Evet arkadaşlar iyi kötü 100 günden fazla geçirdik şu başlık altında bazı anları saymazsak her zaman seviyeli ve saygılı sohbetler ve tartışmalar yaşandı. Hep beraber güldük, eğlendik yeri geldi umutsuzluğa kapıldık üzüldük ama o durumlarda bile birbirimize destek olarak ayakta kalmasını bildik. Sizin gibi güzel insanları tanıdığım için çok mutluyum. Umarım Allah sizin gibi güzel insanlarla bu mesleği icra etmeyi bana nasip eder ama olmasa bile inanın kazanan arkadaşlarım, sizin için kendim kazanmış kadar sevineceğim. Allah bu birlik, beraberlik ve arkadaşlık ortamını kimsenin bozmasına izin vermesin. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Bu arada son olarak varsa bir yanlış ifademiz ya da birini gücendirecek lafımız affola. Hepiniz hakkınızı helal edin.
Estevez tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Bu yorum belki burada linç yememe sebep olacak ama olsun. Bu arada 84.25 puanım var p48 öyle çok yüksek her yere başvuranlardan değilim yani baştan belirteyim. Açıklanmayan mülakatların sorumlusu 90 küsür puan alan işi gücü olmayan ve mecburen her yere başvuran arkadaşlar değil. Referansı sağlam olan ya da en azından olan kişi başvurduğu yere gireceğini bilse zaten diğer ilanlara başvurmaz öyle kolay kolay. Saldırgan tutum sergileyip insanlara vicdan yaptırmaya çalışmak ya da Allah a havale ediyorum gibi sanki üzerlerinde hakkımız varmış şeklinde yorumlar yapmak bence yanlış. Adamlar bize biz çalıştık bu puanı aldık öncelik hakkımız başvuruyoruz dediklerinde eğer mantıklı bir cevap veremiyorsak insanları yok yere suçlamamalıyız. Allah bence hepimizi ıslah etsin bizi bu kadar sadece kendimizi kurtarmaya çalışacak kadar duruma düşürdükleri ve düştüğümüz için.
-
RE: İyi Bayramlar! Tercihini Yap Ailesi
Herkese iyi bayramlar. Arkadaşlar bir kaç gün de olsa bu can sıkıcı konulardan uzak kalıp aile ve sevdiklerinizle vakit geçirmek en iyisi. Gelecek ilanlar nasılsa gelecek üzerine çok fazla kafa yorup keyif kaçırmaya gerek yok.
-
Guy herkes için hayırlı uğurlu olur inşallah. Arkadaşlar emeklerinizi takdir etmemek imkansız. Herkesin gönlüne göre olur inşallah. Sosyal medya kullanmayan biri olarak bugün bir twitter hesabı açarak etkinliğe destek olacağım.
-
@şakagibi Açıklıyorum İlkokulda anadolu lisesi sınavına girecektim kaldırıldı ortaokulda giriş getirildi o zaman girdim. Üniversite sınavına girdim sistem değişti 2 sınav oldu. İlk kpds ye girdim kaldırıldı yds geldi. İlk kpss ye 2010 da girdim malum iptal edildi. Sonra 2012 de girdim. İlk alana da bu sene girdim sınavın geçerliliği 1 yıla indi o da sizin şanssızlığınız
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@albertcamus bence daha çok 5 dk ya ordayım eğer gelmediysem mesajı tekrar oku diyen arkadaş gibi
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Zaten uyku yarı ölüm, canıma gecedir kast eden...
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı kandiller. Güzel haberler alırız inşallah bugün.
-
Arkadaşlar yanlış anlamayın da duyumlar falan hikaye bende bazı şeyler duyuyorum ama paylaşmıyorum çünkü sayın başkan sosyal medya kullanan birisi ve en sağlam duyum ondan gelecektir. Ne zaman ki sınav sonuçlarını şu gün açıklayacağız der o zaman bizim de yüreklerimize su serpilir. Bu mübarek gece de tartışmak yerine dua edelim. Umarım ve dilerim ki mesleği layığı ile yapacak ve hakkını verecek insanlarla beraber çalışmak bana ve siz değerli arkadaşlara kısmet olur. Herkese hayırlı akşamlar.
