@bykeynes bnde o soruda gidip geldim cari hesap yaptım ama karz ödünç sözleşmesi gibi bişeyde vardı şıklarda belki başına tüketici koyduğu için olmayabilir o şık cari hesap kesin doğru yada iki şık doğru soru iptal
Grup Detayları
2017 HALKBANK Sınavı
Üye Listesi
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@umcags kredi hacmini genişletme diye düşünüyorum
-
RE: Güvenlik soruşturması hakkında
Bana yedeklerden sıra geldi izmir guy için. Evrak teslimini yaptım. Güv soruşturması başladı. Şuan da hali hazırda Halkbankasında çalışıyorum. Tazminat ödememem için 6 hafta önceden istifamı vermem gerekiyor. Güv soruşturması ne kdar sürüyor nerden bilgi alabilirim? Bilgisi olan var mı?
-
RE: Albaraka Türk Müfettiş Yardımcısı İlanı
@profberlin o yüzden sordum aslında olanı kaldırmışlar belki davetler gitmiştir diye.
-
RE: YDS 70+ İÇİN NASIL ÇALIŞMAK GEREK ?
@crowdingout Yaklaşık 2 haftadir kullanıyorum YDS Hazırlık setini satın aldım online dersler. Hoca oldukça güzel anlatıyor kayıttan izliyorum dersleri. Bugünlerde de Cuma İndirimleri vs var. Bakmanızı öneririm.
-
RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
@wow sgk müfettişlik ile karıştırdım desem arkadaşlar kusura bakmayın yedek sırası bekliyorum. Stresten herşey çorba oldu.