@keciburcu hemen kaldırıldı bende sonradan bakamadım katılım çok fazla olmamıştır hemen kaldırıldığı için ama istanbul ve izmirden sonra malatya çıkmasına çok şaşırdım tabi bu yüksek puanlilarin yazdığını göstermez ancak memleketim olmadığı için ben yazmaktan çekindim
eylülgeldi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Guy da malatya yazacaklar toplanalım
eylülgeldi tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@snopetkisi, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
Arkadaslar, İstanbul guy için ; 2 temmuzda gvs icin polis memurları mahalledeki muhtara gelmisler ama daha aranma dahil hic bir sekilde teblig olmadı , daha uzar mı ? Yoksa artık kurumu aramalı mıyım ?
Hangi ildesiniz
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
Ankaradan başka ilde soruşturması hala devam eden var mı
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Katılımda hangi şehirleri yazdiniz arkadaşlar
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@dovunque bende 4 soruda bu hatayı yaptım ve en kolay sorulardi onlar yüzünden büyük ihtimal 1 2 soruyla ya kazanıcam ya kaybedicem
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@hakimim_25 o anketi bende gördüm o yüzden çok cekiniyorum malatya yazmaya ikilemde kaldım kaç gündür kurum sınavı kafama takılıyor
-
@hakimim_2 Malatya geçen yıl olmadığı için bi tahminde yürütemiyorum istanbulla malatya arasında kaldım
-
@keciburcu hemen kaldırıldı bende sonradan bakamadım katılım çok fazla olmamıştır hemen kaldırıldığı için ama istanbul ve izmirden sonra malatya çıkmasına çok şaşırdım tabi bu yüksek puanlilarin yazdığını göstermez ancak memleketim olmadığı için ben yazmaktan çekindim
-
Malatya yazan herkesin kendi memleketi mi acaba yazmayı düşünüyordum ama bugün bi ankette malatyayı yazan çok gördüm dikkat ettim çoğu malatyalı