1-Turizm amaçlı vize : insanı yaptım gerekçe kısa dönem 2 yıl veriliyordu olmaması lazım kendimi kandırdım sınavda ve yanlış
2- iktisat bütçe sorusu b yi işaretledim 2000 2000 4000 bütçe yapıyor neden işaretledim bende bilmiyorum gözden kaçtı gitti
3-Ab dersleri aldık üni de ab brüksel bilinç altımda sürekli ama CENEVRE İŞARETLEDİM anlam veremiyorsun böyle olabiliyor sınavda KİM MİLYONERDE İLK SORUDA ELENENLERE GÜLMEYİN
4-KDV ÖTV : KDV 1985 Dİ İYİ BİLİYORUM ÖTV DE 2001 İLE 2002 GİTTİM GELDİM TABİKİ YANLIŞI İŞARETLEDİM
5- BORÇ SERVİS ORANI PAYDA DA İHRACAT OLACAK DEDİM 2 ŞIK VAR TABİKİ YANLIŞI İŞARETLEDİM
6-VERGİ EROZYON/ÇÖLÜ HALA anlamlandıramıyorum
7-sahte vize iptal dedim sonra yargısal süreç için askı dedim son dk da
8-bretix sınavdan çıkınca aklıma geldi bu ifade genişleme yorgunluğu yaptım
9-alsas loren fransa-italya mı almanya -fransa mı diye gittim geldim yanlışı işaretledim
10-TARTIŞILAN 3 soru yanlış olduğunu anladım İKTİSADA yeni yorum mu getircen kendine gel yanlış debelleşme dedim kendi kendime 2 si doğru 1 i yanlış işaretle geç not BU TARTIŞILAN SORULARA DERİNLEMESİNE DÜŞÜNÜLMESİNE GEREK YOK ONU ANLADIK
11-Hizmet yönünden soruda demiş diğeri neydi düşünüyorum aklıma gelmiyor yer yönünden yönetim işte ama gelmiyor motor duruyor nevşehir belediyesi
12- tarım ve orman bak açık bariz diğerleri yurt dışı temsilcilik vs açısından düşünürsek -kamu diplomasisi
13-liberalizm neden yanlış tanrım didim sınırsız özgür- eşit ahlak
14-almanya ulıusal birlik 1871 işaretledim 65 e döndüm
15-daha 8 tane var hatırlayamıyorum şimdilik 76-77 net kesin hadi en kötü tablo 76 net diyelim 1 soruda muallak ne işaretledim hatırlayamıyorum.
NYXZ tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
suriyeli 10 arkadaş 74 diyor 6458 e sizden daha hakimiz ama alanı yapamadık diyorlar.
-
Günaydın, bugün kaçla kapatıyor ?
-
Açıklandı 72 de kapatmış hayırlı olsun dese biri
ne dua alır demi şu cuma vakti
-
Yav siz neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum geçen alımda 71 ile kapattı 75 kişi alınıyordu soruları da taşranınkine benzerdi 800 kişi çağrılacak 70 ile kapatır hatta yönetmelikde yazmasa bile 60 a düşer
3-5 kişi 100 aldı diye 100 ile kapatmıyor arkadaşlar kasmayın bu kadar bu felaket tellalları her zaman olacak 100 alan arkadaşa da sesleniyorum inşallah mülakatı da geçersin de senin için yıkım olmaz kardeş iptal gereken soruda var daha taşrada 2 tane özellikle ıs-lm sorusu ve philips eğrisi hangi okula göre sordun be adam kısa dönemde kayar diyon
hem kısa dönemde hem uzunda geçersiz sayan okullarda var... soru diye soruyorlar işte
-
1-memur maaş ödemesi -cari harcama olması lazım ( kamu tüketim yazılmış)
2-ıs-lm sorusu hatalı soruya göre lm nin dik olması lazım şıklarda yok
3-philips eğrisini hangi okula göre soruyorsun yeni klasiklerde philips eğrisi geçersiz(kısa+uzun)
4-Vergi erozyonu/vergi çölü kavramları sıkıntılı gibi bencebenzer özellikler hiç yoktan
-
@aksu8935, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@Minimalist 83 ile umutsuzum
Saçmalamayalım lütfen
-
@İbbfli19, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@NYXZ hangi sorulara itiraz ettiniz hocam
1-vergi yükü - ortalama vergi oranı dese doğru ama ortalam vergi yükü demiş öyle bir durum yok
2-ıs-lm hemfikiriz
3-stagflasyon a ve b diyorlarda b sorulan soruya göre daha uygun kısa üzün etki bahsetmemiş bile soruda
4-libarelizm sorusu eşit ahlaki değeri açıklama istedim verirlerse
5-vergi çölü- vergi erozyonu ( Tüyo mülakat kitabı yanımda yok açıp baksınlar vergi çölü diye bir tanım yok diyen arkadaşlar ) azımda tüy bitmeden çünkü son yazım işe geçeceğim bir daha uğramam.
6-Dış borç servis oranı itiraz etmedim ama b ve e şıkları arasında kalıp yanlışı işaretledim şu sınavda tek üzüldüğüm soru birde turizm amaçlı gelenlere insani yapmışım kısa dönem ikamet 2 yıl dedim olmaması lazım dedimona üzüldüm. Kendinize dikkat edin hak edenin kazanması dileğiyle herkese FIRSAT EŞİTLİĞİ VERİLMESİ DİLEĞİYLE ( Angara -8 derecede sınava girdik dudaklarım çatlak hala yemek yiyemiyorum istanbul da tişörtle geziyoruz)
-
@tobinq, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@NYXZ Bilmiyorum ki
Allah da seni güldürsün ne diyim haykırdım....
