Bazıları sınavın iptalini istiyor, iptalini isteyen arkadaşlar şunu kafanıza kazımalısınız 100 sınav yapılsa sizden gene olmaz gene olmaz, öncelikle kaybetmeyi bilip ertesi sene daha düzgün hazırlanmalısınız ve de başkalarının emeklerine saygı duymalısınız ben 5 ayımı verdim bu sınava hayatımdan 5 ay gitti yani. O soruyu salla bu soruyu salla sonra kazanmayı bekle tutmazsa da sınav iptal olsun diye bekle oh hayat ne güzel?! Sınav gayet basitti sadece kalitesiz soru çoktu, adam gibi yapsalardı şu sınavı 90 üstüne de çıkardım.
siyasal_ist
@siyasal_ist
siyasal_ist tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Aöf mezunu bu sınavı tabiki kazanabilir ya da 80 üstü yapabilir neden yapamasın fakat biri çok iyi bir tahminde bulunmuş seslerini duyurmak için listeyi manipüle ediyorlar. Hadi bir kişiyi bir de benden olsun 2 kişiyi anladım da fakat bakıyorum maşallah bu tablo bize gösteriyor ki ilk 100 de 80 kişi falan aöf lü olacak tabi bu da inandırıcı olmuyor. Aylarca eve kapanıp çok iyi çalıştım 10 yanlışım 7 boşum var yanlışlarımın 5 tanesi Türkçeden geldi yapacak bir şey yok tabi. Biri 3 kat 4 kat sorusu biri taş toprak biri de mtv sorusu diğer iki yanlışım bana kalsın. Boşlarımdan biri tek yargıç biri monopol biri kop sorusu diğerleri bana kalsın. Ama bakıyorum sıkıntılı ya da değişik soru bu kadar çok iken nasıl bu kadar uçuyorlar hayret ediyorum.
-
Aöflü kankalarımıza(hocalarımıza ikisi aynı şey) sesleneyim biraz da, arkadaşlar burada hak aramak çok absürt değil mi? Yani buradaki kaymakam adaylarının çoğu parasız işsiz belki sağlık sigortaları bile yok kendim onlardan biriyim Size hakkınızı verecek konumda değiller buralarda boş yapmayı bırakıp gidip hakkınızı verecek insanlarda ve yerlerde hakkınızı aramanız gerekmez mi? Yanlış mıyım? Sonra örgün aöf ayrımına gelince, aöflüler bal gibi yüksek netler yapabilir ne var bunda adam çalışır yapar ben de şunu iddaa ediyorum 5 ay çalışayım ADLİ hakim savcılıkta ilk 150-200 e girerim ee o zaman birçok hukukçudan daha çok mu hukuk bilmiş olacağım? Peki hukuk fakülteleri neden var o halde 5 ayda bitiyorsa bu iş? Üniversitede pişiyorsunuz düşünce yapınız, olaylara bakış açınız değişiyor yani dersleri geçtim her vize final size bir şeyler katıyor. Eee bir de şuna değinmek lazım Aöflü kankalar size söylüyorum ben bilmiyor muydum lise sonrası bir işe gireyim evleneyim çocuklarım olsun evde sıcak yemek, hayali bile çok güzel. Ama bunlardan fedakarlık yaptık makarnayla tavuk dönerle menemenle ömür geçirdik ve de piştik tabiki, siyasallı isimli arkadaş durumu biraz farklı ifade etmiş godotlarla hegellerle şuna gelelim ee madem devlet aöflüyü sınava neden almış? Biz ne bilelim ve ne yapıverelim arkadaşlar
-
Arkadaşlar bakın yani konuşmayayım diyorum ama kendimi tutamıyorum. Herkes hatalı. Amirim isimli kullanıcı olsa da olmasa da kaybedenler gene kaybedecekti burada suçlu amirim isimli kullanıcı değil sonuçta kimseyi zorlamadı buradan bir ders alınacaksa o da kimseye güvenmeyin kendi yolunuzu kendiniz belirleyin. Diğer mevzu illa bi yol gösterici arayanlar var. Aman amirim de amirimler amirim de amirimler. Sürekli bi çoban arayışı. Siz amir olmayı lider olmayı hedefliyorsunuz yön verilen değil yön veren olacaksınız ama bakıyorum püff rüzgar nereye bizim adaylar oraya.Kendine toz kondurmayanlara da maşallah çekelim utanma sıkılma yok ben şöyle demiştim ben böyle demiştim falan bi afralar tafralar ben burdayımlar. Bir de 4 aralıkta görürsünüz diye bilmiş bilmiş konuşanlar vardı rütbelilerden, gördük noldu?
