TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. Axs123
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 15
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Axs123

Yasaklı

4
    İtibar
    42
    Profil Görüntülemeleri
    15
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Axs123 Takip etme Takip Et

Axs123 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 24 Ekim 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı GUY Sınavı Hazırlık Platformu

Büyük ihtimalle linç yiyeceğim ama 2020'ye girenleri neden düşünmüyorsunuz? Şahsen tamamen karşıyım 2018lilerin girmesine. Zaten 2018 yılından itibaren en az 10 kurum ilana çıktı. en son çıkan il göç uzmanlığı 81 ile kapattı. 81 diyorum bakın, şimdi 80+ alanlara zaten kadrolar geldi. Neyin yetmezliği bu?

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Axs123
    • RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

@Lamıcimiyok 2020lilerin yaşayacağı mağduriyet ne olacak peki?

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Axs123

@ahmetozcelik35 üstteki mesajımın bir kısmı ile size cevap vermek istiyorum: Benim derdim sınava 2020liler girebilecek açıklaması geldikten sonra 2018 puanı olanların '2020liler hakkımızı yiyor, hakkımı helal etmiyorum, bu sınav benim hakkım utanmayacak mısınız?' gibi kibirli söylemleri. Maalesef ki burada da benzer söylemler var.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Axs123

@Cerkes46 Olabilir fakat hem KPSS'ye girmek isteyenler hem de YKS'ye girmek isteyenler olabilir. Bu yüzden ertelenmesine olası gözle bakıyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Axs123

Axs123 tarafından gönderilen son iletiler

@Cerkes46 Olabilir fakat hem KPSS'ye girmek isteyenler hem de YKS'ye girmek isteyenler olabilir. Bu yüzden ertelenmesine olası gözle bakıyorum.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Axs123

Ileti kaldirilmistir.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Axs123

Ileti.kaldirilmistir.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Axs123

Ileti kaldirilmistir.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Axs123

@law İlan 2019-2020 girişliler için geldi ama buradaki arkadaşlar 2018 girişliler girsin, 2020liler giremesin diye uğraşıyor. Bir şey kaçırdığınız yok.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Axs123

Genel bir mesaj atıp tartışmayı sonlandırmak istiyorum.

Son 2 GUY ilanı hariç diğer GUY ilanları sınavdan sonra aralık ayına kadar gelmiş. Yani 2020'de sınava gireceklerin ilanı 2021 bahar ayında gelecek filan demeyin,yalan söylemiş olursunuz.

80 üstü puan alanların çoğu kurum sınavlarına girdi. En az 10 tane kurum açıldı. Benim için başarı katsayısı en az 80 almaktır. 2018'den beri 80 üstü alanların girme şansı gerçekleşti.

Önceki mesajlarında '2018 girmemesi sorun değil ya, aslansınız 2020ye girip daha yüksek alırsınız, sayıyı yükseltelim.' minvalinde yazılar yazan arkadaşlar, rüzgar değişince yazılıları da sertleşmeye başlıyor. Canları sağolsun.

İstediğiniz etkinliği yapın, gerekiyorsa '2020liler ölsün, biz girelim.' deyin (zaten şu an daha az şey söylenmiyor.). Değişen hiçbir şey olmayacağını, duyurusu yapıldıktan sonra hiçbir şeyin değişmeyeceğini biliyorsunuz.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Axs123

@albertcamus Özellikle sorduğum soruya hiçbir üye cevap vermiyor. Buradaki herkes 70li puanlarla atanma hayali kuran kişilermiş. Buradaki kibirli arkadaşlı gördükçe gayet de seviniyorum. Umarım hakeden arkadaşlar kaç girişli olursa olsun kazanır. Kendi çalıp oynamanıza devam edebilirsiniz.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Axs123

@ahmetozcelik35 üstteki mesajımın bir kısmı ile size cevap vermek istiyorum: Benim derdim sınava 2020liler girebilecek açıklaması geldikten sonra 2018 puanı olanların '2020liler hakkımızı yiyor, hakkımı helal etmiyorum, bu sınav benim hakkım utanmayacak mısınız?' gibi kibirli söylemleri. Maalesef ki burada da benzer söylemler var.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Axs123

@lannisterjk İnşallah güzel bir puan alır ve atanırsınız. Benim kimsenin alacağı puanda gözüm yok. Benim derdim sınava 2020liler girebilecek açıklaması geldikten sonra 2018 puanı olanların '2020liler hakkımızı yiyor, hakkımı helal etmiyorum, bu sınav benim hakkım utanmayacak mısınız?' gibi kibirli söylemleri. Maalesef ki burada da benzer söylemler var.

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Axs123

@albertcamus Bakan, daha 2018 sınavının geçerlilik süresi dolmadan ilan açıklaması yaptığı için bu ilana 2018liler de dahil olabilmelidir diye yazan birinin mesajına cevap dahi vermeyeceğim. Ama aynı soruyu size sormak istiyorum. GUY ilanı 2018-2019-2020 KPSS puanlarına sahip olanlar için gelse kabul eder misiniz?

KPSS A içinde yayımlandı
      A
      Axs123