Albaraka Türk Müfettiş Yardımcısı İlanı
-
https://albaraka.hrpeak.com/B7QMDP4VA8UZWVXPVDLNEG8KVW.JOB
MÜFETTİŞ YARDIMCISI (MY01)
Albaraka Türk Katılım Bankası / İstanbul
Yayın Tarihi: 19.10.2019
Uluslararası bankacılık grubu olan Albaraka Banking Group'un Türkiye iştiraki olan Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda görevlendirmek üzere;Üniversitelerin örgün eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilgiler, İktisat ve İşletme Fakültelerinin dört yıllık bölümleriyle, İşletme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği,bölümlerinden mezun olan ya da bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun,
Çok iyi derecede İngilizce bilen,
Faizsiz bankacılık alanında çalışmaya istekli,
Herhangi bir kuruma karşı hizmet akdi veya sorumluluğu bulunmayan,
Sağlık durumu, Türkiye'nin her tarafında görev almaya ve teftiş görevinin gerektirdiği seyahatlere elverişli olan,
İnsan ilişkilerinde başarılı,iletişim becerisi ve iç motivasyonu yüksek,
Analitik düşünme yeteneğine sahip,
Detaylara önem veren,
01/01/1994'den sonra doğmuş
İstanbul’da ikamet edebilecek
“Müfettiş Yardımcısı” adayları aranmaktadır.
İŞ TANIMI
Teftiş Kurulu Başkanlığı; Bankanın faaliyetlerinin ilgili mevzuat ile Banka içi strateji, politika, ilke ve hedefler doğrultusunda yürütüldüğünün kontrolünün yapılması, denetlenmesi ve raporlanması ile iç kontrol ve risk yönetimi sistemlerinin etkinliği ve yeterliliği noktasında Üst Yönetime güvence sağlamak amacıyla şubelerde, genel müdürlük birimlerinde ve Banka’nın denetimi altındaki kuruluş ve işletmelerde teftiş, inceleme ve soruşturma yapmaktır.
NOTLAR:
-
Başvurusu uygun bulunan adaylar İstanbul'da yapılacak olan; Sayısal-Sözel Yetenek, Alan Bilgisi (İşletme,Hukuk, Muhasebe, Bankacılık, Finans), Kompozisyon ve İngilizce sınavlarına davet edilecektir.
-
Daha önce Bankamız tarafından yapılan işe alım sınavlarının mülakat aşamasında başarısız olan adayların başvuruları değerlendirilmeyecektir.
Anahtar Kelimeler: Teftiş, Müfettiş
-
-
Maaşları ve şartları hakkında bilgisi olan var mıdır ?
-
Niye sınavlar illa ki İstanbulda? İşim gücüm cebimde 5 param yok. Üç kuruş maaşla iki kişi alacağı kadro için.. Yeter gercekten
-
94 sonrası şartıyla ilanlar çıkmaya başlamış.. Vay be
-
Arkadaşlar geri dönüşler ne zaman olur bilgisi olan var mi
-
@orhaners başvuru sisteminde doğum tarihi kendi kendine günü 1 yapıyor ve duzeltip kaydettigimde değişmiyor. Sizde de böyle bi problem var mı?
-
@paraşütçü-walras evet bende düzeltmeme rağmen 1 olarak giriyor çok sorun olacağını sanmıyorum
-
Yaşlandığımızı anladığımız ilanlar...
-
Merhaba dostlar. Mesleğe dair bir kaç bilgi vereyim.
Mesleğe yeni başlayan bir Müfettiş Yardımcısı yaklaşık olarak 6000 TL maaş alır. Turne durumunda bu rakam 8000 TL'nin üzerine çıkabiliyor. Yıllık ortalamaya vurduğunuz zamansa 7000 TL ortalama elde etmek mümkün
Maaşın yanında ayni kalemler de söz konusu, yemek kartı, giyim yardımı gibi ek haklar da sağlıyorlar.
Turne süreleri çok uzun değil ortalama 3 ay kadar turne süreci oluyor.
Meslekte ilk iki sene yardımcılık süreci, 2. yılın sonunda yalnız teftiş yetkisi alırsınız. 3. yılın sonunda ise yeterlik sürecinin ardından terfi eder, müfettiş olursunuz.
O dönemde de bir maaş artışı yaşarsınız. 2020 itibariyle herhalde bir müfettişin kazancı 10000 TL + olacaktır.
Başarılar diliyorum dostlar -
@paretowilfredo Teşekkürler hocam. Albaraka için kesin rakamlar mıdır bunlar, özel bankalar arasında değişiklik oluyor, yoksa genel müfettiş maaşı anlamında mı yazdınız
-
@choosemyself Bu banka için yazdım dostum.
-
Arkadaşlar geri dönüşler ne zaman olacak bir bilgisi olan var mi
-
Ben de başvuru yaptım dün baktığımda geri dönüş yoktu ve ilan hala yayında gözüküyor.
-
En büyük avantajı maaşı. Maaşına katlanırım, o otel senin bu otel benim yaşarım benlik sorun olmaz diyen varsa tercih edilebilir bir meslek. Tabi kaldığınız oteller en kötü 4 yıldız oluyor. Böyle olunca da saunası, havuzu, spor salonu bulunan oteller. Hal böyle olunca evcimenlik huyuna sahip olanlar dışında güzel meslek.
-
Geri dönüş oldu mu hiç
-
Burası biraz garip bir yer başvurursunuz genelde geri dönmezler. Abdestli kapitalistler
-
Ben bugün albarakayi aradım daha yeterli başvuruya ulaşmadıklarını söylediler. İnsanlar ilgisiz sanırım böyle müfettişliğe
-
Bir rt beğeni yapalım dostlar
-
Arkadaşlar geri dönüş oldu mu
-
Sınav daveti alan oldu mu?