Şimdi tekrar bakanlıktan aldigim çok güzel bir haber var arkadaşlar. 5 yıl şartı artık dışarıdan da kaymakam ataması yapılabilecegi için getirilmiş. Dikkat ettiysen bütün sınıflar orada Yayınlanmadı dedi sadece kaymakam ve vali yardımcısı olarak dışarıdan atamacaklarin kamuda 5 yıl çalışmış olma şartı geldiğini iletti. 2 eylülde ki sınav aynen devam dedi.
ayran tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Gerçekten önümüzu bir türlü göremiyor olmak. Tarihlerin sürekli değişiyor olması. İşsiz olmak, askerliğin kapıya dayanması, artık ders çalışmaktan üç kuruşa muhtaç hale gelmek...Daha bunun gibi bir sürü şey. İnsan da var olan yaşama sevincini de umutları da bir bir yıkıyor...
-
RE: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Merkez göç gayet iyi ve güzel bi ilan tabi puanı yeten herkesin başvuru hakkı var. Ancak merkez uzmanı olup sırf adını listede görmek için başvuracak olanlar, başvurup da sınava girmeyecek olanlar Allah rızası için artik şu ilana başvurmasın. Bir kurumda uzman olup yukarida arkadaşların da bahsettigi gibi sırf 300 500 tl maaş artışı için dışarda işssizlikten hayata dair umudu kalmayan insanların önüne set olmasınlar rica ediyorum. Tabi burada tamamen vicdan meselesi var ancak herkes bu zorlu yolların acısını çekti hala da cekiyor. Empati yaparak birbirimize yardimci olsak daha iyi olacaktır.
-
Kaymakam adaylığı şubesini aradım. Bugün içerisinde karara bağlanacak büyük ihtimalle bakanlığın sitesinden bir açıklama yapılacak. Takipte olun dediler.
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Kazanan kardeşlerimizi tebrik ederim. Allah sizlere bu millet için en iyi hizmetleri vermeyi nasip etsin. Kaybeden kardeşlerim biliyorum bu acı çok çok zor. Aylarca bir hayal peşinde koşuyoruz sonunda nasip olmayınca olmuyor. Üzülmeyin kardeşlerim allahın da bir hesabı vardır ve bizim için en güzel yolu o çizer... Allah burda kalan tüm kardeşlerimin yardımcısı olsun. Bu arada ailenizi uzmeyin hicbirsey onların sağlığından değerli değil. Uzmeyin onları. Babami geçen kaymakamlık mülakatinı kaybettiğim zaman gece kalp krizi sonucu hastaneye kaldırdık. O yüzden önce aileniz ve siz önce sağlığıniz üzülmeyin dostlarım... Allah yolumuzu açık etsin.
-
Özel sektörde işe girmek istesek 3 4 yıl tecrübe istiyor. Kaymakam olalım desek 5 yıl istiyor. Müfettişlik desek onlarda 2. Cetvelde yer alıyor. 5 yıl istiyor. Biz ne yapalım taş mi yiyelim.
-
@vamos kardeşim kendini düşünebilirsin gayet doğal hakkın ancak bunu burda sınavla yatıp kalkan insanların karşısına geçip dememeni rica ediyorum. Çok emek verip bu sınava aç olan arkadaş var. İnşallah ta Marta kadar sınav yeniden olur. Bende mezun olalı 2 yıl oldu. Mezun olur olmaz kaymakamlık sınavına giremedim. İsyan etmeyip çalıştık. Bu iki yıllık süreçte birisi kaymakamlık olmak üzre 4 mülakata girdim ve hala işsizim. Son sınavda sınırda kaldık. Bir an önce yeni sınavın gelmesini de isteyen fazlaca arkadaş var. Allah senin de ekmeğini emeğine göre elbet verecek kardeşim. İnşallah mezun olur olmaz atanirsin. Bu sınav her yıl açılır.
-
Hayır yani seçimden önce eylül deyip seçimden sonra bunu aralık ayına atmanın mantığı nedir. Ösym takvimine girdiği günden beri bütün sınavları bırakıp buna çalışanlar var yazıktir ya. Umarım sadece plan olarak kalır.
