@senior hepimizin olmayacak elbet ancak kendim için nasıl dua ediyorsam bu işe gerçekten ihtiyacı olan insanlar içinde aynı şekilde istiyorum, işsizlik illeti bu hayattaki en kötü şeyler arasında Rabbim yarın en çok ihtiyacı olanların yüzlerini güldürsün
brumberg tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Benim anlamadigim aylardır liste kuruma gelince yarım saate açıklanır, yeter ki kuruma gelsin gibi sözler işittik, saatler oldu ses yok
-
@paretowilfredo insallah, bizlerde çok teşekkür ederiz Allah razı olsun
-
@paretowilfredo üstadım dün akşam başkanın çıktığına memurların kaça kadar çalıştığına kadar bilgi alabiliyorduk bugün değişen şey nedir, kurumda en azinda su an ki durum nedir ogrenemiyor muyuz ?
-
@bcbc3434 kardeşim öyleyse de öyle yazsınlar küfür edecek halimiz yok bu kadar uğraşan didinen insanlara bu yüzden. Ama dün memurun kaça kadar orda olduğunu yazıp bu gün bir şey demeyip kendi kafamızdan teori ürettirmek daha can sıkıcı, çünkü hala ümit besliyoruz.
-
Sınav hizmetlerini aradım anlayışlı bir görevli gayet nazik bir üslupla burada yazılanların doğru olmadığını,psikolojimizle oynandığını ve onlara gelmesi durumunda 2 saat içinde açıklanacağını söyledi. Dün ben aradım aramayın vs diyenlere kalplerindekilere göre hakkımı helal etmiyorum. Konuştuğum görevli forumu dahi 2 3 gündür takip ettiğini kurumda calisiyorum diyenlerin yalan söylediğini ifade etti.
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçiliği Mülakat Süreci
Önceki alımda ev görüşmesi ön gorusme mulakat süreci başlaması ile beraber ne kadar sürmüş bilen var mı
-
@redcrossbjk ne ile uğraşmamak için hocam
brumberg tarafından gönderilen son iletiler
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@albertcamus @mk-ank bende ısrarla tartışma çıkartığı için şikayetçiyim hakim bey
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@albertcamus birader insallah sen haklı çıkarsın başka bi şey demiyorum uğraşacak sabrım yok
-
@albertcamus burdan yazma hocam ara konuş duyduklarını bizimlede paylaş lütfen
-
@brumberg bizzat konuşmama rağmen halâ gönlüm müspet duyumların gerçek olması
-
@mulkiyeli-06 o kadar hayal kırıklığına uğradım geceden beri 2 gündür uykusuzum ki inan sen de dahil feristahinin ne düşündüğü umrumda değil. Adam belki 4 dakka yalan yanlış duyum paylasildigindan psikojimizle oynandığından bahsetti, kaç kere kimi neyi hedef göstermişim başka bi hesapla karıştırıyor olmayasın
-
@bornova35 yalan söylemesinden anlamış
-
@varetopilfredo vallahi bana söylediği bu. Dün 3 gibi falan çalışma var yetiştirmeye çalışıyoruz demişler şimdiye kadar çoktan açıklanması gerekirdi değil mi dedim bize gelse 2 saati bulmaz,bize sınav kurulundan geliyor ne bakanlık ne başka bir yer dedi
-
Sınav hizmetlerini aradım anlayışlı bir görevli gayet nazik bir üslupla burada yazılanların doğru olmadığını,psikolojimizle oynandığını ve onlara gelmesi durumunda 2 saat içinde açıklanacağını söyledi. Dün ben aradım aramayın vs diyenlere kalplerindekilere göre hakkımı helal etmiyorum. Konuştuğum görevli forumu dahi 2 3 gündür takip ettiğini kurumda calisiyorum diyenlerin yalan söylediğini ifade etti.