TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. Duryy
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 3
    • Konu 7
    • İleti 877
    • En İyi 344
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 2

Duryy

@Duryy

822
    İtibar
    8846
    Profil Görüntülemeleri
    877
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Duryy Takip etme Takip Et
    2017 KPSS'den İlan Bekleyen 2017 HALKBANK Sınavı

Duryy tarafından gönderilen en iyi iletiler

• A Grubu Kadro Etkinlikleri

Öncelikle herkese merhabalar,

Hepinizin farkında olduğu gibi Maliye Bakanlığından 1 yılı aşkın süreden beri A Kadro ilanı göremiyoruz. Yaklaşık en az 2 yıldırda ders çalışıyor ve çalışmaya da devam ediyoruz. Baktığımızda zamanında 75'li puanlarla en azından GUY sınavına girebilirken mevcut durumda 84 puanla kurum sınavı göremedik.
      Önümüzde çok ama çok kritik bir seçim var. Sesini duyurabilenler istediklerini bir bir alıyor. Bizler ise ne yazık ki hala daha bir yanıt dahi alamadık. Yaptığımız twitter etkinlikleri mutlaka Sn. Naci Ağbal'a ulaşıyor ancak harekete geçirecek kadar güçlü çıkmıyor. Ne yazık ki bir fısıltı kadarız. Ne dediysek, ne yazdıysak beklediğimiz katılımı bulamadık o yüzden twitter dışında ve daha etkili olabileceğine inandığım "Cumhurbaşkanına Mektup" etkiliği etrafında toplanabildiğimiz kadar toplanmamız gerektiğini düşünüyorum.
      Bu sorun sadece 2017 KPSS'ye girmiş olanların sorunu değil ne yazık ki ses çıkmadıkça en fazla iki seneye kadar A Kadro kepenk kapatma noktasına gelecek. Bu yüzden de bu yıl yeterli puanı olanda olmayanda, sınava yeni hazırlananda daha yeni mezun olacak her İİBF'li bu etkinlikte bir araya gelmeli. İlk adım olarak KPSS öncesinde yürekler su serpecek bir GUY ilanı talep etmek kaydıyla bir ortak metin ya da tamamen herkesin kendi kaleminden çıkanları bir mektup aracalığıyla Sn. Erdoğana iletmemiz gerektiğine inanıyorum. Daha güçlü bir ses çıkarmak için herkesin kendi mezun olduğu okulun Kariyer Klüplerinden destek rica etmesinin yararlı olacağını düşünüyorum. Bununla beraber Facebook'ta yer alan A Grubu sayfalarında destek talep etmemiz gerekli. Yakın çevremiz, arkadaşlarımız ve ailemiz adına gönderilecek mektuplar hem nicelik hemde nitelik açısından oldukça etkili olacaktır.
      Mektubun yanında bir diğer önerim ise siyasi partilerin merkezlerine gönderilecek ortak mail ve Bimer üzerinden Sn. Binali Yıldırıma gönderilecek talepler. Bu konuda da özgün içerik yazılabilir yeterki ortak derdimiz birilerinin dikkatini çeksin.
      Bu kadar kritik bir seçim döneminde hem iktidar hemde muhalefet için duyacakları her talebe dair en azından bir yorum getireceklerine inanıyorum ki bu da Bakanlığı harekete geçirmeye yetecektir.

Etkinlik Programı:
      7 Mayıs Pazartesi : El yazısıyla yazılmış mektupların Sn. Cumhurbaşkanına gönderilmesi
      8 Mayıs Salı: Sn. Binali Yıldırım'a Bimer Başvurusu & Siyasi Partilere mail
      9 Mayıs Çarşamba: Twitter Etkinliği

*Para toplayabilme şansımız olsa Hastag satın almakta çok güzel olurdu ama o iş karışık ve zor olacaktır. Bu noktada daha önce sponsor olmuş yayınevlerinden talepte bulunabiliriz.

