Her gune mutsuz umutsuz uyanmaktan sıkıldım. Sabah kalk kahvalti yap derse otur. Sonuc 000. Herkes isin de gucunde bi de evleniyolar. Ben calistikca batiyorum sanki. Icimdeki iman olmasa coktan....Bu hayattan cok alacagim var cok. Icimde bitmeyen bir isyan var.
busus tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
bu mülakatla alakam yok ama sabrınız büyük. Allah utandırmasın inşallah hepiniz atanırsınız.
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@piazza ben erdemli mal yaptm ama 65yasi isaretledim
-
4 yıl üniversite okudum 2014'te mezun oldum. 2015ten beri kpss sürecindeyim. psikolojik olarak çöktüm. sınav açıklanana kadar bari özelde biraz çalışıyım dedim kafamı toplamak adına, iş yok. bugün turkcellden aradılar çağrı merkezi için. lise mezunlarıyla aynı işi yapıcam( küçümsemek adına yazmadım, 4 yıl boşuna okumuş gibi hissettiğim için yazdım) kendime yediremesem de mecbur gidip kabul edicem. o da alırlarsa tabi daha 25 yaşındayım ama gerçekten kendimi bitmiş gibi hissediyorum...
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Dusunuyorumda icimizde imanda olmazsa napardik bilmiyorum. Heralde intihar falan ederdik. Cok sukur rizki veren belli. Bekliyorum.
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Yorumları okuyunca eski arkadaşların kazanmasina çok sevindim @davetsiz @köyün-ağası hayirli olsun hepimize. Benim de 2015'den beri ilk defa yüzüm güldü. İlan icin sonuclar icin emek veren herkesten Allah razi olsun.
-
Ne guzel baslik.. yazilanlari okudukca cok guzel insanlariz bea diyorum bir cok insan var disarda baba parasi yiyip dolasan dunya yansa umrunda degil. Biz cabaliyoruz ailemize yuk olmayalim mahcup etmeyelim diye. Allah buyuk emeklerimizi bosa cikarmaz gonlunuzu ferah tutun. Hepimiz ayniyiz yalniz degilsiniz
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
Onceden ilan gelmicek diye stres yapiyoduk. Simdi ne zaman gelcek nasil olcak diye yapiyoruz. Ilan gelince de hangi sehiri yazsam stresi. Sonra kurum sinavi mulakat stresi. Sonra is hayati stresi. En sonunda da ölür gideriz heralde stres bitmiyo arkadaslar
-
RE: 2017 Kpss sonrası guy (duyum)
Dua edelim de 2018 kpss sorulari da zor olsun puanlar ucmasin . Yoksa bizim puanlar cop olur siralamalarimiz iyi olmasina ragmen.
busus tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@snopetkisi dairenizin ik'sını arayip sorun belgelerim geldi mi diye.
-
@oolimpi17 degil ayni il ise ertesi gun baslamak zorundasiniz. Merkez ilce ayrimi varsa 15 gun
-
@busus evet yazdığımı okudum tekrar. Turkcell bile kabul etmedi beni diye düşünürken bu hafta gelir uzman yardimcisi olarak göreve başladım. Sürecin ne kadar zor olduğunu bizden başka kimse bilmez arkadaşlar. O yüzden siz kimseye aldırmadan çalışmalarınıza devam edin. Bu yolda sadece pes eden kaybeder. (Ama yeni başlıyorsanız tavsiyem yol yakınken dönün) Elbette bir kapı açılacaktır. Bu kadar emeği Allah karşılıksız koymaz emin olun. Allah hepimizin yolunu açık etsin.
-
@burc6 manisa dan manisaya 5 6 kisi basladi
-
@depopersoneli ben aradim gizlilik nedeniyle cevap veremiyoruz dediler. Tanidik sokmak lazim araya hocam
-
RE: adalet bakanlığı memuru alımı 2019
@karamell yok biz normal fotograf verdik hatta sakalliydi kardesim bisey demediler.
-
Bugun kardesim basvuru yapti. İnternetten istenen belgelern yani sira izmir adliyesi bedelli askerler icin de belge istedi ama tam olarak ney bilmiyorum. Basvuru formuna resminizi yapistirin bir tane daha yaniniza fotograf alin istiyorlar cunku. Onun disinda bisey istemediler. Herkese basarilar.
-
@burcuburcu tesekkur ederim hocam. Peki hem zabit katipligi hem de icra katipligine girilebiliyor mu?