Buket çoban
Banka: İş BankasıMesaj yoluyla benimle veya Twitter'dan İİBF derneği ile iletişime geçebilirsiniz.
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Arkadaşlar merhaba.
Buruk bir sevinç oldu. İl tercihlerinde sistemin değiştirilmesi için bakan ile iletişime geçmeye çalışacağım. Yıllardır bu adaletsizlikten neden dönülmüyor akıl sır erdiremiyorum. Umarım bir sonuç çıkar. Pek sanmıyorum ama.
10 katı ilanın gelmeyeceğini zaten tahmin etmiştim. Bakan bey bizzat bu akşam ağzından 10 katı olmasının imkansız olacağını söyledi. O konuda net olduğu için, ben bu ilanda verilen sayıların yükseltilmesi talebine belki olumlu bakar diye ilanın revize edilmesini isteyeceğim. Ancak ondan da pek umudum yok.
Gelelim tercihlere. Bakınız arkadaşlar bundan aylar aylar önce burada 1bir gibi kullanıcılar sahte duyumlar ile sizleri uyuttu. Kendimi övmek için bunu demiyorum asla ama ben sizlere bunlara inanmayın, ilan susarak gelmez dedim. Ve ben cizgimi başından beri korudum. Kimsenin hakkına girmeden, umut tacirligi yapmadan sadece bizzat duyduğum şeyleri paylaştım sizlerle. Nihayetinde ilan belli ki bizim sayemizde geldi, çünkü sayının 1000 olmasının başka açıklamasi olamaz.
İl tercihleri konusunda da 1bir gibi kullanıcılar foruma üye olup sizleri yaniltacak. Hatta 2017 kpss puanı olmayan insanlar bile sırf eğlenmek için bilmişlik taslayıp sizlere öğüt vermeye kalkacak, inanmayın. Uzak durun.
Pareto gibi insanlarin samimiyetine inanın. Çünkü gerçekten samimi ve yardım etmek isteyen insan, onun gibi davranır.
Benim fikrimi de mesajlar ile soranlar olmuş, açıkçası ben henüz sağlam kafa ile analiz yapma fırsatı bulamadım. Ancak daha da vakit var, acele etmenin anlamı yok. Anketlere sakın ama sakın bağlı kalmayın. Canınız çok yanar. Anladığım kadarıyla puanı 80 altında olan çoğu kişi İstanbul düşünüyor. Ancak puanı 84 olan birisi de rakiplerinin kolay olduğunu ve alınan sayının çok olmasından ötürü şansını yüksek tutmak için İstanbul yazabilir. Bursa geçen sene yüksek kapattı, herkes uzak durur diye Bursa ya yönelen kişi sayısı gizli bir şekilde artış sağlayabilir ve yine yüksek kapatabilir. İzmir'i ve Ankara'yı genelde her sene yazan sıralama bandı aynıdır çok oynamaz. Ege'de ki diğer iller ve Karadeniz illeri tam bir kumar havasında diye düşünüyorum. Karadeniz illeri az olduğu için yüksek kapatma olasılığı olabilir. Yani baktığımız zaman her ilin sürpriz potansiyeli mevcut. Bir bakmışsınız Sakarya 83 ile kapatmış, Maraş 72 ile. Ya da bir bakmışsınız Aydın 84 ile kapatmış Sakarya 72 ile.
Bunları çok ince analiz yaparak yazmadım. Kimse referans olarak almasın bu yazılarımı. Benim şuan ki önceliğim adaletsiz bu il tercihini değiştirmek ve sayıyı yukseltmek. Daha sonra oturur elimizde ki veriler ile kendimizce bir analiz yaparız.
Lütfen foruma yeni üye olan, ve ya geçmişte sabıkası bulunan insanlara inanıp moral yükseltip bozmayın. Puanı 70 olan kişi 85 puan ile İzmir yazacağım diyebilir. Aman ha. -
Açıklanma saati çok yanlış. Kaybeden arkadaşlar iftar saati bir yudum su icemeyecek. En azından ya sabah erken saatlerde ya da iftar sonrası aciklansaydi daha makbul olurdu.
Neyse hayırlısı olsun
Oligopol tarafından gönderilen son iletiler
-
Gazeteye ilan verilecekmis ve 15 temmuz gününü belirlemissiniz. Daha önce gazeteye ilan verildiği için bana danışmak üzere gerek Facebook gerekse buradan ulaşan arkadaşlar oldu. Arkadaşlar öncelikle gazete ilanının günü önemli değil. 15 temmuz çok yoğun olur elbette ama o gün gazetede yer almakta bir başarı. Fakat gazeteye ilan verdik, tamam oldu bitti diye düşünmeyin. Asıl bundan sonra çok görev düşüyor üzerinize. Öncelikle Twitter'da gazeteye ilan çıktığı gün dahil olmak üzere 2-3 defa gündemde yer alarak seslenmeniz gerekiyor. Üslubu düzgün twitler atarak yetkilileri etkileyerek gazete küpürünü paylaşmanız gerekiyor.
Haber sitelerini etiketleyerek kendinizden de bahsetmeniz gerekiyor.
