TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. Hayati
    H
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 111
    • En İyi 42
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Hayati

Yasaklı

79
    İtibar
    112
    Profil Görüntülemeleri
    111
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Hayati Takip etme Takip Et

Hayati tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları

Grupta yazmışlar sanırım, bakanlıktan alınan bilgiye göre yetişirse cumaya açıklanıyormış en geç pazartesi demişler

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hayati

@redcrossbjk evet hocam muhtemelen öyle, ama sevindirici olan şu ki bu zamana kadar sadece sekreterten aldığımız bilgiyi şimdi farklı birimler de veriyor. Sadece sekreterlik olsa içimize kurt düşmüştü acaba oyalamak için mi falan diye. Anlaşılan eylüle yetiştirmek için bir çaba var bakanlıkta

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hayati

@pawnex Bi arkadaşım kurumdan yetkili birini aramış, haberler doğruymuş arkadaşlar liste imzalanmış tamammış kuruma gelmesi için bekliyorlarmış

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hayati

@872 aslında Eylül ayı duyum değil, koskoca özel kalemden bizzat defalarca alınan bilgi. Ama tabi koskoca(!) yönetmelik fos çıktı. Allah vicdan versin ne diyelim

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hayati

@furkenn kitap okuyun.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hayati

@eomer fazladan beklediğimiz bir ay geçti zaten hocam dua edelim de birkaç güne bu iş bitmiş olsun. Çünkü artık özellikle işsiz olanlar için ve tabi aileleri için de durum çekilmez bir vaziyet aldı. Gün içinde annemizi babamızı öylesine arıyoruz, müjdeli haber vermek için aradığımızı sanıyorlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hayati

Az önce 03122965841 olan numarayı aradım, özel kalemmiş Eylül ayı içinde açıklanacağını söylediler dedi kesinliğini sordum bize gelen sadece bu bilgi dedi.
      03122966069 burayı aradım özel kalemmiş bu da bakanlığın bize bu konularda bilgi gelmiyor dedi yukarıdaki numaradan ve söylediklerinden bahsettim cevap vermedi bize bilgi vermediler dedi.
      Sgk personel dairesini aradım çok kısa konuştu ve kapattı bilgi yok diyip

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hayati

Ben de ysk sürecinde duymuştum adres teyidi vs olduğunu söylediler. Haftasına da sonuçlar açıklanmıştı. Mantıklı veya mantıksız, olmuştur veya olmamıştır. Ancak böyle bir laf atılıyorsa ortaya bunu söyleyenlere laf yetiştirmek yerine doğruluğunu teyit için uğraşabliriz ya da susarız. Herkes gergin herkes küçücük bir haber alabilmek adına günde defalarca foruma bakıyorken ve bu süreçler yaşayanlar için tekrar haline gelmişken karşılıklı tartışmalara girmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Tabiri caizse bir deli kuyuya taş atıyor diye bakılıyor her ilginç yorumda, duyumda ama o taşı çıkaramıyoruz. Çünkü atan delidir diyip laf kalabalığına, alaylara başlıyoruz. Biraz daha sakinliğimizi ve ciddiyetimizi koruyabilmeyi öneriyorum herkese naçizane. İyi pazarlar, iyi forumlar.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hayati

@redcrossbjk kesinlikle hocam, zaten yönün denklik germiş olması hiçbir anlam ifade etmiyor. Denklik istatistik mezunu nu farklı bir mezun haline getirmiyor. Bu alımda iststistikten ayrıca kadro açılmamış olsa denklik kullanılabilir ama kurum zaten ayrıca belirtmiş

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hayati

Sabah şimdi milyon tane mesaj vardır diye uyandım Bi baktım sıfır ileti. Tatile girdiğini unutmuşum forumun😁

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hayati

Hayati tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları

@ömerhayyam teşekkür ederim hocam size de başarılar

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hayati

@ömerhayyam direkt fotokopi hocam, hatta ben renkli vs özendim ama memur gerek olmadığını söyledi

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hayati

Ben bugün evrak teslimi için gittim. Siyaset bilimi ve kamu yönetimi için. Eşdeğerlik belgesi aldım ama yanıma almayı unutmuşum. Oradaki görevli kişi de gerek olmadığını söyledi. Yani sbky için.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hayati

@müfettiş maalesef onunla ilgili bilgim yok hocam

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hayati

@Chapus ben aldım eşdeğerlik belgesi herkesin almasına gerek yok diye biliyorum. Zaten gelen belgeden de anladığım kişiye özel bir eşdeğerlik olmadığı için tüm bölümü kapsıyor neticede içiniz rahat olsun

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hayati

Mülakata kalan herkesi tebrik ederim. Mülakat tarihleri ne zamana açıklanır, geçen seneden bilgisi tahmini olan var mı

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hayati
    • RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

Mülakat tarihi ne zaman belli olur tahminen

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hayati

@Mngüll duyum olarak alıyorum hocam zaten bu süreçte kesin gözüyle göremiyoruz maalesef. Ama aslı varsa bugün veya en kötü ihtimalle bu hafta açıklanması lazım. Çünkü defalarca kuruma gelirse liste hemen açıklanır dediler

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hayati

@Mngüll aldığınız bilgi "listenin kurumda olduğu" mu hocam.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hayati

@jokerface keşke sadece 1600 kişi olsa hocam aileler, meraklı akrabalar.. 😓

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hayati