@maliyeci07 allahtan ismi yasin değilmiş
köyün-ağası
@köyün-ağası
köyün-ağası tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@zenginmemur senin acilen sosyalleşmen gerekiyor. Kahveye falan git,çevre edin acil bişeyler yapman lazım
-
Öğretmenlere 40bin atama isteyelim
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Maliyede ilanlar gelecekmiş rahat olun bugün bir yetkili ile görüştüm. Maliyede açık olduğunu yakında alıma çıkılacağını söyledi
-
O listelere bakıpta ismi bulamamak çok zor ben 70 kişilik listeye en az 15 defa bakmıştım ins o duyguyu yaşamazsınız
-
@holywind 3 yıldır kpss ile ugraşsan hatta 4. Yıla girdik bekleyen askerlik biriken gss, sürekli faizle katlanan kyk kredisi bunun yanında çevre baskısı çekseydin sende acele ederdin kardeşim
-
RE: Vmy 500 kişi 2018
Acaba böyle bir durum öğretmenlerin başına gelseydi ne oldurdu valla merak ediyorum kaç milletvekilir soru önergesi verirdi
-
Gazete ilanı için artık herkes elini cebine atsın mülakat bekleyen 2500 kişi var yeni ilan bekleyen en az 30.000 kişi 3500 tl bunca bekleyen insan için fazla bir para değil sadece 350 kişi 10 tl atsa para toplanıyor bir ay telefonunuza tl yüklemeyin, kızlar makyaj malzemesinden 20 tl illaki kısabilir bir ay kuaföre gitmeyebilir parayı toplayabilir erkeklerde halı sahaya bir maç gitmeyip o parayı gönderebilir iki gün sigara içmese o parayı gönderse bile yine toplanır. Burayı takip eden en az 300 kişi var. Yeni ilan bekleyen arkadaslarda yardım etsin. Bu süreç tamamlanmadan yeni ilan gelmez süreç ne kadar erken biterse yeni ilan o kadar eerkene alınır
-
@babayega sende ayrı bir dertsin kardeşim
köyün-ağası tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Kaynak, Çalışma Yöntemi, Bilgi Paylaşımı
Bu yıl sayıştay alıma çıkacak mı ?
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
Gvs si daha gelmeyen var mı 20 gündür belgemizi teslim ettik ama daha gvs miz gelmemiş
-
İlçede ikamet edenlerin gvs si ilçe emniyet yapıyor değil mi. Bazı arkadaslar sadece il merkezinde yapılıyor diyor. Net bilgisi olan var mı
-
Arayıp sorun hatta emniyete gidin daha erken başlarsınız.
-
@duvager belge teslimini bende yaptım lise diplomasını sormuyorlar bile. 4 yıl bende lise okudum hiç diploma falan götürmedim
-
Diyarbakır daha evrak teslimi için duyuru yayınlamadı bir bilgisi olan var mı neden gecikti ki
-
@shanks ünvana gelir uzman yard yaz sicil boş kalacak
-
Lisans diploması demiş mezuniyet belgesi kabul edilmiyor mu
-
@badboysimsek Pazartesi gib i ararız gönderdiniz mi diye