Arkadaşlar haftalar önce yolda bir teyze ile tanışmıştık harry potter tarzı bir teyze her şeyi tahmin ediyor biliyor değişik yüksek lisans mülakatını kazanıcağımı bildi kazandım yargıtaydan gelicek bir temyiz kararını kazanıcağımı bildi kazandım ve bunları hiç bahsetmeden bildi harry potter teyze
şimdi de tutturmuş kaymakamlığı kazanıcaksın takımla gitceksin diyor imkansız 60lı netlerde imkansız teyze diyorum harry potter kazanıcaksın diyor
yani kesin bilgi bu teyzede 63-65 arası netlerde kapatıcak bilgi sağlam teyzeden
Orion tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Harry potter teyze 60li netlere dusucek demistim inanmadiniz alin 70 puan yapan 400 kisi cikmamis
-
Ankara'ya geldiğimi belli edeyim gardaşlar herkese başarılar gardaşlar
-
Kaymakamlık 73 puan ysk 82 doğru ile kapattı duyumuyla gelenlere nasıl inanabiliyorsunuz anlamıyorum.Hiç mantıklı gelmiyor üstelik böyle bir şey gerçekse bile ösymde çalışan kişiler işten atılmayı filan istiyor herhalde.
Sınav sorularını yayınlarken bile izinsiz paylaşımı aktarımı suçtur diyor kitapçık yayınlanırken sınav sonuç tarihi belli sınav sonucuna dair herhangi bir bilginin sızdırılması doğru veya yanlış tamamen suçtur.
Eğer böyle bir şeyin doğrulu varsa olmasa da dair ben bunu kendi adıma şikayet ederim.15 gün önceden ösymden tanıdığım var bilgi aldım 73 ile kapatıyor bu tamamen suç şikayet edilmeli böyle bir şey varsa bile.ösym dediğimiz kurum bakkal mı esnaf mı kardeş aramızda kalsın bizimkiler okumuş 73 ile kapattı ama tüm ülkeye yaymayın forumdakiler bilse yeterli mi ? Böyle bir şeyin sızdırılması hem suç hem kurumu hem de kaymakamlığı zedeler.umarım aksini düşünmüyorsunuzdur.
-
Ösymden bilgi sızdırıldı diye paylaşan duyum alan arkadaşlar vardı ve buna inananlar vardı.Cimer üzerinden ösymden bilgi sızdırıldığı böyle bir haberin doğruluğu üzerine bu konu ile ilgili şikayette bulundum.Bir işe yaramaz ama yaptım
-
@can-mavi hocam ben şikayet ettim ne diye duyum var mı diye merak edelim 27 eylülde sonuçlar demişler biraz sabretmek gerekir.Hani bugün sonuçlar ile alakalı içeride tanıdığım var kaç puan ile kapattı diyenler mülakat zamanı geldiğinde içeride tanıdığım var mülakat benim için sadece formalite diyen kişilerle aynı zihniyete sahip insanlar.Herkes bir şeyleri merak ediyor anket yapılıyor tahmin ediliyor ama bunca insan 27 eylülü beklerken beyler bilgi aldım abi tanıdık diye bir şeyler öğrenmesini asla doğru bulmuyorum şahsi düşüncem tamamen.
-
RE: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
@beveridge-eğrisi yani zaten 3-5 kişilik ilanlar 90 ve üzeri olanlara göre daha çok takip ettiğim ilanlar genelde hep yüksek alımlarda 80 ve altını görmüştü.Yorumun için teşekkürler.
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
Arkadaşlar merhaba,
Yoğun bir kamu kurumunda çalışıyorum ve bu sınava girmeyi düşünüyorum. Ancak yoğun çalıştığım için konu anlatımlı kitaplara pek vakit ayırabileceğimi sanmıyorum. Sadece kanun ve mevzuatları okuyup hazırlık yapsam yeterli olur mu ? -
@kemoenes her kitapta hatalar var çalışan insanlar bunu fark edebiliyor ama yeni yeni bu tarz sınavlara kpssye giren adaylar için kafa karıştırıcı bir durum
-
RE: 14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
@muhalba maddi açıdan sorun olmaz ancak puan hazır diye bu yıl çalışmak istemedim o yüzden hiç kitap açmadım ilanlar gelirse bu puanlar yeterli olur diye düşünüyorum ancak bu yıl girmemek puanım varken mantıklı bir karar mı diye emin olamadım
Orion tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
muhasebede eksiye düşmüşüm p48 puanım hesaplanmamış
-
@vasathane kamu özel kadar yoğun geçtiğinden kitap açıp çalışmaya vakit kalmıyor üstüne bir de dediğiniz gibi eve gelince yorgunluk. Anca kanun ve mevzuata vakit ayırabilirim diye düşündüm teşekkür ederim yorumladığın için
-
@Orion, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
Arkadaşlar merhaba,
Yoğun bir kamu kurumunda çalışıyorum ve bu sınava girmeyi düşünüyorum. Ancak yoğun çalıştığım için konu anlatımlı kitaplara pek vakit ayırabileceğimi sanmıyorum. Sadece kanun ve mevzuatları okuyup hazırlık yapsam yeterli olur mu ?Arkadaşlar günaydın herhangi bir fikri düşüncesi olan konu hakkında yorum yapıp yardımcı olabilir mi ? Tavsiyeniz neler olur ?
-
Arkadaşlar merhaba,
Yoğun bir kamu kurumunda çalışıyorum ve bu sınava girmeyi düşünüyorum. Ancak yoğun çalıştığım için konu anlatımlı kitaplara pek vakit ayırabileceğimi sanmıyorum. Sadece kanun ve mevzuatları okuyup hazırlık yapsam yeterli olur mu ? -
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Merhaba Arkadaşlar,
Uzun zamandır başlığı takip edemiyorum yıl sonunda gelme ihtimali olan ilanda kesinlikle 2018 puanı iptal mi ?
Sadece 2019 ve 2020 puanları mı geçerli olacak ? -
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@forrest Korsan yayını nereden buldun ? Daha uygun fiyata gelmiştir.
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar Merhaba,
2018 yılında Ahmet Nohutçu Kaymakamlık yılında aldığım kitabı bulunmakta ama sınava tekrar hazırlanıyorum. Bu kitabın 2020 yılı baskısını almalı mıyım ? Çok fazla değişiklikler var mı kitap güncellemesi yapmalı mıyım ?
-
RE: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
Arkadaşlar bankacılık uzman yardımcılığı için görev yeri sadece İstanbul mu ?
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar kaymakamlık için hangi kitaplardan çalışmalıyız öneriniz nedir ?