Arkadaşlar şu 225'in içinde olanlar hak etmedi, adil değil, bu sınav baştan iptal edilmeli vs. diyen arkadaşlara söylüyorum. Ben Ankara'da iptal edilen sınava da girdim, tekrar edilene de... Her ikisi için de emek verdim, uykusuz 500-600 km yol alarak, yüzlerce lira harcayarak girdim bu sınavlara ve -normalde böyle konuşmayı sevmem ama- hakkımla da söke söke kazandım. Kimse burada yarım idare hukuku bilgileriyle adalet dağıtmasın, hele hak olayına mümkünse hiç girmesin. 60 nete bile ulaşamayanların iptal çığırtkanlıkları eminim ki dedikodudan bile öteye geçmeyecektir. Hadi eyvallah
alexdesouza
@alexdesouza
alexdesouza tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@murky Yaşasın Türk Adaleti!!!
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar kimsenin değinmediği bir noktaya değinmek istiyorum: Kurum ilana çıkalı nerdeyse 6 ay oldu. Hadi kazanan arkadaşlar 2 ay içinde eğitime başlasa, eğitim programlarının da ağustosu bulduğunu hesap edersek 1 yıl ediyor. Yani ilandan itibaren biz kazansak bile 1 yıl boyunca kurumun pek bir işine yaramayacağız. Yetkililer de durumun farkında ve süreç de bildiğimiz gibi ağır işliyor. Madem kurumun 1 yıl boyunca denetmene ihtiyacı yok neden alım yapıyor? Ya da şunu sormalıyım: Kurumun denetmene ihtiyacı yok neden hala ülkemizde kayıtdışı istihdam bu kadar yüksek? Gerçekten herkes teftiş ediliyor da mı hala yüksek? Peki kurumun personele ihtiyacı varsa da bu süreç neden bu kadar ağır işliyor? Başkan, bakan vs. kendilerine binlerce twit atılmasına rağmen neden bu insanları yok sayıyor? Çoğumuz bu soruların cevaplarını düşünüyoruz ve hatta çoğumuz kazansak bile kuruma karışı güvenimizin ve inancını başlamadan bittiği kanaatindeyim.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
Ben mesleği araştırdım hiç olumlu şeyler duyamadım, çalışmak istemeyeceğimiz kurumun sınavına girmek de diğer arkadaşlar için haksızlık olur. Bunu da 95-100 puan arası alıp tüm sınavlara başvuran aradaşlar için söylüyorum. Bunun dışında yoğun sınav takvimi nedeniyle 90 puanla feragat ediyorum. Sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar...
-
RE: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
Rüçhan hakkı nedir? Temettü nedir?
Kast nedir, unsurları?
Develüasyon nedir?
Dönem sonunda döviz kuru değerleme kaydı nasıl yapılır?
Bütçe ilkeleri nelerdir? Geçici bütçe hangi ilkenin ististisnasıdır? -
Artık haftaiçi de haftasonuna döndü, forum pasifleşti. Duyum yok, haber yok, yöneticilerden cevap yok. Twit bile atmıyoruz artık... Zaten tükenmenin son aşamasına gelmiştik an itibariyle tamamen tükendik. 130 küsür gün bunları yaşamışken, kurum bu kadar antipati toplamışken; bu saatten sonra kazansak noluur, kazanmasak nolur...
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Yazılıya girmeye hak kazanamayıp burada iyi oldu yaa, hak yerini buldu yaa diye çığırtkanlık yapan arkadaşlar...
Ağzınızın suyu akıyor cidden -
Merhaba arkadaşlar az önce çıktım mülakattan ve 1. Komisyon dedikleri kadar varmış 3 ya da 4 dakika kaldım içeride. Komisyon ne ciddi ne de güleryüzlü sorulara da takıldığımızda yardımcı oluyolar. Sorular:
Hizmet akti nedir unsurları nelerdir?
Borç servis oranı nedir?
Asgari ücret nedir?
Brüt asgari ücret tutarı?
Benim tavsiyem heyecan yapılacak hiçbir şey yok ve verilen cevapların da hiçbir önemi yok zaten bilemediklerinde yardımcı oluyolar. Bunun dışında sakin kalın, giyiminize dikkat edin, el kol hareketleriyle anlatımınıza hareket katın ve sorulara da az çok cevap verirseniz yeterli olacaktır. Hepinize başarılar... -
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@Vincent-Gournay türkçedeki soru da iptal bence. Çünkü katılım yoğundu derken öznel bir ifade yok bana göre
-
RE: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
Başvuruyu yaptığım gün 50 lira kaybettim. Hadi o bi şekilde halledilir de o 50 liranın zarfın içine girmesinden korkuyorum. Böylesi başına gelen ilk benimdir heralde
alexdesouza tarafından gönderilen son iletiler
-
Kaç kişi katıldı acaba bu sınava
-
@çölkaplanı evet hocam birçok konuda aykırı bulmuş
-
Arkadaşlar Anayasa Mahkemesi güvenlik soruşturması uygulamasını iptal etmiş. Ne derece uygulanır, gayriresmi yoldan göz önüne alınır mı bilemem. Ancak bir mülakat sonucunu 6 ay bekleme olayının bittiğini umuyorum.
-
@öktem_ilteriş evet ironiydi hocam. Sadece mevcut duruma dikkat çekmek için böyle bir şey yazma gereği duydum. Az önce de dediğim gibi sınav ilanını bile okumayan bazı arkadaşlarımız 75-80 hatta üzeri yaptığını belirtti. Şimdi de çoğu kişi 72-73 ile kapatacağını söylemeye başladı. Listede oldukça trol var boşuna sınırdaki arkadaşları germeyin burda; kahin ahtapot değilseniz tahmin de yapmayın. Belki de çoğumuz 4 aralığa kadar daha yararlı şeyler üzerinde dursak hepimiz için daha iyi olur. Selametle
-
@Keynesin-Faizi burda sınavın ne zaman açıklanacağını bilmeyen, yanlışın doğru götürdüğünü bilmeyen, sınav ilanını bile okumaya üşenen hatta daha ileri gidiyorum de'yi bile ayrı yazamayan arkadaşlarımız 80+ alıyor da benin 93 almam mı ilginç hocam
-
@böğürtlen hocam hatırlayamadığım 53 soruyu doğru kabul edince öyle çıkıyo neresi garip bunun
-
Arkadaşlar facebooktan geliyorum forumunuzu yeni gördüm, galiba burada da anket yapılıyomuş. 94 doğru 3 yanlış 3 boş kaç net yapıyosa ekler misiniz
-
@cengizhanb görmedin mi? Kaymakamlık mülakatına girmedim hiç ama girdiğim 7 mülakatta şu gözlerin gördüğünü, şu kulakların duyduğunu ah bir anlatabilsem...
-
@siyasal_ist 5-10 yıldır burada sınavlara hazırlanmanın gerçekten iyi bir şey olduğunu mu düşünüyorsun? Ayrıca o arkadaşlar sınav iptal olsun yaygarası yapanlara ithafen yazmıştı