Hangi vergi dairesinden biriyle konuşsam personel yetersizliğinden bahsediyor. İki yıldır alım yapılmadı. İibfliler yerine öğretmenler olsaydı 5 bin ilanı koparır alırdı. 5 bin alsa bile ihtiyaç kapanmaz. İki senenin telafisi anca böyle yüklü bir alımla yapılır. 2 bin bile aşırı az.
kpss2019 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Çıkmış sorular için müessir aldım inanılmaz pişman oldum. Cevaplar çok yüzeysel hatta komik. Adam cevaba şunu yazmış: "gayet kolay bir soru, B'dir.". Güzel hocam kimse sana soru kolay mı zor mu diye sormuyor. Sorudaki konu hakkında bir iki kelam etsen hani 200 lira verdik.
Yanlış anlaşılma olmasın, devamında da bir bilgi vermemiş. Sadece kolay bir soru demiş. Ben böyle bir kitap yazsam satmaya utanırım açıkçası.
Cevaplandırılan sorularda da yanlış şıklara herhangi bir değinme asla yok. Okuyan kişi öğrenmesin diye çabalasanız bu kadar olur. Şu forumdan 10 kişi toplaşsa çok daha iyi bir kaynak ortaya çıkarır ayıptır.
Aşağıdakilerden hangisi doğrudur sorularında yanlışların neden yanlış olduğu ve asıl doğru bilgilerin ne olduğu belirtilmeli. Konsensus almadığıma çok pişman oldum.
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Tüm bu adaletsizliklerden kurtulmanın tek bir yolu var: A grubunun merkezi atamayla yapılması. 2 yıllık alımlar tek seferde yapılacak, herkes maksimum bir kadroyu işgal edecek. Mülakat gibi liyakat düşmanı yöntemlerden kurtulmuş olacağız
Koca bir hayal bu ama bu olmadığı sürece adaletsizlikler olmaya devam edecek.
-
soru bankası tavsiyesi olan var mı? justice alınır mı?
-
RE: 2019 KPSS NETLERİ
2017'de 95 doğruyla 82 puan almıştım. bu sene de aynı sayıyı tutturdum. bakalım kaç gelecek.
kpss2019 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Hangi vergi dairesinden biriyle konuşsam personel yetersizliğinden bahsediyor. İki yıldır alım yapılmadı. İibfliler yerine öğretmenler olsaydı 5 bin ilanı koparır alırdı. 5 bin alsa bile ihtiyaç kapanmaz. İki senenin telafisi anca böyle yüklü bir alımla yapılır. 2 bin bile aşırı az.
-
Topluca cevapların olduğu bir post var mı bulamadım.
-
RE: 19 Temmuz 2020 / 25 - 26 Temmuz 2020 KPSS A Grubu Alan Bilgisi Sınavı
Bu sınav bahanesiyle bir soru sorayım. Halihazırda 657'ye tabi memurum 2014 ile atandım. 2020 kpss ile dhmi'ye yada diğer kitlere atanma şansım var mı?
-
Çıkmış sorular için müessir aldım inanılmaz pişman oldum. Cevaplar çok yüzeysel hatta komik. Adam cevaba şunu yazmış: "gayet kolay bir soru, B'dir.". Güzel hocam kimse sana soru kolay mı zor mu diye sormuyor. Sorudaki konu hakkında bir iki kelam etsen hani 200 lira verdik.
Yanlış anlaşılma olmasın, devamında da bir bilgi vermemiş. Sadece kolay bir soru demiş. Ben böyle bir kitap yazsam satmaya utanırım açıkçası.
Cevaplandırılan sorularda da yanlış şıklara herhangi bir değinme asla yok. Okuyan kişi öğrenmesin diye çabalasanız bu kadar olur. Şu forumdan 10 kişi toplaşsa çok daha iyi bir kaynak ortaya çıkarır ayıptır.
Aşağıdakilerden hangisi doğrudur sorularında yanlışların neden yanlış olduğu ve asıl doğru bilgilerin ne olduğu belirtilmeli. Konsensus almadığıma çok pişman oldum.
-
benden de dilekçe yada başvuru formu istendi. kimsenin öyle bi sınavdan ve işlemden haberi yok. o ona gönderiyor o ona. sonuç olarak kimse ne yapacağını bilmiyor. bakanlık savcılıklara herhangi bir yazı göndermemiş.
yani adaylar gidip yazı işleri müdürlerine nasıl başvuru yapacaklarını öğretecekler. daha sınava girmeden iş veriyorlar bize.
-
arkadaşlar, ahmet nohutçu'nun külliyatı en son 2018'de çıkmış bu sene çıkar mı? 2018'i alsak işimizi görür mü?
-
soru bankası tavsiyesi olan var mı? justice alınır mı?
-
@kuruhasan iktisatın ve muhasebenin katsayısı yüksek oluyor diye biliyorum hocam ironi yapmadım. 85 olmasa da ona yakın iyi bir puan alacağını düşünüyorum. çeko neti de var. guy ve sgk için iddialı bir puan alacaktır. zaten başka bir alım da yok.
-
@Estevez gayet güzel bir sonuç bence. 85 civarı bir puan alırsınız.