@MTkmn hocam ben kurumda çalışıyorum sınav şubesine bizzat sordum mülakata giren arkadaşlarım var dedim. Verdikleri cevap şu: "yönetmeliğe göre 26 sı son gün bize ondan önce listeler gelmez diye düşünüyoruz ama o gün gelir, ilanda yazıldığı için açıklanır o tarihte muhtemelen"
beklemeci tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@modigliani-0 gidip sordum yarım saat önce bizzat, yakında açıklanacak artık sormayın diye isyan ettiler
-
Hepinizin hakkında hayırlısı olsun inşallah, kazanamayanlar üzülmesinler... biri idari hakimlik olmak üzere 8 kurumdan elenip sonra atanmış biri olarak kazanan kazanamayan herkesi çok iyi anlıyorum, bazen geç oluyor ama oluyor arkadaşlar, pes etmeden kalkıp tekrar başlamak gerek olumsuz sonuç olursa kimse bırakmasın. Herkese başarılar
-
RE: SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
@mjöllnir hocam ben denetcilik asılım ama hala atamam yapılmadı tebligat falan gelmedi sadece orada guvenlik sorusturmam daha erken biterse uzmanlikta yararima olur mu dusuncesindeyim o yuzden hemen olmasa da hic baslamadan feragat edecegim
-
@mjöllnir aynı kurum oldugu icin gecerli olabilecegi gibi bir konusma olmustu kuruma belge teslimine gittigimde. Simdi yarin uzmanlik icin belgeleri teslim ederken netlestirip kimseyi magdur etmemek adina ne gerekiyorsa yapacagim hocam merak etmeyin. Tasra atamaya da ugrar kesin bilgi alirim ne asamadaymis sorusturmalar veya yedek listenin durumu.
-
@gazi5 feragat ettim dilekceyi verirken biz de yedek duyurusunu yayinlayacagiz iyi oldu bir kisi daha girer dediler
-
Kurumda çalışıyorum, sınav şubesine 1 saat önce sordum hazırlıyoruz bugün açıklanacak dediler, belki listelerde oldugu gibi mesai sonrasına kalıp yarına sarkar en geç
-
@khun kaç kişinin feragat edeceği konusunda kesinlik yok değil mi? Yedeklerde ilk siralardayim hala aileme sonucun aciklandigini soyleyemedim
-
@keynes123456 hocam kurumda çalışıyorum şimdi sordum sizin için tekrar, hala sınav şubeye gelen bir bilgi ya da liste yokmuş, hiçbir fikirleri yok, beklentileri yönetmeliğe uyulması ama bu saat oldu hala gelişme yok diyorlar.
-
@FranciscoNittin mesaiye kaldıklarını ben de duymadım, yalnız şizofren değilsem dün gidip görevli bir şefe kendim sordum. Ondan önceki gün de başka bir personelke yazıştım. Yani birinin dediğini öteki bilmiyor olabilir birden fazla oda ve hat var ama öyle bişi demedik kimse gelmedi sormadı falan komple yalan yani Allah sorar
insani bir durumdur arkadaşlar bilgi vermiş olabilir ben bilmiyorum de geç niye insanlara yalancı diyorsun. Artık sinirlenmeye başladım gidip tüm odalarla konuşcam bu kimse sormadı bilgisini kim veriyor diye
beklemeci tarafından gönderilen son iletiler
-
@FranciscoNittin hocam sizinle ilgili bir durum değil zaten öyle denmişse siz de bunu yazıyorsunuz, bize de deneni yazdık. Bilgi verenlerin denetmenlik yeterlilik sonuçlarıyla karıştırmış olabileceği yanlış bilgi vermiş olabileceği gibi bir durum söz konusu olabilirmiş ama o bilgiyi alıp buraya yazan insanların sorunu değil bu, güzel haber duyduk söyleyelim diye iyi niyetle yazılıyor
. Neyi paylaştıklarına dikkat etsinler madem burayı okuyorlar ya da sonra kibarca düzeltsinler yok öyle bir şey yalan söylüyorlar demek nedir yani.
