@glcn-ozr hocam olay açıköğretim-örgün öğretim olayı değil. ilk 300 e kaldıktan sonra ankara hukuk da okusan referans/torpil adına ne diyorsanız olmadıkça hakimlik-kaymakamlık-sayıştay denetçiliği gibi meslekler hayal. referans/torpil olduktan sonra lise mezunu daire başkanı da oluyorsun bu memlekette.
wow tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
Aralık ayında asgari ücret için toplanacaklar, yılbaşından sonra açıklanır bizim mülakat büyük ihtimal. Asgari ücret gibi bi konu gündemdeyken kimse iş müfettiş yardımcılığı ile ilgilenmez diye tahmin ediyorum, inşallah yanılırım tabi
-
@RootofAllEvil tam inceleme 1 Yıl, sınırlı inceleme 6 ay, KDV iade 3 ay
-
@sucuklu_oralet Bakanlıkta koltuk değişimi olmadan böyle bi açıklama yapacaklarını sanmıyorum. Yeni gelen bakan da ne zaman açıklar ne yapar belirsiz. Umarım dediğiniz gibi bu hafta açıklanır Bakanlık müfettişi olmak için kamuda 5 yıl çalışmış olma şartı getirildi ayrıca, umarım bi an evvel açıklarlar
-
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Müfettiş kadrosu ile müfettiş yardımcısı kadrosu farklı. Normalde 3 yıl olan yardımcılık süresi minimum 5 yıla çıkarılmış. Kaymakamlıkta da aday kaymakam olarak en az 5 yıl çalıştıktan sonra kaymakamlığa geçiş olabilecek.. kamuda 5 yıl çalışmış olma şartı, yardımcılık süresinin 5 yıla çıkarılması şeklinde yorumlanmalı hocam @ayran
-
@hukukcukişi Monopol denemelerinden uzak durum hocam da hangisini alırsınız bilmiyorum. İki gündür çözüyorum, sınav öncesi moralim sıfır
-
Öğretmenlerin mülakat sonuçları açıklanmış, demek ki bakan değişikliğinden sonra aylarca beklemeye gerek yokmuş inşallah dediğiniz gibi olur @sucuklu_oralet
-
@hukukcukişi monopolün denemesinde kamu kısmı yapılıyor da özel hukuk kısmında öyle sorular sormuşlar ki.. Sağolun hocam, temin ederim yargıç denemelerini
-
Kurum alıştırdı artık böyle geç açıklamaya.. Geçen alımda işe başlama tam 1 sene sürmüştü.. bu sene de ona yakın bi süre olur gibi görünüyor. 20 bin öğretmen mülakatı ne kadar kısa sürede açıklandı, 80 kişinin girdiği mülakat için 4 aya yakın zamandır bekliyoruz. Yazık günah @xxxkara
wow tarafından gönderilen son iletiler
-
@CanArat kurul 2 senedir bakan hanımda imzada diyor hocam ben aramıyorum artık
-
@CanArat hocam geçen hafta cuma günü imzaya sunulmuş liste. Listeyi sunan personel güvenlik soruşturmalarını koymamış, bakan hanım da güvenlik soruşturmalarını ekleyin öyle getirin demiş. Güvenlik soruşturmalarını bulamamışlar. Teftiş kurulundan çıkan dosyada güvenlik soruşturmaları da listeye ekliymiş oysa ki. Bence yakındır açıklanması. (Bilgiyi müfettiş bi abimden aldım.)
-
@glcn-ozr hocam olay açıköğretim-örgün öğretim olayı değil. ilk 300 e kaldıktan sonra ankara hukuk da okusan referans/torpil adına ne diyorsanız olmadıkça hakimlik-kaymakamlık-sayıştay denetçiliği gibi meslekler hayal. referans/torpil olduktan sonra lise mezunu daire başkanı da oluyorsun bu memlekette.
-
Kültür yetenek 26 ortak alan 27 idari 29
-
@kamu var hocam cevap o olacaktı
-
@RootofAllEvil üçünü de dediğiniz gibi yaptım inşallah doğrudur
-
@RootofAllEvil re’sen tarh olması gerekmiyor mu hocam ? Benim kaçırdığım bi şey mi var vukta
-
@kpss2019 hocam ben de yazdım ama gören olmadı sanırım. Yatıcam uykum geldi forumu bırakıp yatamıyorum ️