Bu başlığa ve başlıkta yazan arkadaşlar için(iyi veya kötü) seviyesiz başlık, terbiyesiz başlık, kalitesiz başlık gibi söylemleri tamamiyle reddediyorum. Burada bulunan arkadaşların bir çoğu çok kaliteli, seviyeli ve Zeki arkadaşlardır ve ayrıca 85 puan üstü almalarından dolayı da oldukça çalışkanlardır. Bu sebeple sayfa yöneticisi arkadaşlar da dahil başlık için ve geneli kapsayan hakaret içerikli paylaşımlardan kaçınması faydalı olacaktır. Elbette huzuru bozan ve seviyesizlik yapan çıkabilir bu her başlıkta oluyor ama bunu genele vurmayı reddediyorum ve sayfa yöneticileri dahil tüm arkadaşların bu konuda daha dikkatli olmasını Ümit ediyorum
heycorc404
@heycorc404
heycorc404 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Burayı kontrol sıklığımı görseler 1 saat içinde açıklarlar. Beklemek zor be. Açıklanınca bi boşluğa düşücem
-
Saat 17den sonra aradım ben, şuan elimize gelen bişey yok dedi. Saat 17yi geçti açıklanacağı için mi bekleniyor dedim, yok birazdan çıkacağız zaten , açıklanacaksa isterse saat 8 olsun yine gelir açıklarız biz dediler.
-
- Promosyon başlığında da açıklanacak az kaldı diyen arkadaşlara haksızlık yapıldığını gördüm. Hatta açıklandığı gün bile saat 5e yaklaştıkça ve 5i geçtikten sonra yoğun bi tepki vardı velhasıl 6-7 gibi açıklanmış. Bu sebeple kimse keyfi olarak birilerine sorup onlardan aldığını çarpıtarak burada paylaşmaz. @uche nin çabasının samimi olduğunu ve iyi niyetle yardımcı olmaya çalıştığını düşünüyorum . Duyumları sürecin uzayacağından yana olan arkadaşlara da saygı duyarak yanlış çıkmasını hepimizin iyiliği için temenni ediyorum .Umarım 5dk sonra açıklanır da hepimiz kurtuluruz.( kurumdaki görevliler hergün her saat açıklanabilir dediği için böyle yazdım)
-
Nasıl bişeyse ülkedeki her gelişme etkiliyor süreci
-
@saparaaaa ilk hesabından yaptığın paylaşım üzerine yazdıklarım: “ Yeni açılmış bir hesaptan isimsiz bir duyum üzerinden umudumuzu kaybetmemeliyiz bence arkadaşlar , Sağolsun @uche çok İç açıcı ve tatmin edici bilgiler verdi. O bilgilere yoğunlaşmak daha mantıklı olacaktır”
Ve konu bugün nerelere geldi. İyi geceler @saparaaaa , umarım yeni hesabınla Farklı bi duyumla gelmezsin .
Tekrar edecek olursaam @uche nin samimi bir çabası ve emeği var. Ve şuanda dikkate alınacak bilgileri sağlayan Tek kişi . O sebeple her duyumum var diyene sarılmamız çok doğru değil bence.
-
@tuntirikos anlayışınız İÇİN teşekkür ederim sizi de kırdıysam sizden ve tekrardan @paretowilfredo dan özür diler, @uche den haber beklediğimizi belirtmek isterim
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Arkadaşlar ilan herkese hayırlı olsun, 900 kişi sınava girmeye hak kazanacak şimdiden başarılar o 900 kişiye. Sayı maalesef az ama şansı arrtırmak mümkün neredeyse %50 oranında. Çünkü sona gelinmiş bir süreç olan Sgk Dent Yard ilanı ile 400 kişi atama bekliyor neredeyse İl Göç sınavına girecek kişi sayısının yarısı . Bu sebeple Sgk Dent Yard nın açıklanması hepimiz için hayırlısı olacaktır bu sebeple Twitter vb düzenlenen etkinliklere katılmak oldukça iyi olur
-
@redcrossbjk aynen müfettişlikte hiç duyum bile olmamıştı çat diye açıklanmıştı. Yani uchenin dediği gibi kurumda hareketlilik olması şart değil. İnşallah çat diye açıklarlar bugün yarın hemen şimdi
-
Biri gelse şuraya yazsa; geçen haftaki Çalışmalar tamamlandı bugün açıklanıyor dese...
heycorc404 tarafından gönderilen son iletiler
-
@Aslan-Reyiz nezdinde kazanan tüm arkadaşları tebrik ederim,
Kazanan/Kazanamayan herkesin hakkında hayırlısı olsun. Kazanamayan arkadaşlar dün üzüldünüz, bugün de üzülün. Ancak yılmadan yarından itibaren yeni yolunuzu çizip çalışmaya devam edin lütfen.
Kazanan ve gelecekte kazanacak olan kişilerin bu süreçlerde yaşadığı zorlukları ve bir kere dahi olsa haksızlığa uğradığı düşüncesini ileride kaybetmemelerini, arkalarından gelen arkadaşlara destek olmalarını temenni ederim.
Not: 90 puan/başarısız -
@şiir kurum içi değil hocam o sanırım veya sonucu edevletten mi açıklandı oranın
-
Kurum içinde bugün açıklanan bi sonuç var mı arkadaşlar?
Yeterlilik görevde yükselme vs? -
Eee 10. Pro ne zaman açıklanıyor şimdi:))
-
@furkennnnnnn hocam yeterlilikten beri stabil site bi Farklılık Olmadı
-
@istkç-M geçtiğimiz hafta Oldukça kesin duyumlar gelmişti, ama olmadı. Ne olacağı belli olmaZ tabi ama bence de bugün açıklanacak olsa illa bişeyler duyulurdu
-
Murat Urat bi güncelleme yaptı mi son durumla ilgili arkadaşlar?
Açıklanıyor diye kesin bi söylem kullanmıştı hatırladığım kadarıyla.
Ne kadar hakkaniyetli bi durum bu, sonrasında hiçbirşey söylememek? -
Eylül diyen de bu numaraydı, inşallah doğru çıkar
@redcrossbjk, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları@isimsizler 0312 2965841 bu numara bakan danışman sekreteri mi özel kalem sekreterimi tam anlamadım ama sürekli Eylül deyip duruyordu kardeşim.
-
Twitter da yazan denetmen birisi vardı bugün açıklanabilir diyen onunla konuşan oldu mu
-
@paretowilfredo Üstad hiçbir gelişme yok mu