keske planladiklari sure 1 ay olsaydi da ilana yazmasalardi. bugun hicbir sey yapmadim. tamamen bombos, bitmek bilmeyen bir kalp carpintisi ile gecti gunum, geciyor. aciklanmazsa ne olacak bilmiyorum.
varetopilfredo
@varetopilfredo
varetopilfredo tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Şu ana kadar başvuru sayısı 12345678 kişi ;
Nereden,
Kimden ,
Nasıl,
Ne Şekilde
Öğrendiğimi sormayın ...
Kapanma aralığı 97.7-99.9 olacak gibi
Başvuru yapmayacağım diyen emekli agir ceza hakimleri bile var
Gerisini siz düşünün ... -
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@isko61 forumu ne kadardir takip ediyorsunuz bilmiyorum ancak burada yazan ozellikle 3-5 kisi son 3 kaymakamlik sinavi icin nokta atisi tahmin yapti. 2 sene klasik yapilan sinav icin bu sene test olacak dendi, dogru cikti. sayi konusu dogru cikti, 70'i gecemeyen mulakata kalamayacak dendi dogru cikti, az sonra aciklanacak denmesi bile dogru cikti. bu sekilde kirici seyler yazarak calismalarini verilen tarihlere gore ayarlayan kisilere de kotuluk yapiyorsunuz aslinda farkinda olmadan. yigit yilmaz isimli arkadasla hayatimda bir kere konusmadim. kitabini da almadim ancak hatirladigim kadariyla o da sinavi kazanmadan evvel forumdaydi. simdi kendisi yardimci olmaya calisiyor. insanlari kirmayalayim, bu ortamdan uzaklastirmayalim. iyi aksamlar.
ekleme: simdi baktim siz de aralikta demissiniz. tesekkur ederim kendi adima duydugunuzu yaziyorsunuz demek ki. ne kadar cok duyum o kadar iyidir. hic olmazsa umudumuzu koruyoruz.
-
RE: 2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
95 puani olan biri tabi ki acilan her sinava basvuracak. hakkidir.
sinav yapiyosun, olayin nihayete ermesi min 4 ay.
kpss bitince ilk 1000'e girenlerin guvenlik sorusturmalarini hemen yap. yirmi gunde biter. arsivinde dursun. kisi sinava girip mulakata kalinca bir faksla hallet bu isi. ertesi gun de acikla. baslatma hemen istemiyosan. ama desin ki bi isim var artik. birakiyorum bu kpss olayini. 20 kisi cekilse 1.5 puan duserdi bu liste. az mi?
senede zaten 8-10 sinav geliyor. listelerin %90'i degismiyor.
bu da olmadi. virgullerle kacirmaktan biktim artik. bu kacinci bilmiyorum. agustosta yaptiklari dguy'u aciklasalar muhtemelen bu sene acilan 3 sinava girecektim. ama olmuyor.
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
sgk mulakat listesinde puani 85 uzeri olan tam 512 kisi var. bu sadece guy icin gerekli puani saglayan kisiler. p48'i 80 uzeri olduğu halde ceko puani daha yuksek oldugu icin basvuran yuzlerce kisiyi saymiyorum. nereden baksaniz en iyi ihtimalle 1000 kisi. belki daha fazla. sgk aciklanmadan guy gelirse bu 1000 kisi gelecek ilani garanti bir sekilde dolduracak. guy ilani bekleyen arkadaslar lutfen aksam twitter'dan destek olun. mulakat sonucumuz aciklanirsa en azindan 350 kisi onunuzden gider.
sgk'nin aciklanmasindan dolayı normalde sinava giremeyecek 350 kisi kurum sinavi gorecek. aylarca tekrar ilan beklemeyecek.
bazi kisiler demis ki zaten kazansalar da basvururlar. onlar da hakli. illa basvuran olacaktır. ama 350 kisinin tamamı guy icin yeniden basvuru yapmayacak. 50 kisi yapsa 300, 100 kisi yapsa 250, 200 kisi yapsa 150, 349 kisi yapsa 1 kisi (abarttim iyice) kurum sinavi belki de mulakat gorup atanacak. atacaginiz bir tweet. yapacaginiz 1rt 1favori. lutfen destek verin.
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@new_user surada 1 aydir kacla kapatir ve hangi soru iptal olur muhabbeti cevrildi. hala da devam ediyor aciklanmasina iki gun kaldi. iki tane guzel ani paylasmis arkadas. ne var bunda?
-
RE: 2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
@beveridge-eğrisi bari zardan dusseydik...
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
son iki sinavi kazanmis biri olarak sunu soyliyim. ilan gelmeden bu sinava calisip vaktinizi heba etmeyin. arz talep nedir, su an yururlukte olan anayasa hangi yil kabul edildi vs sorularina cevap veremeseniz bile ilan geldigi gun basladiginizda yetistirirsiniz. kaynak isteyenler mesaj atsin. ortada ilan yokken ilan basligi surekli yukarda durmamis olur.
-
RE: Sitenin yeni tasarimi
sonunda eskiye donulmus. bu hali cok kullanisliydi zaten.
varetopilfredo tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Halkbank BT Uzman Yardımcısı
iibf icin de yil içinde ilan gelecek arkadaslar.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
anladigim kadariyla xx,0yzt seklinde olan puan
xx,yzt seklinde yazilmis.
bu durumda puani 81,09 olan biri sinava girerken puani 81.7 olan digeri giremiyor. illa vardir diye demiyorum ama hata buyuk.
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@Osabto bu benim de dikkatimi cekti. virgullerle kaciran arkadaslarin sinava girememesine sebep olur yalniz bu durum.
-
yine olmadi. yine olmadi. yine olmadi.
-
aciklasinlar yine baslatmasinlar. ben ona da raziyim. yeter ki su belirsizlik ortadan kalksin
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
arkadaslar diger başlıkta matrah kitabında 20'den fazla hatali yer olduğu yazildi. bende eski basim bir kitap var. oranlari filan degistirdim ancak diger hatali yerler nereler icime kurt dustu. malum sinava da az kaldi. sizin dikkat ettiginiz yerler varsa zahmet olmazsa yazar misiniz?
-
RE: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
@idariyargihakimi terbiyesizlik yapmayın. ne dedim ben simdi. ben o kitaptan calisiyorum, yenisini alamadim. elimde eski basim var ve sizden zahmet olmazsa hatali yerleri soylemenizi istedim. kitabin yazarınin adini bile bilmiyorum. kapagi yirtilmis eski bir kitap var elimde. ne ucreti.
-
RE: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
@idariyargihakimi hocam hatali kisimlari yollar misiniz? degistirelim. zahmet olmazsa tabi.