-
Selam herkese iyi forumlar artırıyorum 100 ile kapatır şu muhabbeti bırakın artık bence 2 hafta sonra göreriz bana kalırsa 100 ile kapatır 80 nedir ki herkes einstein lafta
NYXZ tarafından gönderilen son iletiler
-
@plansız, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar merhabalar, anlıyorum streslisiniz, sınav sonucu beklemek ister istemez insanı geriyor ancak başlık açıldığından beri böyle can sıkıcı muhabbetler olmazdı, son günlerde artmaya başladı, birbirinize karşı biraz daha anlayışlı davranacağınızı umuyorum, bu durum iletileri okurken bizleri de rahatsız ediyor. Ülke gündemi yeterince can sıkıcı burada bari tanımadığımız insanlar üstünden alaycı vs. tavırlar takınmayalım ki zaten az kalmış olan muhabbet ortamı korunsun, rica ediyorum.
Kolaylıklar dilerim, Allah yardımcınız olsun.Adamı katil eder bunlar hocam sen beni banlıyonmu kovuyon mu napıyorsan yap askıya al hesabı yoksa azımdan istenmeyen cümleler çıkacak baksın herkes yoluna yasaklamazsan yazasım geliyor o yüzden sen kapat hesabı bende siteyi host tan sileyim kafam rahat olsun
-
Site yöneticilerinden ricam yasaklasınlar beni elimde olmadan yazacağım ayıp olacak not açık adres de vereyim derdi tasası olan gelsin NEYSE kaşıntısı halledelim.
İstanbul-pendik ikamet sıkıntısı olan da özelden yazsın halledelim. Bur da klavye ile olmuyor
-
@ahmetozcelik35, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@NYXZ ingilizce bilmediğini bu kadar belli etmeseydin keşke, entelektüel görüneceğim diye saçmalamışsın resmen. İngilizcede daha çok demek için “very very” kullanılmaz, “more” kullanılır.
"more" kullanmamam ing bilmediğim anlamına gelmiyor ben very very tercih ediyorum bilgi için teşekkürler bilmediğim bir bilgi değildi
-
@ubeyde, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@ahmetozcelik35 gerzek artis artis konuscam diye ne dedigi anlasiliyor, ne de kendinden haberi var. Sümsük
Evlisin çocuğun var anladığım kadarıyla kalbini kırmayım bur da söveceğim "ubeyde" sahabi ismi kullanmışın ayıp olacak o ismi taşıyan biri bunları yazamaz senin gibi yobazlar yerleşecekse hiç yerleşmesin bu kuruma
-
@80üstamadnnmsz, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@NYXZ tamam unicornlar işe başlasın
Anlaştık ama ankara ayağını denk alıp bizi duyması lazım KEŞKE
-
@onur06, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Keşke şu foruma yazabilmek için belli kriterler olsa da saçma sapan şeyleri okumak zorunda kalmasak
keşke, ama keşke der otururuz hep
sen öyle bir forum kurabilirsin keşke demek istemiyorsan kpss sistemini değiştiremezsin belki ama üzüldüğün bu durumu değiştirebilirsin.
-
@NYXZ arkadaşım ben de bu halimize çok üzülüyorum bu sisteme çok karşıyım.peki buraya Unicornluk yapıp 70 alsaydık 4000 kişi mülakata girerdi yazınca sistem değişiyor mu ya da gerçekten 4000 kişi mülakata kalırsa ne olacağını ben söyleyim herkes o referans dediğimiz torpil arama yolunda daha da çirkinleşecek yüksek puan almış daha çok emek vermiş olanların Hakkı yenecek .keşke hiç mülakat olmasa da ilk 200 direk işe başlasa .o zaman temiz bi rekabetle emeklerimiz yarışsa
Brovooo "Bi de bu yarışı DAHA ÇOK( VERY VERY HARD) duygusallaştırma işi başladı ?" gel burdan yak desem tartışma dewam edecek yazmadım say
Daha da duygusallaştıralım gardaş ilk 200 işe başlamasın KPSS İLK 200 işe başlasın TAM OLSUN miss beyin bedava yaptım çıktım işe başladım der oturur millet merkezi atama gibi -
Bi de bu yarışı duygusallaştırma işi başladı ? Kaç kişi 100 alabilecek ihtimali varken 70 de bırakır ki ?
Normal bir insan bu yazdığınıza sinirlenmemesi lazım herhalde "BİR DE BU İŞİ DUYGUSALLAŞTIRMA İŞİ BAŞLADI" sinirlenmiyorum ben sadece içimden geçenleri yazıyorum ifade özgürlüğü var tabi ki İÇİMİZDEKİ CANAVARI dışarı çıkarmadan gayet medeni yazıyorum ama yıllarım forumda geçen biri olarak tavsiyem oturun izleyin yazmayın arkadaşlar
yoksa hır çıkıyor çok duygulandım ağlayacam hadi iyi akşamlar hepinize her şey gönlünüze göre olsun diyecem de, 3 tane ilahiyat mezunu daire başkanının gönlüne bağlı başarılar herkese kalın sağlıcakla diyim.
-
@ubeyde, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@NYXZ unicorn ne?
Google amcaya sor ikisini de belki bu yıl aranan en çok kelimeler listesine girer
google amca ne diye sormazsın umarım -
he şöylede bir durum var unicornluk yapıp herkes 70 net te bıraksaydı
yönetmeliğe göre 4000 kişi mülakata giderdi aynı puaa sahip oldukları için