Arkadaşlar bende ilk 100 ün içinde olup elendim. Söylenecek cok şey var ama söylemeyeceğim . Sadece pes etmeyin, elbet bir gün bizede güneş doğacak.
balamir tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@murad00 ikamet ettiğim yerin sorunu var mı diye sordular. Bende turizm odaklı ilçe olduğu icin konaklama sıkıntısı olduğunu söyledim. Daha sonra bu konu hakkında halkın önünde konuşma yapmamı istediler. Bir dakika süre verdiler. Cözüm odaklı bir konuşma yaptım bende halka hitap ederek.
-
Çok rahattı mülakat heyecan yapmayın yeter. Herkese başarılar diliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun .
balamir tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar bende ilk 100 ün içinde olup elendim. Söylenecek cok şey var ama söylemeyeceğim . Sadece pes etmeyin, elbet bir gün bizede güneş doğacak.
-
@murad00 ikamet ettiğim yerin sorunu var mı diye sordular. Bende turizm odaklı ilçe olduğu icin konaklama sıkıntısı olduğunu söyledim. Daha sonra bu konu hakkında halkın önünde konuşma yapmamı istediler. Bir dakika süre verdiler. Cözüm odaklı bir konuşma yaptım bende halka hitap ederek.
-
Kamu mezunuyum bölümle ilgili bir şey sorulmadı. Sorulan soruları burda paylaşmam doğru olmaz. Genel sorulardı kolaydı. Extra konuşma yapmamı istediler. Daha çok heyecanımızı kontrol edip edemediğimize bakıyorlar bence.
-
Çok rahattı mülakat heyecan yapmayın yeter. Herkese başarılar diliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun .
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@Cengower herhangi bir internet bankacılığından olabilir mi.
-
@balamir arkadaşlar bir soru sormuştum bilen varsa cevaplandırabilir mi?
-
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi çalışmalar. Sınav ücretini herhangi bir bankadan yatırabiliyormuyuz. Yoksa sadece Halkbank şubesinden mi yatıracağız.
-
@abdulaziz adli sicil kaydını e devletten almaya gerek var mı. Sadece beyan formunu doldurmayacak mıyız.
-
Arkadaşlar, diploma fotokopisi yerine gecici mezuniyet belgeside kabul oluyor mu , bir bilginiz var mı ?