-
Ya arkadaşlar süreç uzadıkça biz daha çok makara yapar olmuştuk bu başlık altında. Son zamanlarda ise sürekli bir tartışma durumu var. İstatistik mezunu veya İİBF mezunu herkesin kadro hakkı var ona verilmesin bize verilsin ya da ona şu kadar bize bu kadar verilsin tartışmaları çok yersiz. Herkes nasibini yer bunu sakın unutmayın ve sakin kalmaya devam edin. 100. günün şafağında doğuya bakın! Rohirrim!
Estevez tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 1 yıl sonraki kendine not bırak
Bir yıl sonra evlenmediysen daha evlenme
-
RE: BOTAŞ Uzman Yardımcılığı, Müfettiş Yardımcılığı, Mühendislik ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
@bozacı hocam mülakata geldiğinizde orda insan kaynaklarından arkadaşlar oluyor. Bilgi edinmek istediğiniz konularda kendilerine sorularınızı sorabilirsiniz yardımcı olacaktır. Tam hakim olmadığım için yanıltıcı cevap vermek istemem.
-
RE: BOTAŞ Uzman Yardımcılığı, Müfettiş Yardımcılığı, Mühendislik ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
@nasipinshe merkez taşra farkı var tabii ki. O dediğiniz bilgileri uygun şartlar oluştuğunda kurumun insan kaynaklarını arayarak öğrenebilirsiniz hocam.
-
@nasipinshe hocam maaş söylemem doğru olmaz buralarda ama kadro işçi kadrosu olarak geçiyor dolayısı ile ikramiye de oluyor maaşın yanında onunla birlikte yıllık ortalamaya vurduğunuzda iyi oluyor yani. Yani genel müdürlüğe başvuran arkadaşlar talepte bulunan daire başkanlıklarına yerleştiriliyorlar. Yapılan bazı işleri uzmanlık olarak görebilirsiniz ya da göremeyebilirsiniz ama özlük hakları genel olarak aynı. Kapsam içi ve kapsam dışı personel olarak alımlar yapılıyor. Uzman yardımcıları müfettiş müh. falan kapsam dışı olarak geçiyor. Başvuru yaptığınız ilde çalışıyorsunuz zaten ilk 3 yıl başka bir yere tayin isteyemiyorsunuz.
-
@gpale, içinde söyledi: BOTAŞ Uzman Yardımcılığı, Müfettiş Yardımcılığı, Mühendislik ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
Buranın uzman yardımcısı maaşları ne kadar acaba
Hocam sizin nezdinizde genel olarak cevap vereyim maaşlar bakanlıklara göre ortalamaya vurduğunuzda daha iyi. Sadece maaş olarak bakmayın ayrıca kurum olarak da nitelikli bir kuruma geleceksiniz. Mülakat aşamasından arkadaşımız bahsetmiş zaten sürecin içerisinde olunca daha objektif olduğunu görüyorsunuz zaten.
-
RE: Bir gün TY Ailesi Olarak Bir Yerde Buluşma Planlıyoruz
Ey gidi 2017 yılında Sgk denetmen yardımcılığı mülakatı için Ankara’ya gelen arkadaşlarla buluşup mülakat sonrası oturmuştuk. Şimdi o ekibin hepsi bir yerlerde.
-
RE: KPSS A İşletme Hk
Pegem yayınlarının öğrencinin ders defteri diye bir özeti vardı işletme için ben ondan çalışmıştım girerken 22 D 10Y yapmıştım. İsterseniz ona bir bakabilirsiniz.
-
RE: BOTAŞ Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
Telefonda çok kapsamlı bilgi alamadım arkadaş tam bilgiye haiz miydi bilmiyorum ama istifa edip buraya başlayacak olan var mı ? Tebellüğ için aradıkları günün ertesi hemen gitmek mi lazım yoksa belli bir vakit var mı acaba ?
-
RE: Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü TİGEM Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@rtoric hocam ben sonuç beklediğim için 3 ilana başvurmadım. Feragat konusunda da gerekeni yapacağım ama herkesin düşüncesi farklı tabi bu süreçte çekilen çileyi bilmeyen insanlar pek duyarlı olmuyorlar bu konuda malesef umarım herkesin hakkında hayırlısı olur.
-
RE: Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü TİGEM Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@a-c-pigou evet sistemi biliyorum hocam ben son 10 kişinin aynı doğru sayısında olma ihtimalini düşündüm açıkçası o yüzden öyle dedim