@Axs123 neyi yetecek 20 tane derece puanim var birak atanmayi dogru duzgun sinava giremedim 2018 puanlarimla. Bencillik yapma, 2018 puanlilardan cekiniyosun cok belli, otur dersine calis bi kac puan yuksek al.
furkennnnnnn
@furkennnnnnn
furkennnnnnn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@newworldorder demek ki 31 aralikta aciklanmayacak
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Axs123 sen bu forumdaki en kotu kalpli insansin. 2020nin bi magduriyeti yok sizin ilaniniz zaten 2021de gelecekti. Neyin magduriyetinden bahsesiyosun. Sana ozelden de yazdim anla diye ama senin idrak yollarin tikali. 2018in emekleri hic ediliyor ve sen bundan haz duyuyosun. Bu ileti kaldirilacak eminim ama gerekirse 100 tane hesap acip senin kotu kalpli bi insan oldugunu sana hatirlaticam.
-
RE: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
@kendinehakime dostum insallah dedigin gibi sinava az kisi girer 3 sayfa ileti var baslikta:)
-
@heycorc404 sen sitede farklilik buluyordun hocam takip ediyo musun yine
-
RE: 28 Aralık 2019 İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığına Hazırlık.
@albertcamus tesekkurler 0.2 puanla kacirmisim
-
Herhangi bi kurumda calisip kazanan var mi arkadaslar. Guy olup kazanan gibi mesela. Meraktan soruyorum guylari eliyorlar falan biseyler konusuluyordu
-
@ücüncütekil mulakat tarihinin belli olmasi 6 ay surdu. Normal o yuzden
-
@Su28A vaktini sorsaydin dostum keske:((
furkennnnnnn tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Gecmis olsun arkadaslar hakkinizda hayirlisi olsun. yok mu kazanan
-
Arkadaslar 2018 puanlarimiz cöp oldu mu kesin. Ben artik takip edemiyorum
-
@Axs123 sen bu forumdaki en kotu kalpli insansin. 2020nin bi magduriyeti yok sizin ilaniniz zaten 2021de gelecekti. Neyin magduriyetinden bahsesiyosun. Sana ozelden de yazdim anla diye ama senin idrak yollarin tikali. 2018in emekleri hic ediliyor ve sen bundan haz duyuyosun. Bu ileti kaldirilacak eminim ama gerekirse 100 tane hesap acip senin kotu kalpli bi insan oldugunu sana hatirlaticam.
-
@Axs123 neyi yetecek 20 tane derece puanim var birak atanmayi dogru duzgun sinava giremedim 2018 puanlarimla. Bencillik yapma, 2018 puanlilardan cekiniyosun cok belli, otur dersine calis bi kac puan yuksek al.
-
2018 puanlarimiz cöp mu oldu arkadaslar?
-
@gozde41 denizlide deniz yokmus
-
@cemalicoşan forumdasla ozelden yaptigimiz muzakereler sonucunda gereksiz cikis yaptigim ve kendisine haksizlik ettigim hususunda mutabakata vardik. Kendisine emeklerinden ve cabalarindan dolayi tesekkurlerimi sunuyorum, yasanan tatsizliktan dolayi uzgun oldugumu belirtiyorum. Hayirli forumlar.
-
@cemalicoşan Yav sen neyin destanini yaziyon bir haftadir. Sal artik forumu git fikirlerini twitterda yaz. Guy basliginda guy haric herseyi konustun.