Tahminen sınav ertelenir.Kimse riske atmak istemez kendini şuan ki durumda.Çünkü şuan dünyada hastalık konusunda zirve konumda Türkiye.Daha öncesi zamanda bazı kişiler virüsü hafife aldığı için görevden alındığı oldu.Bide telefona çıkan kişi düz bir memurdur.Oda çok soran olduğu için bıkmıştır.Arayanı tersliyor olabilir.
bozacı tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
bozacı tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
@wukuat Aştiden taksiye binerseniz pazarlık yapın.Kısa mesafede olsa hem pamdemi hem yabancı olduğunuz için fazla para isteyebilirler.
-
Tahminen sınav ertelenir.Kimse riske atmak istemez kendini şuan ki durumda.Çünkü şuan dünyada hastalık konusunda zirve konumda Türkiye.Daha öncesi zamanda bazı kişiler virüsü hafife aldığı için görevden alındığı oldu.Bide telefona çıkan kişi düz bir memurdur.Oda çok soran olduğu için bıkmıştır.Arayanı tersliyor olabilir.
-
RE: BOTAŞ Uzman Yardımcılığı, Müfettiş Yardımcılığı, Mühendislik ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
@estevez Merhaba bir kaç sorumda benim olcak.Mühendis olarak başvurdum.Şimdi mesleğimizi ne kadar yapcaz?Şimdi belirsiz süreli sözleşmeyle alacaklar.Maaştan çok iş garantisi önemli.Orda mesleğin dışı iş yapmaktansa az maaşla özel çalışmak daha iyi.Şimdi mühendis olarak hizmet edip 3-4 sene sonra işten çıkarılma tehlikesi var mı?Çıkarılırsan ve mesleğimizi yapmadıysak kabak gini ortada kalma ihtimalimiz var.Bide forumlardan şöyle okudum.Başvurduğun yerde çalışma olanağı olmuyormuş.Mesela botaş yapırım yaptığı erzurum afyon vb yerlerde duruluyormuş.Bu konular hakkında bilginiz var mı?
-
RE: ALES Kitap Önerisi
Yargının kpss soru bankasını almıştım.Vatandaşlıkta güncel olmayan 2018 bilgilerinden hatalı soru sormuşlardı.Ama o kpss içindi.Şuan en çok önerilen yayın 657.Tabi pegemde var.Şuan 657 düşünüyorum.Takibinde pegemde alabilirim.
-
RE: BOTAŞ Uzman Yardımcılığı, Müfettiş Yardımcılığı, Mühendislik ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
Kurum hakkında bilgisi olan var mı?Çalışma şartları,maaş,tayin,sözleşme,iş ortamı,görevde yükselme vb.Bide nihai listeyi herkes görüyor heralde.Bunların kişisel verileri koruma kanunundan haberi yok heralde.Baba ismi,soyad doğum tarihi ne varsa yazmışlar.İyi ki TC kimlik numarasını paylaşmamışlar.Tabi bu bilgilerden tc bulunabilir.
-
RE: Yds için More to Read mi Read For Speed mi
@inexinferis More to read daha kalın bir kitap.Biraz daha kelime ve okumaya yönelen bir kitap.Read for speed okuma ve özellikle YDS grameri ve cümle yapıları üzerinde duruyor.İkiside 2 seri.More to read İELTS,Toefl,Tömer,Ya da Odtü'nün kendi ingilizce sınavlarındaki genel okuma bölümlerine hazırlar.Read for speed YDS okuma ağırlıklıdır ama diğer yazdığım sınavlarada faydası olur.More to read bitirmedim ama Read for speed 1'i bitirdim.Ama kitapçıya gittiğimde çok inceledim.Niye almadım 1 çok kalın,2 kelime dağarcığım için şimdiki seviyeme pek yardımı olmaz benim için.Yds ne zaman bilmiyorum ama kalın kitabı yetiştirememe ihtimalin var.İyi bir plan yap.İyi bir plan yap.
-
RE: Kalkınma Ajansları Hakkında
@elika Teşekkürler,çok iyi ve net açıklamışsınız.Sağolun
-
Kalkınma Ajansları Hakkında
Merhaba.Bu kalkınma ajansları hakkında bilgisi olan var mı?İnternette biraz araştırma yaptım.Tabi oldukları kanunlar.Siyasi yapı.Belirsiz sözleşme durumu.Çok kişi sorunlu bir kurum olduğunu belirtiyor.Hatta sayıştaydaki herhalde uzmanların hazırladığı 27 sayfalık araştırma rapor-makale var.Çalışanların 3 te biri istifa etmiş.Rapora göre sorunlu bir kurum.Sizin arkadaşlar bir bilginiz var mı acaba?Bide orada çalışan bir mühendis mesleğini ne kadar geliştirebilir.Teşekkürler
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@busraxxx Tekrar başvuru yaptım.Bu sefer adres bilgileri otomatik geldi.Tabi başvuru sayfasında alt tarafta ik'nın mail adresine mesaj atmıştım.Ondan sonra düzeldi.Eğer olmazsa mail atabilirsiniz.
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@busraxxx İk'ya mesaj attım fakat daha dönüş olmadı.