** Sözümüz meclisin tam içine arkadaşlar, verdiğimiz emeklerin, harcadığımız onca paranın, her gün çevremizden yöneltilen " Ee, senin işler ne oldu?" sorusunun karşılığını bulabilmek için elimizi taşın altına koymak zorundayız.
      ***Tüm bunların yanında yakalayabilirsek SN. Bakanın bulunduğu toplantı, etkinlik vb bir yerde soru yöneltmeye bunun içinde günlük programlarına ulaşmamız lazım.

KPSS A içinde yayımlandı
      Duryy
      Duryy
    • RE: 2018 Guy Alımı

Etkinlik etkinlik dedik ama akşam katılım o kadar azdı ki!

Herkes ders çalışıyor sanırım, birkaç bir şey hatırlatmak istiyorum;
      1) GUY ilanı hala G-E-L-M-E-D-İ!
      2) Gelen DGUY için sınava giriyor olabilirsiniz fakat unutmayın ki giren 3000 kişiden 2700 kişi finalde dışarıda kalacak!
      3)Gelen VMY için 1500 kişi içinde olabilirsiniz fakat 500 kişinin doldurulacağı bile garanti değil!

Demem o ki lütfen kalan 2-3 gün daha etkinlik için zaman ayırın. Güzel bağlantılar kurduk, güzel bir birliktelik yakaladık. Bunu bozmadan lütfen biraz daha sabredin o ilanı getirelim.
      Bakın bu etkinliklerin organizasyonu için, gazete ilanı için vs koşturan kendi dersinden, zamanından feragat eden bir sürü insan var. Başta kendi emeklerinize sonrada sahnenin arkasındaki kişilerin emeklerine yazık etmeyin.

Bizleri yalnız bırakmayacağınıza inanıyoruz. Yarın daha güçlü bir etkinlik için hepinizden de söz istiyorum. Allah yardımcımız olsun!

KPSS A içinde yayımlandı
      Duryy
      Duryy

Duyumu vs bırakın. Pazar günü 2 saat boyunca İİBF Twitter'da olacak ve o ilan gelecek!
      Yetti canımıza artık birilerinin duyması şart. Şuraya bak iftara 2 dk var ama ben forumda haber kovalıyorm. Şu mübarek anında sen duy bizleri ya Rabbim.

KPSS A içinde yayımlandı
      Duryy
      Duryy

Twitter etkinliği için para toplayacağımız hesabı belirledik. Eğer süreç başarılı ilerlerse hedefi büyütüp en kısa sürede gazete ilanı içinde toplarız diye planlandı.
      Biliyorum hepimiz işsiz durumdayız ama elimizden geldiğince destek olabilirsek gerçekten güzel olacak.

Ziraat bankası:
      TR 9600 0100 1946 63231232 5001
      Hesap sahibi: Özberk Ünal

Finansbank:
      Şube no: 410
      Hesap no: 41299190
      IBAN: TR56 0011 1000 0000 0041 2991 90

Garanti Bankası
      Şube no: 1139
      Hesap no: 6690437
      IBAN: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37

KPSS A içinde yayımlandı
      Duryy
      Duryy

Arkadaşlar şuan nakit toplanan 4200 lira var. Pazartesine kadar gönderecek hocalar var 1500 lira kadar falan. Şuan için her şey yolunda görünüyor.

Harika gidiyoruz!

KPSS A içinde yayımlandı
      Duryy
      Duryy

Sn.Cumhurbaşkanım
      Sn.Başbakanım
      Sn.Maliye Bakanım

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
      Mezunları olarak çok uzun bir süredir Maliye Bakanlığımız'dan ilan bekliyoruz. 2017 Mayıs ayından beri aldığımız 80-90 puanlarla hala kurum sınavı göremedik. Son iki ayda hemen her kesim için gelen kadro ilanlarında yer bulamadık. En az iki yıllık emeğini bu yolda harcamış gençler olarak başta 14 aydır beklediğimiz 3000 Gelir Uzman Yrd. ilanıyla müjdelenmek istiyoruz.
      Ayrıca ihdası sene başında yapılmış olan 1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. ve 1000 Vergi Müfettiş Yrd. ilanlarının 2018 KPSS öncesinde yayınlanmasını ve 2017 KPSS puanlarımızı kullanabilmeyi talep ediyoruz. Gelecek 3000 Gelir Uzman Yrd. ilanıyla güçlü Maliye ve daha güçlü bir Türkiye'ye DEVAM diyoruz.

İkitsadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları

KPSS A içinde yayımlandı
      Duryy
      Duryy

SN. Bekir Bozdağ'ın dünkü açıklamalarını sizler nasıl yorumluyorsunuz arkadaşlar.

Kurum içi mı dışı mı?
      1000 denetim elemanının dağılımı nasıl olur? Bu 1000 kişi sadece Risk Analizi kurumu için mi?
      İlanlar ne zaman gelecektir bu açıklamadan sonra?

KPSS A içinde yayımlandı
      Duryy
      Duryy

alt metni

Şunu hazırladım belki dikkatini çeker diye.

KPSS A içinde yayımlandı
      Duryy
      Duryy

Bugün yapmış olduğum görüşme sonucu;

•Ümraniye Murat Eğitim Kurumları Cengiz Yüceer
      •Aksaray Murat Eğitim Kurumları Yusuf Güder
      •Kadıköy Murat Eğitim Kurumları Önder Güzel

Bu güzel insanlar tek bir ricada ikiletmeden 500 er TL toplam 1500 TL destek oldular .

Zor gününüzde yanınızda olan kurum ve hocaları da ,sesi hiç çıkmayan ortadan kaybolan kurum ve hocaları da unutmayın .

Mehmet Hayva

KPSS A içinde yayımlandı
      Duryy
      Duryy
    • RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)

Sürece hiç dahil değilim 0.9 la falan girememiştim ama inşallah yarın yada en geç haftaya kadar kurtulursunuz bu süreçten dostlar.
      Kendimizi bi adaya bırakılmışta kurtulmaya çalışan bir grup olarak görüyorum. Kurtulan herkes içinde seviniyorum. Rabbim gönlümüze göre versin yarın da mübarek gün bolca dua edin bu hafta bitsin bu iş inşallah artık 🙂
      Ayrıca 9.pro bitsin de şu heyecanı birazda biz yaşayalım siz çok gündemde kaldınız 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      Duryy
      Duryy

Duryy tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Albaraka Türk Müfettiş Yardımcısı İlanı

Bana da geldi.

KPSS A içinde yayımlandı
      Duryy
      Duryy

@profberlin henüz gelmedi.

KPSS A içinde yayımlandı
      Duryy
      Duryy

@profberlin hayır.

KPSS A içinde yayımlandı
      Duryy
      Duryy

@profberlin o yüzden sordum aslında olanı kaldırmışlar belki davetler gitmiştir diye.

KPSS A içinde yayımlandı
      Duryy
      Duryy

Sınav daveti alan oldu mu?

KPSS A içinde yayımlandı
      Duryy
      Duryy
    • RE: YDS 70+ İÇİN NASIL ÇALIŞMAK GEREK ?

@crowdingout Yaklaşık 2 haftadir kullanıyorum YDS Hazırlık setini satın aldım online dersler. Hoca oldukça güzel anlatıyor kayıttan izliyorum dersleri. Bugünlerde de Cuma İndirimleri vs var. Bakmanızı öneririm.

YDS TOEFL IELTS içinde yayımlandı
      Duryy
      Duryy
    • RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018

@alexdesouza mutlaktı o

KPSS A içinde yayımlandı
      Duryy
      Duryy
    • RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)

@shanks GUY'da iş süründürmeye kalırsa zaten kafadan 2 hafta say sen orayı. Araya bayram girecek çünkü. O yüzden pazartesi açıklandı açıklandı aksi halde Eylülün ilk haftasına sarkar iş.

Umarım böyle olmaz.

KPSS A içinde yayımlandı
      Duryy
      Duryy

Kafada haftaya pazartesi guy ile beraber açıklanacak diye attım. (Duyum vs değil.)

KPSS A içinde yayımlandı
      Duryy
      Duryy

@kpss-a-bağımlısı Tuğrul hocanın olayına istinaden yapılmış bir ironi gibi duruyor. Gerçekmiş gibi itibar etmeye gerek yok.

KPSS A içinde yayımlandı
      Duryy
      Duryy