" Önümüzdeki haftaici guy ilanı gelebilirmis gib'de çalışan birisi söylemiş arkadaşa bilgisi olan var mi? "
Facede bu yazılmış. Gittikçe yaklaşıyormuyuz ilana?
kamu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@cemalicoşan bence arkadaşın sorduğu mantıklı. Çünkü komisyonun gözünde bu kurumda durmayacak imajı veriliyor.
-
@cemalicoşan amin inşallah hepimiz yerleşelim
-
@cemalicoşan aslında biz bunları önemsiyoruz en ufak ayrıntı bile düşünüyoruz.ama gerçek öyle olmuyor. İşi olanlar geçiyor mülakatı.benim gibi 4 senedir bekleyip işi gücü olmayanları hala eliyorlar. Benden daha kalıcımı var kurumda bunu anlamıyorlar mı sanki birde seçtiğim ilede hep dikkat ediyodum ailem istanbulda diye hep orayı seçiyordum bakın burdan gitmem diye 3 defa istanbuldan elendim daha da tövbe yazmam istanbulu
-
Hadi arkadaşlar abbas güçlü twetinin altına yüklenelim
-
@mülakatzedee haklısınız. Çünkü mhuy konuşulmadıkça ismi dahi geçmiyor kaç yıl oldu. 20 kişilik ilanlara göre bir nebze rahatlatırdı kimimizi
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@kaymakam doktora tezi son kısımda olanmıydı
-
@Aslıhannn abim bakan danışmanı demişti arkadaş inşallah doğrudur lütfen gelsin artık
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@Themis_iAnka artık gören arkadaşlar vardır zaten. Çünkü hala yazılıyor bir şeyler gönderide
kamu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
arkadaşlar ceza hukukundan 5237 ceza kanunu hariç hangilerine bakmalıyız? geçen sınav ceza soruları zordu
-
@LioN 4 kurum sınavına girmek için puan kaç olmalı acaba? Benim 19 dan 82.5 puan var guy tamamda diğerleri ne olur acaba
-
@Su28A çıldırmamak elde değil. Piskolojim bozuldu artık
-
Hadi arkadaşlar abbas güçlü twetinin altına yüklenelim
-
@poncik valla aslında yazılacak bir yer değil ama mecburum ben
-
@hayırlısı035 ben geçen 3 alımda istanbul yazdım kısmet olmadı. Evlendim.eşimin görev yeri afyon mecburen burayı bekliyorum.inşallah gelir
-
@fatos hocam valla ben son 3 alımda istanbul yazdım. 3ündede mülakattan elendim. Tövbe istanbul görmek istemiyorum
-
@homecinomiss afyon gelsin inşallah yaa ne zamandır gelmiyor mesela farklı illerde olsun
-
@guyzede1 çok haklısınız zaten son 1-2 ay beklicem bende
-
@guyzede1 bunu bende merak ediyorum.sınav ne zaman olcak mülakat ne zaman denk gelcekmi.sınavı gectık karnı burnunda mülakatta ne olur. Sırf bunun için çocuk düşündüğüm halde erteliyorum hep. Bi sınava gireyim de diye diye aylar gecti