-
Benim doğru bulmadığım bir şey daha var onu söylemeden geçemeyeceğim, kendini rütbeli sayan bir kesim var sürekli böyle bi ben 5 senedir 10 senedir giriyorum diye bi afralar tafralar diğer yeni girenlere buradan vurmalar, yahu arkadaşlar düşünün lütfen bunun kime ne faydası var bana ne sen kaç senedir giriyorsun burada puanlar konuşur ne diyecek insanlar, tabiki yanlış ya da doğru soruları ya da puanlarını tartışacaklar hırslı olacaklar hakları yenmişse haklarını arayacaklar. Koyun gibi cici oğlanı mı oynayacaklar. Ülkemize boş adam değil dolu, hırslı ve hakkını sonuna kadar arayan adamlar lazım, bunun adı da ayrıca bencillik değil kendini beğenmişlik hiç değil sadece hakkını aramaktır. (Ben 80.50 net yaptım bahsettikleri kop tek yargıç ve monopol sorularım boş yani iptal edilse de edilmese de üç aşağı beş yukarı sıralamam biraz oynar beni pek etkilemeyecek, hakkını aramak isteyen arkadaşlarımızı bencil olarak tanımlayan rütbelilere ilanen duyurulur) bu da 4 Aralık’a kadar son yorumum olacak artık forumda. İnşallah ÇALIŞAN herkes emeklerinin karşılığını alır. Ve gene inşallah bu boş yapan gerek troller gerekse rütbeliler doğru yolu bulup kemale ererler. Şunu bil EEEYY trol ya da rütbeli umarım bu mesleği olamaz şu mesleği olamaz diye klavye bedduası yapıp başkasının kötülüğünü istemek senin için iyilik ve güzellik getirmez, içindeki bu kötülükte ayrıca seni yiyip bitirir haberin ola. Demişler ya hani ‘’ÇALIŞ SENİN DE OLSUN’’ ne güzel demişler!!
-
Açıköğretimi daha çok maaş yükseltmesi derece yükseltmesi ya da bulunduğu sınıflandırmada kariyer amaçlı devletten alınan sertifika olarak düşünmek lazım. Açıköğretimden kaymakam alındığını ya da biraz daha genişletelim hakim savcı avukat alındığını düşünelim. Kim gider o zaman üniversiteye? Üniversite varlık nedenini kaybeder değil mi? Burada topu @siyasalllı arkadaşa atıyoruz, sayın siyasallı lütfen sokratesten, üniversitelerin varlık felsefesi üzerine öğrendiklerinizden bize biraz bahseder misiniz? Yani niye var bu üniversiteler?
-
Murad00 isimli kullanıcı ile yasaklanan mehmetcik isimli kullanıcı aynı kişilerdir. Bann yedikten sonra yeni bir hesap açıp hala provake etmeye çalışmak normal bir kişinin yapacağı iş değildir muhtemelen problemleri var. Kendisine tekrardan söylüyorum özelden yazma arkadaş uzak dur ve beni provake etmeye çalışma ben küfür etmem boşuna uğraşıyorsun. Forumdaki kaymakam aday adaylarına sesleniyorum bu arkadaşa dikkat edin aman.
-
Siz kafayı bozmuşsunuz gerçekten sürekli bi negatiflik bi kazanamazsınız göreceksiniz şunlar bunlar yahu tamam bu stres yemin ederim çok zor. Ama şunu demek çok mu zor ‘Allah çalışana hakettiğini versin.’ Bitti bu kadar basit. Çalışan adam için sınav 9 kasımda bitti artık iş ondan çıktı elinden geleni yaptı. Ona yapamazsın buna görürsün deyince sınav kazanılmıyor. Sınavı kazanacak adam zaten sınavdan önce forumda millete laf yetiştirmiyordu ders çalışıyordu.