-
@ronin sayın yetkili 3000 arkadaşın atamasını da toplu olarak siz yapsaydiniz bari. Yorulmasın kimse...
-
@KaymakamAdaylıgı @paretowilfredo hocalarım süreç hakkında bir duyumunuz yeni bir bilgi var mı?
ayran tarafından gönderilen son iletiler
-
Merkez göç gayet iyi ve güzel bi ilan tabi puanı yeten herkesin başvuru hakkı var. Ancak merkez uzmanı olup sırf adını listede görmek için başvuracak olanlar, başvurup da sınava girmeyecek olanlar Allah rızası için artik şu ilana başvurmasın. Bir kurumda uzman olup yukarida arkadaşların da bahsettigi gibi sırf 300 500 tl maaş artışı için dışarda işssizlikten hayata dair umudu kalmayan insanların önüne set olmasınlar rica ediyorum. Tabi burada tamamen vicdan meselesi var ancak herkes bu zorlu yolların acısını çekti hala da cekiyor. Empati yaparak birbirimize yardimci olsak daha iyi olacaktır.
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Öncelikle kazanan arkadaslari tebrik eder Allahim herbirinin yolunu en guzel yerlere çıkarmasini temenni ederim. Kaybeden dostlar ise inşallah daha iyilerine en kisa sürede kavusurlar. Bu süreçte allah herkese sabirlar versin.
Bu ilansizlik içerisinde ilac gibi gelen yeni ilanlar inşallah herkes için hayirli olur. Bu sıkıntılı süreçler sonucunda yeni atanmis yada yeni kazanmis arkadaşlarimiz inşallah işsiz olup bu sürece bel bağlayan arkadaşlara bir nebze yardımcı olur. Bu sürecin acısını hep birlikte çekiyoruz. Başarılar dilerim... -
Bu ilansizlik içerisinde ilac gibi gelen bu ilanlar inşallah herkes için hayirli olur. Bu sıkıntılı süreçler sonucunda yeni atanmis yada yeni kazanmis arkadaşlarimiz inşallah işsiz olup bu sürece bel bağlayan arkadaşlara bir nebze yardımcı olur. Bu sürecin acısını hep birlikte çekiyoruz. Başarılar dilerim...
-
@orion çok sevinirim hocam. Teşekkür ederim.
-
~~2009 yılı kaymakamlık sorusu. ~~
Hangisi Türkiyede 2008 krizi öncesi koşullarını 2001 öncesi koşullardan farklılaştirmaktadir?
A Yüksek özel kesim diş borç yükü
B uluslararası küresel likidite bolluğu2008 krizini 2001 krizinden ayıran en önemli nokta küresel likidite bolluğu ve bu sayede krizden 2001 krizine nazaran daha az etkilenmemiz değil mi arkadaşlar? Cevap A diyor ben ısrarla B de kaldım. Bunun bir açıklamasını yapabiliçek kardeşimiz var mı ?
-
Ahmet Nohutcu Altın Seri İdare Hukuku Son Baskı: DMK Memurların özlük hakları kanun yada KHK ile düzenlenir demiş. KHK yerine Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi olması gerekiyor zannimca ancak kanunda bir türlü göremedim durum nedir arkadaşlar?
-
Yargının kaymakamlık denemesini çözdüm az önce. Ancak 6 tane iyuk sorusu ile karşılaştım. Sınavda bu kadar sorulamaz herhalde, abartmislar biraz.
-
@aslan-reyiz Yüksel Bilgili hocanın Türkiye ekonomisi soru bankası sadece ilk baştaki güncel bilgiler bölümü için iyi denilebilir. Geri kalan kısmını malesef beğenmedim.
-
@amirim hocam meclis soruşturması cumhurbaşkanı yardımcıları ve bakanları kapsıyor. Cumhurbaşkanı için aynı usulle ayrı bir soruşturma açılıyor.
-
@corleone Aciklama tarihini göz önüne aldığımızda çok büyük ihtimal ile Kasımın ilk haftası 10 günlük bir süreç olur.