-
@FranciscoNittin hocam işim yok onunla mı uğraşacağım bilmeden etmeden millete hakaret edebilen, yalan söyleyebilen mahlukata Allah sorsun
, kimle görüştüğüm belli, yazışmalarımız duruyor. Ben sorduğumu ve aldıgım cevabı bilirim geri kalanın da ne dediği ilgilendirmez ama yalancı muamelesi baydı açıkçası.
-
@sgkdntyrd hocam söylenmesi de sorun değil ama kaç tane oda var memurlar oturup birbirine sen ne dedin sorana da demiyorlar herkes bir şey söylüyor, yalnız kimse bilgi vermedi burdan yalan söylüyorlar denmesi çok yanlış. Diğerlerini bilem ama kendi adıma sormasam sordum demem, diyen de ruh hastasıdır. Yani kendi adıma artık yarım saate açıklanacak diye haber de gelse paylaşmam.
-
@FranciscoNittin mesaiye kaldıklarını ben de duymadım, yalnız şizofren değilsem dün gidip görevli bir şefe kendim sordum. Ondan önceki gün de başka bir personelke yazıştım. Yani birinin dediğini öteki bilmiyor olabilir birden fazla oda ve hat var ama öyle bişi demedik kimse gelmedi sormadı falan komple yalan yani Allah sorar
insani bir durumdur arkadaşlar bilgi vermiş olabilir ben bilmiyorum de geç niye insanlara yalancı diyorsun. Artık sinirlenmeye başladım gidip tüm odalarla konuşcam bu kimse sormadı bilgisini kim veriyor diye
-
@albertcamus
gerçekten insan duyduğunu söylemek istiyor biraz haber beklemek nasıl bir şey ben de çok iyi biliyorum ama bir de yalancı oluyorsun. 2016 sınavıyla sınanan zavallı güruhtan oldugum için beklemeci olduk o zaman
-
@brumberg hocam kurumda çalışıp bilgi paylaşan biri olarak şunu diyebilirim ki birinin burda yalan söylemesi için Allah korkusu falan olmaması lazım artık. Dün kurum içi yazışmadan sınav şubede birine sordum çalışıyoruz inşallah bugün en geç yarın açıklanır dedi bu sabah gittim ve şef artık sormayın ne olur dünden beri soruluyor bişi diyemem ben zaten sinirliyim arayıp mesaiye kalın vs dediler dedi kovaladı kibarca
mesaiye kaldıklarını sanmıyorum öyle bir şey duymadım. Ama adama çıkarken nasıl kedi gibi baktıysam en son açıklanacak yakında dedi ve çıktım.
-
@bcbc3434 hocam bir iki tane sınav şubesi var hepsi farklı cevap mı veriyor ne yapıyorlar ben her sorduğumda açıklanacak cevabı alıyorum
yani memurlara da farklı farklı bilgi mi gidiyor ya da kendi aralarında şöyle diyelim mi diyorlar ne yapıyorlar ben anlamadım. Balgat binasında olsam azar falan dinlemeyip yarım saatte bir giderdim herhalde arada cevap değiştirmediklerinden emin olmak için
-
@heycorc404 sabahki durumu söyledim zaten hocam, şimdi kurum içi yazışmaya baktım dün görüştüğüm "evet çalışıyoruz" diyen arkadaş meşgul görünüyor cevap vermedi yazdıgım da
ben umutluyum listeler için de böyle sordum sordum, çalışıyoruz dendikten kısa bir süre sonra açıklanmıştı
-
@bcbc3434 valla hocam ben de çok merak ediyorum eşim girdi mülakata ama sabah biri aramış sanırım atışmışlar telefonda memurla biraz tersti
-
@modigliani-0 gidip sordum yarım saat önce bizzat, yakında açıklanacak artık sormayın diye isyan ettiler