-
@mehmetçik şu üslubunuza bakıyorum da sanki puan listesine aldığınız puanı değil de hayalinizdeki puanı yazdırmışsınız
-
Bide şu var kimisi çıkmış bence su soru yanlış bence bu soru yanlış diyor arkadaşım bu işin sencesi bencesi var mı sen kimsin? Veya ben kimim? Aç interneti oku konya ovası projesinin internet sayfasını aç bak sorunun yanlış olduğunu görürsün. Sonra tek yargıç sorusu, sencesi bencesi var mı aç avrupa insan hakları sözleşmesi 14 nolu protokol madde 27 yi oku zaten o sorunun da yanlış olduğunu görürsün hani sözel yani direk karşılaştırabilirsin. İktisattaki monopol sorusu hakkında bilgim yok konuşmuyorum. Bence sence deyip boş yapmaya gerek yok.
siyasal_ist tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@Godot, içinde söyledi: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
Sevgili adminler diğer başlığı anlamsız diyaloglarla ve seviyesizlik ile meşgul ettiği için atılan arkadaşı şu başlıktan da alsalar keşke atılan herkes 2 diye yeni hesapla gelebiliyor mu hocam? @mk-ank bence bunun yaptırımı olmalı. Diğer başlıkta yalan söyleyerek atılma sebebini farklı anlatan, aslında o başlıkta hakaret, seviyesizlik sebebiyle atıldığını unutturarak sizleri de töhmet altında bırakan bu hesabın kapatılmasını talep ediyorum. Teşekkürler
Kesinlikle katılıyorum. Oyun oynadığını sanan yumurcak2 diye tabir ettiğim bu hesabın sayfaya girişi engellenmeli ayrıca yumurcak3 diye hesap açarsa usanmadan bıkmadan tekrar engellenmeli. Başlığın ismi nedir? Mülakat. Şahıs ise alakasız alakasız şeyler yazıyor başlığı sabote etmeye çalışıyor gene, ve bu arada bakın bu şahsın yazdıklarına cevap vermeyin özelden falan da tekrar söylüyorum dikkat edin küfür ettirmeye çalışıyor hakaret ya da tehdit içerikli mesajlar atarsa da aman sinirlerinize hakim olun son virajdayız. Şahsın birden fazla hesabı var Murad00 da bu kişiye ait tekrar belirtmek istiyorum.
-
@hakimadayı06 teşekkür ederim cevaplarınız için.
-
@Hayati jpeg formatındaki fotoğrafı direk belirtilen mail adresine gönderdiniz değil mi? Yani isim soyismi bir şey belirtmediniz?
-
Özgeçmişte o taslağın çıktısını alıp direk soruların karşısını el yazısıyla mı dolduracağız yoksa boş bir a4 kağıdı alıp onu mu dolduracağız sorulara göre?
-
@Yunus1059 içişleri bakanlığı-personel genel müdürlüğü- kaymakam adayları, buraları tuşlayıp öğrenebilirsin.
-
@Yunus1059 arada VE varsa bunun için eşdeğerlik belgesinin gerek olmadığını söylemiş cimer sanırım ekran görüntüsü de vardı bende. Ama kaymakam adayları şubesinden bilgi almak en doğrusu bence nolur nolmaz.
-
@balamir e devletten normal mezuniyet belgesi yeterliymiş, ayrıca istanbul siyasaldan mezun olduğumu ve siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü için eşdeğerlik gerekip gerekmediğini sorduğumda gerek olmadığını zaten başkasının aldığını bunun yeterli olduğunu söylediler
-
Arkadaşlar bakın yani konuşmayayım diyorum ama kendimi tutamıyorum. Herkes hatalı. Amirim isimli kullanıcı olsa da olmasa da kaybedenler gene kaybedecekti burada suçlu amirim isimli kullanıcı değil sonuçta kimseyi zorlamadı buradan bir ders alınacaksa o da kimseye güvenmeyin kendi yolunuzu kendiniz belirleyin. Diğer mevzu illa bi yol gösterici arayanlar var. Aman amirim de amirimler amirim de amirimler. Sürekli bi çoban arayışı. Siz amir olmayı lider olmayı hedefliyorsunuz yön verilen değil yön veren olacaksınız ama bakıyorum püff rüzgar nereye bizim adaylar oraya.Kendine toz kondurmayanlara da maşallah çekelim utanma sıkılma yok ben şöyle demiştim ben böyle demiştim falan bi afralar tafralar ben burdayımlar. Bir de 4 aralıkta görürsünüz diye bilmiş bilmiş konuşanlar vardı rütbelilerden, gördük noldu?
-
Benim de beklediğim gibi geldi 81 küsur. Sıralamam bana kalsın. Geçmiş olsun herkese.
-
@safiTÜRK69 KARDEŞ sen çok biliyorsun maşallah şu doğru bu yanlış, sizin köyde mi öğretiyorlar bunları size.