@mülkiye_leee teşekkür ederim hocam
Statistician1907
@Statistician1907
Statistician1907 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
-
Genel yetenek sınavı hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Sınav kaç soru kaç dakika olacak, sınav merkezinde elektronik ortamda mı yoksa normal şartlarda mı olacak, konu içeriği neler, Türkçe - matematik mi yoksa sadece matematik şeklinde mi yapılacak... Yakın geçmişte yapılmış olan TCMB mühendislik sınavında da GY kısmı banka bünyesinde yapılmış, yok mudur bu sınava girmiş yakını olan birileri?
-
Sanırım bugün de açıklanmayacak. Üstüne bir de meslek sınavının ertelenip ertelenmeyeceği, sınavın ertelenmiş olsa dahi hangi tarihe ertelendiği konuları (bence) hala netlik kazanmadı. Kafam patatese döndü iyice
Statistician1907 tarafından gönderilen son iletiler
-
Ne dersiniz arkadaşlar, yeni haftadan umutlanalım mı
-
Kurumu arayan oldu mu?
Bu arada ben de haftaya açıklanacağı kanaatindeyim (tamamen tahmin). İnşallah çok fazla uzamaz..
-
Kurumu arayıp bilgi alan oldu mu arkadaşlar?
-
@muddei-hususi teşekkür ederim hocam
-
Arkadaşlar mülakat tarihi 9 temmuzdan daha geç olan var mı? Son mülakat ayın kaçında yapılacak bilen var mı?
-
@muddei-hususi ben de bayram sonrasına sarkabilir diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim hocam sağolun
-
Arkadaşlar, araştırmacıların toplam süreci (mail gelmesi, mülakat, mülakat sonucunun açıklanması) kaç gün sürmüştü?
Sizce uzman yardımcılarının ne kadar sürecek, sonuçların açıklanması bayram sonrasına sarkar mı, bir bilginiz ve/veya fikriniz var mı?
-
RE: Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
Bahar 2019 YDS puanım var, geçerli olur mu sizce?
-
RE: Hazine ve Maliye Bakanlığı MFİB Uzman Alım İlanı 2021
Arkadaşlar başvuru ekranında lise mezuniyeti ile ilgili bir kısım var. e-devlette 2008'den sonraki lise mezuniyet belgeleri sorgulanabiliyor, ancak ben liseden 2009'da mezun olmama rağmen "Mezuniyet bilginiz bulunamamıştır" uyarısı alıyorum. Aldığım bu uyarıdan dolayı da başvurum tamamlanmıyor. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Başvurumu tamamlayamıyorum.