Ben de Guy olduğu icin başvuru yapmayacagim, hayırlı olsun.
snopetkisi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Bir kpss sınavına daha basvurmus olmanin tarifsiz hüznü var , giden tek para olsun diyecegim ama ya gençligimiz
-
@ltfye senin yine iyiymis hocam, ben evlendigimi unuttum
-
RE: YSK SINAVI 2019
Genelyetenek ve kültür iyi ise Yazılı sınavın kazanılması cok kolay . Bir haftalik bir çalışmayla sadece ilgili kanunları okuyarak 88 puan almıştım . Mülakatta ise komisyon bes kişiden olusmustu ve Cok gergin bir ortamdı , zarftan uc soru çekmiştik soruları bilmek pek birşeyi değiştirmedi. İlan gelirse muhakkak deneyin arkadaslar kazanması guydan daha kolay. Hepinize başarılar
-
@paretowilfredo bizim geceler gündüz oldu gündüzler gece :))
snopetkisi tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: YSK SINAVI 2019
Genelyetenek ve kültür iyi ise Yazılı sınavın kazanılması cok kolay . Bir haftalik bir çalışmayla sadece ilgili kanunları okuyarak 88 puan almıştım . Mülakatta ise komisyon bes kişiden olusmustu ve Cok gergin bir ortamdı , zarftan uc soru çekmiştik soruları bilmek pek birşeyi değiştirmedi. İlan gelirse muhakkak deneyin arkadaslar kazanması guydan daha kolay. Hepinize başarılar
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
Arkadaslar, İstanbul guy için ; 2 temmuzda gvs icin polis memurları mahalledeki muhtara gelmisler ama daha aranma dahil hic bir sekilde teblig olmadı , daha uzar mı ? Yoksa artık kurumu aramalı mıyım ?
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Ben de Guy olduğu icin başvuru yapmayacagim, hayırlı olsun.
-
@ltfye senin yine iyiymis hocam, ben evlendigimi unuttum
-
Bir kpss sınavına daha basvurmus olmanin tarifsiz hüznü var , giden tek para olsun diyecegim ama ya gençligimiz
-
@kaimoğlan inşaallah kaynaginiz yanılıyordur .(
-
@paretowilfredo bizim geceler gündüz oldu gündüzler gece :))
-
RE: 2018 Guy Alımı
Dostlar cumanız ve kandiliniz mübarek olsun. Biliyorsunuz ki kpssA grubunda bir alım ilan doneminin olmayışı idareye geniş bir takdir yetkisi vermektedir. Ve son iki yıldır bu takdir yetkisini alancı arkadaslara yonelik cokta comert bir sekilde kullanmadi.Bu kesinlikle ilanlarin gelmeyecegi anlamına gelmez. Simdi duyumlara gecelim ama oncelikle belirteyim ki duyumlarin hic bir zaman kesinligi olmaz. Maliye bakanliginin bir birimindeki memurdan duyacağımiz bir duyum, baska birimdeki yetkili tarafindan kolaylikla reddedilebiliyor ,buyuzden forumlardaki arkadaslar arasinda ihtilafa neden oluyor. Birbirimizi incitmeyelim . Aldigim bilgilere gore ilanın yakin bir zamanda gelecegi . Bir bilgiye gorede ilanin gelip kpss sonrasina kalacagi ama daha onceki yillarda boyle bir durum guy adina yasanmadi diye biliyorum, buyuzden bunu dusuk bir ihtimal olarak gormekteyim . Bir baska duyumda kpss sonrasina sarkitilacagi ve buyuk sayili olacagi. En kuvvetli duyumum yakin zamanda olacagina dair,pes etmeyin..