O yüzden bana sorulan sorulara topluca burada yanıt veriyorum.
Öncelikle herkes elini taşın altına biraz daha koysun ve toplanan meblağı olabildiğince arttırıp Twitter için de para toplayın ve Twitter da seslenilecegi zaman birlik olun.
Başarılar dilerim. Umarım ilan gelir ve emek veren herkes atanır.
Hayırlı forumlar. -
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
Arkadaşlar merhaba. Ben de hayırlısıyla gelir uzman yardımcılığı mülakatıni başarıyla sonalndirdim. Ancak bu süreç beni öyle bir yıprattı ki kaybedenler ve su an tekrar ilan bekleyen arkadaşlar adına çok üzüldüm. Twitter'da ve Facebook'ta tıp kı bizim 2018 de yaptığımız gibi bir yapılanma içindeler. Kendi aralarında maddi destek toplayıp, tekrar ilan gelmesi için Twitter da ve gazete ilanı adına bir şeyler yapmak istiyorlar. Burada bunu okuyorsaniz muhtemelen sizler de benim gibi atandiniz. En azından bu süreci en iyi bilenler olarak üç beş neyse yardımcı olalım ki, vefa borcumuzu odeyelim.
Bu sürecin en büyük püf noktası @paretowilfredo gibi herkesi düşünmek ve asla bencil olmamak. Metni aşağıya kopyaliyorum. Parayı toplayan arkadaş ben değilim bu arada.
Arkadaşlar merhaba.
Bildiğiniz üzere 2018 de ilani getirmek için gazete ilanı ve Twitter etkinlikleri yapıp çok çabaladik. Şimdi yine ilan bekleyen arkadaşlar Twitter'da bir oluşum peşinde. Destek olursanız, hepinizin iyiliğine olur.
Malumunuz Gelir Uzman Yardımcılığı ve Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı süreçleri son buldu. Artık yeni ilanlar istemenin zamanı geldi. Tıpkı diğer arkadaşlarımız gibi bizler de Twitter ve diğer sosyal medya kanallarıyla birlikte Sayın Bakanımıza ve Gelir İdaresi Başkanlığına yeni ilan istediğimizi kamuoyu önünde belirtmek için kendi aramızda para toplamaya başladık. Toplanılan paralar ile Twitter'da hashtag etkinliği yapacağız ve daha çok toplanması halinde gazeteye ilan vereceğiz.
Bu süreçte tıpkı eskiden arkadaşlarımızın yaptığı gibi şeffaf bir şekilde her toplanılan tutarı ve gönderen kişiyi burada paylaşacağız ki herhangi artniyetli bir düşünce olmasın.
Sadece GUY ve DGUY için değil aynı zamanda VMY, MHUY, B Grubu ve diğer kadrolar için de taleplerimizi dile getireceğiz.
Sizlerden ricamız kısa süre içinde maddi desteği sağlayıp bir an önce etkinliklere başlamamız.
Bu süreçte işsiz arkadaşlarımızın yanında atanmış arkadaşlarımıza da sesleniyoruz. Bu süreçleri en iyi sizler bilirsiniz, desteklerinizi ufak dahi olsa bekliyoruz.
Banka: İş BankasıMesaj yoluyla benimle veya Twitter'dan İİBF derneği ile iletişime geçebilirsiniz.
-
Arkadaşlar merhaba.
-
Arkadaşlar merhaba.
-
@albertcamus kardeşim neyin peşindesin sen ?
Gemici , pareto , Refik saydam sürekli bir karşılaştırma havası. Bırak insanlar güzel şeyler duyunca mutlu oluyor, bozma şu havayı.
Sen TK ya guvenmeyebilirsin, başkası da paretoya guvenmeyebilir. Bu kişilerin insiyatifine kalmış. -
@ladislas34 herhangi bilgim, hatta bilgi kırıntım bile yok Sadece hareketlilikten sezerek bu saatlerde açıklanması durumunda zaten sürecin de verdiği yorgunluk sonrası adayların yarısi üzülecek. Ona binaen
-
Açıklanma saati çok yanlış. Kaybeden arkadaşlar iftar saati bir yudum su icemeyecek. En azından ya sabah erken saatlerde ya da iftar sonrası aciklansaydi daha makbul olurdu.
Neyse hayırlısı olsun -
@mami1616 kim ki bu çok mühim demişsin
-
Arkadaşlar merhaba. Cumayi cumartesiye bağlayan gece burada büyük hareketlilik yaşandı. Bir çok kişi ne yazık ki bazı "Duyumcular" sayesinde sabaha kadar kalbi küt küt sonuçları bekledi. Aslına bakarsanız, ben de emin konustuklarindan dolayı epey şaşırdım.
İnşallah 13-14 Mayıs bandında sonuçlar açıklanacak. İmza ve bir kaç prosedüre kaldı sanırım olay. Saat olarak ise mesai saatlerinde açıklanacağnı düşünüyorum.
Herkese selamlar, umarım hak eden listede ismini görür. Uzun yıllar almış olacakları maaşı, analarının ak sütü gibi helal olan insanlari o listelerde görmek umuduyla..