@takkurt Kurumu aradık bugün yetiştirmeye çalışacağız dendi. Bir kaç kişi de arayıp aynı şeyleri teyit etti ama kurumdaki bey özellikle rica etti arkadaşlara söyleyin aramasınlar çalışamıyoruz dedi
F.Hayek
@F.Hayek
KOSGEB / KOBİ Uzman Yardımcısı
F.Hayek tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Ankara 67 bekliyorum inşallah ararlar çok bekledik
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@proletarya @hickskaldor Hocam ikinize de hayırlı olsun darısı bankacılık bekleyen bizlere mülakatta da inşallah yazılı gibi güzel sonuçlar alırsınız
-
RE: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
Bu sene puanın p28 olması biraz sıkıntı. Benim p24 ile p28 arasında 5,5 puan fark var. Geçen sene de böyleyse, p24te 85le kapatan yer bu sene p28le 90ı görür gibi geliyo ama tam analiz yapamadım
-
@onuktekin O da var hocam beşer onar kişi de olsa eksilenler hep yüksek puanlılar oldu inşallah dediğiniz gibi olur da yüksek kapatmaz
-
@aroma Hocam öncelikle eleştirmeden önce sormanızı tavsiye ederim. İletiyi ben yazdım ve arkasındayım. Bölüm bazlı sıralamam 128, genel sıralama 178, puan 90.87.
Ben öyle 95 puanım var şurayı yazdım inşallah gelir, 93 puanım var şurayı tercih etsem gelir mi sizce, ya da güncel olarak 93 puanla memleketimi yazdım komisyonu ikna edebilir miyim demiyorum. Yani insanlara tamamen bu şekilde bakmayın lütfen -
@kaymakam İsyan aşamasını geçtik artık hocam bu sınavlar sabrı öğretti bize tek iyi yanı da budur belki yakın zamanda açıklanacaktır inşallah ️
-
RE: BOTAŞ 186 İşçi İlanı
@akademili Meslek bilgileri kısmını doldurduktan sonra kişisel bilgiler bölümünden üyelik kısmını “yeni kayıt”tan aktife çevirmeniz gerekiyor
F.Hayek tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Van için kazanan arkadaşımız var mı?
-
RE: KOSGEB Kobi Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Mülakata kalan arkadaşları tebrik ederim. Mülakatlar Ankara KOSGEB Başkanlığında gerçekleşecektir. Kart çekme usulü sorular yöneltilir akabinde bireysel, bölümünüzle ilgili ya da tercih ettiğiniz il ile ilgili sorular da sorulabilir. Şimdiden başarılar dilerim.
-
2 hafta önce gvs.ler bitmedi deniyordu geçen hafta kosgeb listeyi hazırlayıp bakanlığın onayına gönderecekti. Listeler şu an onay aşamasındaysa en azından gecikmeli de olsa süreç ilerliyor. Ümitvar olmak lazım fazla süreceğini sanmıyorum şahsen
-
@indengg En son 2 gün önce kurumu aramıştım. Oradaki beyefendi bilgilerinin olmadığını söyledi. Süreci şu an başkanlık yürütüyor ama sona yaklaştı kısa bir süre sonra açıklanacaktır inşallah.
-
@cansuu Hocam kadın olan bakanlıktaki olabilir mi, KOSGEB'te telefonlara bakan hep erkek oluyordu. Ya da insan kaynakları haricinde bir birimle mi görüştünüz?
-
RE: MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Arkadaşlar soruları bi toparlayalım mı hatırladıklarınızdan
-
@takkurt Çok sakin gidiyoruz. İnşallah fırtına öncesi sessizliktir
-
@beklemeci Teyit geldi gol oldu. Hadi inşallah Ben sorduğumda listeler henüz gelmedi demişlerdi, gelmiş mi ki sordunuz mu hocam?