@varetopilfredo ''hocam hatali kisimlari yollar misiniz? degistirelim. zahmet olmazsa tabi.''
hocam diğer grupta bu cümleyi siz paylaştınız. insanları mı kandıryorsunuz? siz kimsiniz ki hem kitabı düzeltme yetkisine sahipsiniz hem de eski kitabım var diye soru soruyorsunuz?
idariyargihakimi
@idariyargihakimi
idariyargihakimi tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
RE: İdari Hakimlik Sınavı Kaynak Listesi, Çalışma Yöntemi.
@idariyargihakimi olayı özetleyerek var olan durumu açıkladığıma göre artık lütfen saldırmayınız. ahmet nohutçunun 110ti verdiğim kitabını ve diğer kitaplardaki yanlışlıkları sınavdan sonra göndereceğim.
-
@mk-ank sınavdan sonra gönderirim hocam, yönetici olsanız nolur. yanlışa yanlış diyorum. doğruya da doğru derim. kitaplarda yer alan yanlışlıklar yüzünden sınavı kazanamadım. bunu sizde kabul ediyorsunuz. şu anda var olan durum bu kadar basit.
-
@mk-ank bin hesapla saldıran insanlarla uğraşmamam. ilk sınava hazırlanırken beni kandırdınız. Bir daha kandıramayacaksınız. gerçekleri hepimiz zamanla öğreniyoruz. ben ahmet nohutçunun yalan yanlış kitabına 2016 yılında 110 tl para verdim. diğerlerini hiç söylemeyim.
-
@mk-ank ben sınavda hangi soruları ne sebeple yapamadığımı çok iyi biliyorum. bu nedenle yaptığınız yanlış. diğer hukuk kitaplarında da parayı alıp önermişsiniz. aynı mantık
-
@mk-ank Ben sınava hazırlanıyorum hocam başka bir iş yapmıyorum. yaptığınız yanlış boşuna saldırmayın. bin tane hesaptan da ayrı ayrı saldırmayın. ne olursa olsun saygılı olmayı öğrenin.
-
@varetopilfredo insanları kandırmaktan başka bir işiniz yok. Ücretinizi söyleyin, vereyim ve susun.
-
@albertcamus siz bu işlerden ne kadar para alıyorsunuz? onu bilelim,ona göre konuşalım.
-
matrah kitabından çalıştım. 14 soruda 9 doğru yapabildim. Kaynak listesinde yazıyorsunuz, neyin ne olduğundan haberiniz yok.
-
@paretowilfredo Arkadaşlar matrah kitabında serbest meslek erbabı fatura düzenler yazıyor. Bunun gibi en az yirmi tane yanlış bilgi var. Bu kitap yüzünden sınavda 9 doğru yapabildim. Kesinlikle almanızı tavsiye etmem.