93 puanla il göçe başvuracağım hemde üzülerek başvuracağıö birçok insanın dışarda kalacak olması beni çok üzüyor ama kendimi de düşünmek zorundayım inşallah bu geceye kadar açıklanır
saparaaaa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@pareto_wilfredo üstad son gelişmelerden haberdar edermisin
-
Kırılan umutlar, ızdırap gibi süren bekleyiş, ucu görünmeyen tünel , belirsizlik ve dert sahibi olma gençliğim bu tip girdap arasında mahvolup gidiyor biliyorum bu kimsenin umrunda değil ama ben kendi kendimin umrunda bile olamıyorum açııklanmoyor ve açıklanmadığı gibi kimse bize bişey demiyor. Genç arkadaşlarımızı mağdur etmeyelim onları üzmeyelim diyenler yok . Ben bu işi anlayamıyorum kim uzatıyor ? Kim sekte vuruyor sürece bilmiyorum ama inşallha en kısa sürede bu işe ön ayak olmaz ve sonuçlar açıklanır yoksa bazen kafayı yeme noktasına geliyorum
-
Dostlar ben size birinci ağızdan bakan hanımın henüz imzalamadığını duydum dediğimde burda hakaretler ve kötü ithamlara maruz kaldım ve o itham edenlerin seviyesine inmeyerek susmayı tercih ettim. Ama görüyorum ki gün geçtikçe benim haklılığım ortaya çıkıyor ve sizin öve öve bitiremediğiniz arkadaşların dedikleri bir bir gerçekleşmiyor. O gün yptıklarınız o kadar kaba ve haksızdı ki bundan sonra da duyum paylaşmayacağım demiştim ve paylaşmayacağım asla . Siz yine bugün yarın açıklanacak diyenlere inananın yoksa nasıl zaman geçicek banada iyi geliyor böyle haberler en azından bende zaman geçirecek bişeyler buluyorum. Siz siz olun kimsenin kalbini bilmediğiniz konularda kırmayın kalbinizde ki kini nefreti masum insanların üstüne boşaltmayın
-
Denetci isimli kardeşim haklı bende ankarada bir daire başkanından sürecin henüz belirsiz listenin onaylanmadığı duyumunu aldım
-
@newworldorder ağzına sağlık kardeşim
-
Bugün açıklanacağına dair en ufak bir emare yok keşke olsa ama yok anlamak güç gerçekten yazık olcak il göç de liste dışı kalanlara. 1200 kişi daha başvuru yaparsa il göç tarihinin rekoru kırılır tahminimce belki bunu düşünüp bugün açıklanır ama zannetmiyorum . Duyumu olan varsa paylaşsın benim duyumum olduğunda paylaşıyordum
-
@paretowilfredo üstad peki bu sgk denetmen yard eğitimleri nasıl oluyor kazananlar direk tercih ettikleri ilde mi başlıyor yoksa önce eğitim mi oluyor ve eğitim kaç gün sürüyor
-
Duyumu pıt diye bırakan kaçıp gidiyor ne aslı var ne astarı bu kadar insanın zaafları ile oynayıp zevk alanlar kazansa nolur kazanmasa nolur ? Hey allahım ya .
-
Bende bakanla görüştüm bugün o da valla bende bilmiyorum ne zaman açıklanacak diye dedi
saparaaaa tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@scofieldmustafa hıcam 4817 mülga kanun
-
@clearman kendime gelmem o kadar sürdü kafayı yedim yazılan iletiyi sadece admin düzeltebilir denedim olmadı
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Pardon arkadaşlar yanlış sonuça bakmışım kusura bakmayın ️ Paranoyak oldum bende 6 yı 9 diye okudum
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Kırılan umutlar, ızdırap gibi süren bekleyiş, ucu görünmeyen tünel , belirsizlik ve dert sahibi olma gençliğim bu tip girdap arasında mahvolup gidiyor biliyorum bu kimsenin umrunda değil ama ben kendi kendimin umrunda bile olamıyorum açııklanmoyor ve açıklanmadığı gibi kimse bize bişey demiyor. Genç arkadaşlarımızı mağdur etmeyelim onları üzmeyelim diyenler yok . Ben bu işi anlayamıyorum kim uzatıyor ? Kim sekte vuruyor sürece bilmiyorum ama inşallha en kısa sürede bu işe ön ayak olmaz ve sonuçlar açıklanır yoksa bazen kafayı yeme noktasına geliyorum
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Müşrif iskan kanunu dahil mi ki ya ?
-
@saparaaaa Arkadaşlar ironi yaptım ciddiye alan olmasın
-
Bende bakanla görüştüm bugün o da valla bende bilmiyorum ne zaman açıklanacak diye dedi
-
@saparaaaa 4 aydır açıklanmıyor olcaktı klavye hatası