Sesimiz cikmadikca kafamiza vuran daha çok olur .BIrkac gun sonra 500guy ilani bile verilse yarabbi sukur deyip ses etmeden çalışmaya baslayacak bu puana il gelir mi diye dolasacak insanlarla dolar burasi .
karamell tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@kamusaldenetci Her maliyede tanıdığım var diyen ilandan bahsediyor ama sonuç ne hocam .Benim arkadaşlarda 18 aydır defalarca gelir dediler ne var elde tüm arkadaşlarım ilk senesinde atandı ve hepsi tanıdığın yoksa uğraşma modundalar.Keşke bana sataşmak yerine ilanın gelmemesinden neden işsiz olduğumuzdan da bahsetseniz belki o zaman tanıdığım olmadığı için onlarca mülakattan elenip ya da yedek kalıp yine de asosyal damgası yememe razı olurdum ama iibfnin en büyük düşmanı karşındakine bile saygı göstermeyen iibfli yine şaşırmıyorum
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@abdulbakitr hocam ne kadar kolay söylüyorsunuz 2020 sonu olmayacağına emin misiniz peki ilanın. 2019da da ilan gelecek denildi ama gelmedi. 2018 puanı bile kullanılmamıışken 2020 kpssye girecek birçoğumuz .İnsanların sakin olmaması çok doğal sırf para vermek için kpssye girmek istenmiyor haliyle
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Inşallah öncelikle 45 kişilik ilgoc mulakatini kazananlar açıklanır yoksa geçenki sinava girip kazanmis olanlar yine mülakata gidecekler ve o da puanlari etkileyecek
-
@Adem052 18 aydır bekleniyor zaten süre arttıkça daha fazla mı alıma çıkılacak hocam.Hem işi olanda başvuruyor guy olup başvuran bile vardı önceki senelerde yani ilgöçün bitmesi neyi değiştirecek ki
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
bazen mülakatlar yapıldı da sonuçlar mı açıklanmadı diyorum ya da mülakata kalmış mıydık diye düşünüyorum size de oluyor mu arkadaşlar
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
whatsapp gruplarında soruları paylaşıp burda neden paylaşmıyorlar benim anlamadığım bu orda paylaşınca rakipler öğrenmemiş mi oluyor
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Müşrif hocam mayısta gelirse üstüne 1000-1250 olursa burdan elenenlerin bir daha ilan görme ümidi dahi kalmazki
-
En sonki guy kurum sinavinda da herkes cok kolaydi yüksek bekliyorum dedi kimse inanmadi insanlara ve İstanbul kurum sinavinda 81le kapatti dahasi cogu il 77-81arasiydi zaten ki guy sinavi cidden kolay bariz cevaplari olan bir sinav ve sacma ya da garip sorulari olan bir sinav da degil. Dünkü sinav kolaydi iktisat sorulari haric digerleri gayet calisan icin net cevaplari olan sorulardi. Herkes kendi cevabini dogru kabul ediyor ben de 78-79 civari yapmisim cok çalıştım hemde muhtelifte dahil olmak uzere keske kamu kismina bakmasaydim da iktisat daha fazla calissaymisim dedim o kadar basitti ki muhtelif sorulari. Bencede yuksek kapatma ihtimali var malesef o kadar sacma yanlislar yapmisim ki boyle kolay bir sinavdan elenirsek cok uzulecegimiz aşikar
karamell tarafından gönderilen son iletiler
-
@scofieldmustafa Çok teşekkür ederim cevabınız için cidden bunu düşünmekten kafayı yedim dibini sıyırıyordum artık İnşallah sorunsuz atlatırız bu süreci
-
Arkadaşlar tanıdıkta kalabiliyor muyuz acaba? Misafirliklere de sınırlama var genelgeyle .Kafam karıştı
-
@strtmn iiibfli büyük oyunu zerre görmüyor bi baktım adamın takipçi sayısı artmış ve çoğu ortak iibfliler. Sizin destekçinizim diyor ama en son gittiğinde ben haketmiyor muyum diyordu???? Bu nasıl destek anlamadım
-
@iyiparti milletvekillerinden @huseyinorsktu ve @DursunATAS38 beyler konuyla ilgili önerge verdiler. Sonucunu bekliyoruz...yazdı hocam durumdan haberleri varmış yani
-
@Spesifik2019 hocam katılan kitle malesef hep aynıyız nasılsa birileri bizim için tweet atıyor diyenler çok daha fazla. Ya çok bilinçsiz bir kitle geliyor ya da umursamıyorlar. Face gruplarındaki atışmalar da buna örnek sonra da neden öğretmenler her yerde diyorlar.Eğer bu kurumiçi mevzusu onlarda olsaydı twitter yıkılmıştı tüm ülke duyardı
-
@lannisterjk sürecin uzamasına neden olansa 2018 guy mülakatları çok geç yapıldı
-
@lannisterjk süreç bu kadar uzun olmamıştı hocam.Şöyle söyleyeyim 2017 guy mülakatları 6 ekim 2017de bitti.2018 guy yazılı sınavı ise 18 ağustostaydı ki ilan 45 gün önce geliyor. Yani şu an bizim sürece bakarsak 2019 da ilan gelmeliydi ama es geçildi yıl.
-
@lannisterjk hocam hiç bu kadar uzun olmamıştı
-
@nimesay göç ve il göç uzman yard yazın çııkar hocam
-
hocam face grubunda biri ekran fotosu paylaşıyor ordan bakabilirsiniz