Aslında bu puanlar bizlerin ne kadar zor durumda olduğumuzun bi umut kapısı aradigimizin işsizliğin büyüklüğünün özel sektörde ezilmisligin sesi hep.herkes çalıştı olucak diye inandı. O kadar üzgünüm ki ...icimde ateş var sanki...ben mulakattayim ama sevinmeye utanıyorum yemn ederim.90 puanla girememek nasıl olabilir diye kahroluyorum ...
nimesay tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@jellinek yazdığım yeri söylesem sanki o ile dikkatini çekmeyen bendenyüksek puanlı biri ben yazarsam burası kesin gelir deyip orayı yazarmış gibi geliyo içimde patlıcak paronayak oldum doğrudur
-
@muhalba hadi bu sonuçlar en geç haftaya açıklanır gibi. ben asıl guy sinav sonuçlarının açıklanmasını beklemekten duyda sıralamaya girsek o mülakat sürecini sonuclarin açıklanmasını beklemekten şimdiden yoruldum o sürecin uzunluğunu dusuneyorum. O kadar yavas isliyor ki her sey sonumuz hayrolsun...
-
Ya arkadaşlar il göç sınavı il bolunmeli değildi ve resmen coook aşırı kolaydı ona rağmen 83 ile kapattı bu sınav eskilere göre kaliteliydi yanı aşırı kolay denemez ve iyiler şehirlere dağıldı vs.. sebeplerden içinizi ferah tutun istanbul max 85 ile kapatır bence ...
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@özgeee aynen oyle o sorularda ben evde çözdüm 82yaptım bu sınava girdim 84 yaptım yani o da basitti bence.ve 45 kişilik alımda 71le kapattı bu alımda en fazla 78 olur insallah.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@NYXZ vergi erozyonu ve kamu tüketim harcamaları sorularına sıra gelene kadar dışlama sorusu ve stagflasyon sorusu daha yanlis
-
@dr-pyle insan ne yapsa eksik geliyor son günler bi çaresizlik hissi var herkes mi böyle bilmiyorum ama en iyisi çıkmış sorular tabi.tessekkur ederim
-
@mrvguy 1 ayın bile işşiz güçsüz hesabını yaparken meçhule giden bir gemi kalktı bu limandan ...
-
boşuna tartismayin zaten bizim istegimize göre hareket etmeyecekler . Burda harcadığımız enerjiyi bence ders çalışmaya başlamaya verelim. Iyice kadın programına bağladı forum
-
@rabia89 ben kendi adima su an farklı soru bankaları edindim onları cozuyorum zaten soru cozerken eksik olduğum yerleri de tespit ediyorum ( ama bunu defalarca konu tekrarı yapmış biri olarak söylüyorum .eğer konu eksiğim fazla olsaydı kesinlikle konu-soru yapardim)
nimesay tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Guy duyum
@zenginmemur arkadaslar 2021 guy sayfası yok mu forumda bulamadım
-
@pareto_wilfredo üstad haber bekliyoruz lütfen dönüş yap
-
Bence de kesinlikle açıklanmayacak
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sözlü Mülakatları
@emrekyr hocam ben duy mulakatina girdim guya da giricem aöf mu diye sormadılar bile. Herkesle eşit soru sordular.degerlendirme yaparken bi araştıralım bu AÖF mu demiyorlar yani.sen sınava girmeyi haketmişsin .hakettiysen çoğu örgün okuyandan daha fazla şey öğrenmişsin çalışmışsın demektir.motivasyonunu bozma.kendini en iyi geliştiren girer. Sayistay btk vb.kurumlarda belki incelerler okuduğu üniversiteyi.ama guy duy da önemi yok emin olun
-
Benim anlamadığım halkın vergi borçlarına da bakıyor mu mal mudurlukleri
-
@marsiyal aynen çok düz tanımlanmış benim düşüncem normal memur şeklinde çalışıyor demekki bu kadar tanımsız bırakıldığına göre...
-
RE: Kadın mülakat kıyafeti seçimi nasıl yapılmalı?
@hellsing ben de yakalı gomlegi hiç yakıştıramadım ama illa yakalı erkek tipi gomlek olmak zorunda mu yok temiz düzenli görünen ciddi bi şey de giyilebilir mi tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi acaba
-
Yanı başvuru formunu da önceden tevdi etmiyoruz yanımızda mülakat gunu goturucez o yüzden su an netleşti sanki